-

آنلاین برای ویزای شنگن ثبت‌نام کنید و 100 هزار تومان تخفیف بگیرید!

ثبت نام »

مشاهده تخفیف

تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

% ویزای شینگن

ویزای شینگن

شینگن در اصطلاح به منطقه‌ای در اروپا اطلاق می‌شود که ۲۶ کشور حاضر در آن نیاز به پاسپورت و باقی محدودیت‌های مرزی برای تردد اتباع خود را حذف کرده و از منظر گردشگری و یا تردد به منزله کشوری واحد به شمار می‌آیند. کشورهای عضو منطقه شینگن هر اندازه در قبال اتباع خود و عبور مرور مرزی آنها سهل گیرند، در قبال اتباع کشورهایی که برای ورود به این حوزه نیاز به ویزا دارند، سخت گیر خواهند بود.

اطلاعات بیشتر
ویزای شینگن چیست؟

مقدمه

اگرچه منطقه شینگن اصطلاحی رایج در ایران است اما در واقع باید از آن با لفظ منطقه شنگن نام برد. کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن محسوب می‌شوند.

این منطقه که در وب سایت رسمی شینگن از آن با عناوینی همچون بزرگترین منطقه بدون نیاز به پاسپورت جهان نیز یاد شده‌است، در سال ۱۹۸۵ پس از پیمانی با همین نام (در کشور لوکزامبورگ) بین ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و ۴ کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) شکل گرفت و محدوده‌ای به مساحت ۴،۳۰۰،۰۰۰ کیلومتر مربع و جمعیتی ۴۲۰ میلیون نفری را در بر می‌گیرد.

فهرست کشورهایی که برای ورود به منطقه شینگن نیاز به ویزا دارد را در اینجا ببینید.

ویزای شینگن چیست؟

برای ورود به منطقه شنگن نیاز به ویزای شینگن (Schengen Visa) دارید. این ویزا ورود به ۲۶ کشور عضو این پیمان را جواز می‌دهد و دارنده این ویزا خواهد توانست برای مدت‌ زمان و شرایطی مشخص به هریک از کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کنند. ماهیت و هدف از سفر متقاضی تعیین کننده نوع و مدت زمان ویزای شینگن خواهد بود. به بیان دیگر اینکه هدف از سفر شما شرکت در توری گردشگری است یا انجام فعالیتی تجاری و یا صرفا توقف چند ساعته در یکی از کشورهای عضو، نوع ویزا و مدت اعتبار آن را تعیین خواهد کرد.

ویزای شینگن می‌تواند توسط هر یک از کشورهای عضو این پیمان صادر شود و به رعایت برخی قوانین، دارنده آن می‌تواند در مدت زمان اعتبار ویزا بدون مشکل در هر یک از کشورهای منطقه شینگن تردد نماید.

انواع ویزای شینگن

بسته به هدف و ماهیت سفر، نوع ویزای شینگن متقاضی تعیین می‌گردد. نوع این ویزا از طرفی مدت اعتبار این ویزا را تعیین خواهد کرد. بنابراین انواع ویزای شینگن تعیین کننده نحوه و شرایط ورود شما به یک یا چند کشور حوزه شینگن خواهد بود. این ویزا به ۳ دسته کلی تقسیم بندی می‌شوند:

  • ویزای اتحادیه شینگن یا Uniform Schengen Visa (USV)
  • ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا Limited territorial validity visa (LTV)
  • ویزای ملی یا National Visa

۱- ویزای اتحادیه شینگن

ویزای اتحادیه شینگن در واقع همان ویزای گردشگری اروپا است. دارنده این ویزا اجازه دارد هر ۶ ماه یک‌بار به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کرده و در آن اقامت داشته باشد.

بر اساس هدف متقاضی از سفر به هر یک از کشورهای عضو پیمان، ویزای اتحادیه شینگن به ۳ دسته ویزای A, B, C  تقسیم می‌شوند که طبعا یکی از آنها به متقاضی تعلق می‌گیرد.

۱-۱ ویزای شینگن نوع A

ویزای نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که تنها به فرد اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های حوزه شینگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از حوزه شینگن سفر کنید. این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است و فرد اجازه خروج از فرودگاه را نخواهد داشت.

۱-۲ ویزای شینگن نوع B

ویزای نوع B نیز نوعی ویزای ترانزیتی است که الصاق آن به پاسپورت، به فرد اجازه خواهد داد تا ظرف حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در منطقه شینگن عبور کنید.

۱-۳ ویزای شینگن نوع C

ویزای نوع C در واقع ویزای کوتاه ‌مدت برای سفر به حوزه شینگن است و فرد مجاز است در طول زمانی که هنگام دریافت این نوع ویزا مشخص می‌شود، در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشد. ویزای نوع C  خود بسته به اهداف سفر و شرایط متقاضی به ۳ دسته تقسیم بندی می‌شوند:

  • ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود
  • ویزای دوبار ورود شینگن
  • ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود
۱-۳-۱ ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود

ویزای سینگل شینگن (Single-entry) تنها برای یک ‌بار ورود به یکی از کشورهای حوزه شینگن اعتبار دارد و به‌ محض خروج از کشوری که با ویزای سینگل وارد آن شده‌باشید، اعتبار ویزای فرد فارغ از اینکه مدت‌ زمان آن به پایان رسیده یا نه، منقضی خواهد شد.

