تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

وبلاگ

۴ خرداد ۱۳۹۵

کار در دانشگاه های کبک

در کبک شما می توانید در موسسه ای که درآن به تحصیل مشغول هستید، بدون مجوز شغلی، کار کنید اگر :
-شما یک دانشجوی تمام وقت در موسسات زیر باشید:
-موسسه دولتی بعد از تحصیلات متوسطه، مثل کالج یا دانشگاه، یا کالج های حرفه ای در کبک یا
-یک موسسه بعد از تحصیلات متوسطه خصوصی که تحت همان قوانین و ضوابط موسسات دولتی مدیریت می شود و حداقل ۵۰ در صد هزینه های کار را از کمک های مالی دولت دریافت می کند ( در حال حاضر فقط موسسات تحصیلی خصوصی در حد دانشگاهی، واجد این شرایط هستند ) یا
-یک موسسه کانادائی مجاز از طریق اساسنامه استانی برای اعطاء مدرک.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۳ خرداد ۱۳۹۵

قوانین و مقررات استرالیا

دولت استرالیا انتظار دارد صنایع و جامعه تجارت بین‌الملل در همه معاملات مربوط به واردات یا صادرات کالا و خدمات و جابجایی کشتی‌ها و هواپیماها به داخل یا به خارج از استرالیا، قوانین مربوط به گمرک را رعایت کنند.
اگر در طی واردات یا صادرات کالا، اطلاعاتی را مستقیما یا غیر مستقیم به دپارتمان استرالیا ارائه دهید، از لحاظ قانونی مسئول اطلاعات ارائه شده هستید.
شما باید همه مدارک را جهت عرضه به ما بررسی و حفظ کنید، صحت آنها را بررسی کنید و هرگونه خطا را به کارگزار یا عامل حمل و نقل خود گوشزد کنید.
ارائه اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده، تحت بخش ۲۳۴T یا ۲۴۳U قانون ۱۹۰۱ گمرک استرلیا، به عنوان جرم مسئولیت بدون تقصیر درنظر گرفته می‌شود.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۳ خرداد ۱۳۹۵

الزامات شخصیتی ویزای استرالیا چیست؟

الزامات شخصیتی مجموعه شرایطی هستند که در صورتی که شما از شخصیت خوبی برخوردار باشید، به دولت استرالیا در تصمیم‌گیری کمک می‌کنند. این شرایط تحت بخش (۶)۵۰۱ قانون مهاجرتی استرالیا وضع شدند.
در صورت وجود هر یک از موارد زیر شما نمی‌توانید آزمون شخصیت را پشت سربگذارید:
-سابقه کیفری قابل‌توجهی داشته باشید.
-مجرم فراری از بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت باشید یا برای قانون‌شکنی‌ محکوم شده باشید.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۲ خرداد ۱۳۹۵

دستور العمل های معاینه پزشکی

دکتر خودتان نمی تواند معاینه پزشکی را انجام دهد، شما باید یکی از دکترها از بین پزشکان مورد تایید سفارت را ببینید.
پزشک مورد تایید سفارت معاینه کامل را انجام خواهد داد و ممکن است شما را برای عکسبرداری و تست های آزمایشگاهی بفرستد. وقتی که معاینه شما کامل شد، پزشکتان نتیجه را به CIC خواهدفرستاد.
پزشک مورد تایید سفارت تصمیم نهایی را در رابطه با معاینه پزشکی شما نخواهد گرفت. CIC این تصمیم را می گیرد. اگر مشکلی در رابطه با معاینه پزشکی شما باشد، اداره ویزا به صورت نوشتاری با شما تماس خواهد گرفت.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۲ خرداد ۱۳۹۵

تفاوت بین گزینش و پذیرش در مهاجرت به کبک

کبک مسئول گزینش نیروی کاری است که قصد اقامت در کبک را دارند.
کبک، قدرت گزینشی خود را از طریق تعیین معیارهایی که بر اساس هدفهای مهاجرت کبک ایجاد شده ، بکار می برد.
داوطلبانی که انتخاب می شوند، گواهی گزینش کبک را که بوسیله دولت کبک صادر شده است، دریافت می کنند.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۱ خرداد ۱۳۹۵

تغییر مرکز تحصیل در استرالیا

در صورتی که استثنائات خاصی شامل حال شما شود،آیین نامه ملی ESOS شما را ملزم به تکمیل شش ماه از دوره آموزشی اصلی می کند( عالی ترین مدرک) که برای آن ویزا قبل از تغییر از یک دوره آموزشی دانشگاهی( برای مثال یک مدرک کارشناسی) به یک دوره آموزشی فنی حرفه ای( برای مثال دیپلم) اعطا شده است.
قانون مهاجرت استرالیا نیز شما را ملزم به کسب یک ویزا می کند اگر شما بخواهید در یک بخش آموزشی متفاوت تحصیل کنید.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۱ خرداد ۱۳۹۵