۱-۳-۲ ویزای دوبار ورود شینگن

ویزای دوبار ورود شینگن در بسیاری از موارد شرایط و الزاماتی مشابه با ویزای یک ‌بار ورود دارد با این تفاوت که فرد دارنده این ویزا اجازه دارد دو بار به کشوری در ناحیه شینگن وارد شود. البته شرایط و محدودیت‌های زمانی نیز برای این فرصت ۲ بار ورود وجود دارد.

۱-۳-۳ ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود

ویزای مولتیپل شینگن یا (Multiple-entry) به فرد اجازه می‌دهد بدون محدودیت و به دفعات وارد یکی از کشورهای حوزه شینگن شده و آن را ترک کند. تنها محدودیت ویزای مولتی شینگن به بازه زمانی آن باز می‌گردد. بدان معنی که این ویزا اقامت و تردد در منطقه شنگن را به مدت ۹۰ روز به ازای هر ۶ ماه از سال جواز خواهد داد. این محدودیت زمانی ۹۰ روزه به ‌محض ورود دارنده ویزای مولتی شینگن به هریک از کشورهای این حوزه محاسبه خواهد شد.

۲- ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای شینگن

ویزای LTV شینگن نوعی ویزای موقت است که بنا بر دلایلی ویژه و اضطراری و با شرایطی خاص صادر می‌شود. شرایطی اضطراری همچون دلایل انسان دوستانه یکی از رایج‌ترین موارد برای صدور ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای شینگن محسوب می‌شوند. الصاق این ویزا در گذرنامه بدان معنی خواهد بود که فرد مجاز است تنها به همان کشوری که از آن ویزا دریافت کرده‌ است یا در چند کشور محدود دیگر ناحیه شینگن که در زمان اخذ ویزا مشخص شده تردد نماید و اجازه ورود به دیگر کشورهای حوزه شینگن را نخواهد داشت. یکی دیگر از مواردی که عموما صدور این نوع ویزا را موجب می‌شود به نحوه تعامل با پناهندگانی باز می‌گردد که بدون مدارک معتبر وارد منطقه شینگن شده‌اند.

۳- ویزای ملی و یا ویزای نوع D شینگن

ویزای ملی شینگن (National Visa) که به ویزای نوع D شینگن نیز معرف است اختصاصا برای افرادی صادر می‌شود که برای تحصیل، کار و یا اقامت دائم می‌بایست در یکی از کشورهای این منطقه اقامت داشته‌باشند. به بیان دیگر، ویزای ملی شینگن برای افرادی صادر خواهد شد برای هدفی خاص (همچون بیزینس و یا تحصیل) و برای مدت زمانی طولانی نیاز به اقامت در یکی از کشورهای اروپایی دارند و پس از اتمام مدت مشخص شده، به کشور خود بازخواهند گشت. بر این اساس می‌توان ویزای نوع D شینگن را به دو دسته سینگل و مولتی تقسیم بندی کرد.

۳-۱ ویزای نوع D شینگن - سینگل

ویزای ملی شینگن می‌تواند در مواردی همچون افرادی که با هدف استفاده از خدمات درمانی قصد اقامت محدود برای دوره‌ای تعیین‌شده در یکی از کشورهای عضو ناحیه شینگن را دارند و پس از آن به کشور خود بازخواهند گشت، به صورت یک بار ورود صادر شود.

۳-۲ ویزای نوع D شینگن - مولتی

اما با ویزای چند بار ورود نوع D، فرد بدون نیاز به اخذ هرگونه ویزای دیگری در اروپا اجازه دارد بدون محدودیت به‌ تمامی کشورهای حوزه شینگن سفر کند. افراد زیر می‌توانند برای این نوع از ویزا اقدام نمایند:

  • دانشجویان بین‌المللی که درصدد آغاز تحصیل در یکی از مقاطع تحصیلی در کشورهای عضو شینگن را دارند. برای این افراد ویزای یک ‌ساله صادر می‌شود که قابلیت تمدید است.
  • دانشجویان خارجی که برای پیگیری پروژه‌های تحقیقاتی تحت شرایط خاص و برای مدتی مشخص به کشوری در حوزه شینگن سفر می‌کنند.
  • پروژه و یا فعالیت‌های علمی و آموزشی در یک مرکز تحقیقاتی یا موسسه معتبر آموزشی در هریک از کشورهای حوزه شینگن. این ویزا البته با بررسی دقیق سوابق علمی فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود.
  • افراد متخصصی که به منظور به اشتراک گذاشتن تخصص خود به کشوری در منطقه شینگن سفر می‌کنند. ورزشکاران، هنرمندان یا هر حرفه تخصصی دیگری در این دسته بندی قرار می‌گیرند.
  • موارد اضطراری همچون شرایط حاد پزشکی که فرد نتواند برای مدت مشخصی منطقه شینگن را ترک نماید.