ویزای دانشجویی استرالیا – Genuine temporary entrant

قانون ورود موقت به استرالیا (Genuine temporary entrant) یک شاخص یکپارچگی برای اطمینان از این است که برنامه ویزای دانشجویی به صورت از پیش تعریف شده استفاده گردیده و توسط دانشجویان بین المللی به عنوان شیوه حفظ اقامت دایم بالفعل در استرالیا استفاده نمی شود.
قانون فوق در برنامه ویزای دانشجویی کاربرد بالایی داشته و اطمینان حاصل می کند که متقاضیان واقعی ویزای دانشجویی دریافت می کنند. برای دریافت یک ویزای دانشجویی، متقاضی باید دپارتمان استرالیا را قانع کند که دارای قصد واقعی برای ماندن در استرالیا به طور موقت است. هنگام ارزیابی ملزومات GTE، دپارتمان استرالیا ملزومات ثبت شده را در دستور العمل ۵۳ وزارت خانه در نظر می گیرد.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۱ خرداد ۱۳۹۵

تحصیل در خارج از استرالیا

در صورتی که دانشجویی مقداری از تحصیلات خود را در یک کشور خارجی بگذراند ولی با این وجود حداقل دو سال تحصیلی ۱۶ ماهه را در استرالیا در دوره ثبت شده CRICOS کامل کرده باشد، او می تواند تحت قوانین تحصیلی استرالیا تحصیل کند.
مثال: یک متقاضی که مدرک کارشناسی شش ترمه و سه ساله را گرفته باشد، الگوی تحصیلی ذکر شده در زیر مطالعه تحصیلی دو ساله را در استرالیا کامل خواهد شد.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

زمان ارائه درخواست PEQ

به عنوان فارغ التحصیل آینده کبک، شما می توانید درخواست خود را برای گواهی گزینش کبک CSQ ارائه دهید و این درخواست نباید زودتر از شش ماه قبل از تاریخی که منتظر دریافت گواهی اتمام موفقیت آمیز یا واجدشرایط دیپلم هستید، و یا ۳۶ ماه دیرتر از زمان دریافت دیپلمتان، انجام شود. به هرحال گواهی گزینش کبک به محض ارائه نسخه رونوشت نهایی تکمیل شده ، همرا با گواهی اتمام موفقیت آمیز یا دیپلمتان ، صادر می شود.
شما می توانید درخواستتان را برای برنامه PEQ کبک، از کبک یا خارج از کبک ارائه دهید.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

شرایط و فرآیند درخواست PEQ

در زمان ارائه درخواست برای گواهی گزینش کبک شما باید تمام شرایط برنامه PEQ کبک را داشته باشید:
– تصمیم به اقامت در کبک برای داشتن شغل؛
– اقامت موقت در کبک با هدف اصلی تحصیلات و در نظر گرفتن تمام شرایط اقامتتان ؛
-زندگی در کبک حداقل به مدت نصف دوره برنامه تحصیلتان ؛
-داشتن یک دیپلم قانونی کبک و یا انتظار برای تکمیل برنامه تحصیلتان در طول شش ماه بعد از تاریخ ارائه درخواستتان ؛

دسته بندی :
ادامه مطلب
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

ویزای کار پس از تحصیل در استرالیا

ویزای موقت فارغ التحصیلی( زیرگروه ۴۸۵) جایگزین ویزای فارغ االتحصیلان متخصص( زیرگروه ۴۸۵) در ۲۳ مارس ۲۰۱۳ به صورت بخشی از اجرای ویزای اشتغال پس از تحصیل در استرالیا شد. ویزای موقت فارغ التحصیلی در حال حاضر دو شاخه دارد: شاخه کار فارغ التحصیلی و شاخه کار پس از تحصیل. شاخه کار فارغ التحصیلی مشابه با ویزای قبلی فارغ التحصیلان ماهر( زیرگروه ۴۸۵) است. شاخه ویزای اشتغال پس از تحصیل در استرالیا گزینه های زیادی را برای کار در استرالیا برای فارغ التحصیلان واجد شرایط با مدرک تحصیلی بالا ارایه می کند. تحت این شاخه، متقاضیان موفق ویزای دو، سه یا چهار ساله را بسته به بالاترین مدرک تحصیلی که کسب کرده اند دریافت می کنند.

دسته بندی :
ادامه مطلب
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

ثبت نام برای شرکت در جلسه آموزشی در رابطه با کبک

وزارت مهاجرت، تنوع و شمول، جلسات آموزشی در رابطه با زندگی، کار ، آموزش و مراحل مهاجرت را در کبک تشکیل داده است. این جلسات رایگان بوده و برای آندسته از افرادی است که قصد مهاجرت به کبک و اقامت در کبک دارند، و در چندین زبان بوسیله مشاوران وزارت برگزار می شوند.

دسته بندی :
ادامه مطلب