شرایط اخذ ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن در واقع بدان معنی است که آیا متقاضی شرایط و معیارهای لازم برای درخواست این ویزا را دارا است یا خیر. سفارت خانه هر کشور اروپایی شرایط خاص خود را برای صدور ویزا دارد اما در بسیاری از موارد شرایط اخد ویزا در کشورهای این منطقه مشابه است.  مهمترین مواردی که کارشناسان اجرایی مجموعه شرکت‌های نیلگام با هدف بررسی شرایط متقاضی برای اخد ویزای شنگن چک می‌کنند عبارتند از:

  • مدارک متقاضی
  • شرایط سنی متقاضی (سفارت‌های اروپایی در قبال افراد مجرد زیر ۳۰ سال که سابقه سفر به اروپا نداشته‌اند، سخت گیری بیشتری اعمال می‌کنند)
  • سابقه سفر متقاضی

البته این بررسی‌ها طبعا با هدف افزایش شانس متقاضی برای ویزا شدن صورت می‌گیرد و در بسیاری موارد اساسا منعی برای درخواست ویزا شینگن وجود ندارد. برای مثال متقاضی مجردی که کمتر از ۳۰ سال سن دارد و تا کنون به هیچ کشور اروپایی سفر نکرده است و از سوی دیگر مدارک مالی چندان قانع کننده‌ای نیز ارائه نداده‌است، اگرچه مشکلی برای درخواست این ویزا ندارد اما شانس ویزا شدن این درخواست بسیار پایین است. بنابراین بررسی شرایط  برای بالا بردن درصد موفقیت است.

مراحل درخواست ویزای شینگن

مهمترین موضوع در مراحل درخواست ویزای شینگن، وقت سفارت است. بنابراین توصیه کارشناسان دپارتمان ویزا و وقت سفارت مجموعه نیلگام به متقاضیان محترم ویزای شینگن این است که پیش از پر کردن فرم‌های مربوطه و تکمیل مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام نمایند. مراحل درخواست این ویزا به شرح زیر است:

  • بررسی مدارک متقاضی توسط کارشناسان بخش ویزا باهدف تایید ماجد شرایط بودن
  • پر کردن فرم‌های مربوطه
  • عقد قرارداد با هلدینگ نیلگام
  • درخواست وقت سفارت توسط کارشناسان اجرایی نیلگام
  • بررسی مجدد مدارک پس از ترجمه و بر طرف کردن نواقص احتمالی
  • ارسال مدارک متقاضی به سفارت توسط کارشناسان اجرایی نیلگام
  • انجام انگشت نگاری توسط متقاضی

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز شاید مهمترین بخش برای درخواست این ویزا باشد، زیرا پیش از مصاحبه این مدارک شماست که معرف شما خواهد بود. به بیان دیگر همین مدارک ارائه شده توسط متقاضی سرنوشت ویزا شدن و یا ریجکت درخواست وی را تعیین می‌کند.

در پی مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن را با هم مرور می‌کنیم:

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس مناسب
  • شناسنامه
  • پاسپورت یا گذرنامه
  • مدارک شغلی و کاری
  • پرینت گردش حساب مالی
  • نامه تمکن مالی
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی
  • ۶۰ تا ۸۵ یورو جهت انجام انگشت نگاری در سفارت

تمام مدارک باید به زبان مورد درخواست سفارت ترجمه شوند و در روز انگشت نگاری توسط متقاضی به سفارت تحویل داده شوند. قطع عکس‌ها باید اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر باشد. پاسپورت متقاضی نباید کمتر از ۳ ماه اعتبار داشته باشد و ارائه پاسپورت‌های قبلی نیز الزامی است. حداقل پوشش بیمه مسافرتی برای ویزای شینگن ۳۰ هزار یورو است.

مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن

مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن به دو بخش تقسیم بندی می شود. بخش نخست مدت زمان بررسی مدارک پیش از ارسال به سفارت مربوطه و بخش دوم مدت زمان بررسی مدارک در سفارت مد نظر است.

  • بطور میانگین مدت زمان بررسی مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن و برطرف کردن نواقص و کاستی‌های احتمالی در مجموعه نیلگام حدود ۲ هفته زمان خواهد برد.
  • مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن در سفارت نیز حدودا ۳ هفته بطول خواهد انجامید.

به بیان دیگر از زمان ارسال مدارک ترجمه شده و نهایی به سفارت  انجام انگشت نگاری توسط متقاضی، حدود ۳ هفته زمان بررسی و تایید طول می‌کشد.

مدت اعتبار ویزای شینگن

در خصوص مدت اعتبار ویزای شینگن عموما خلط مبحثی صورت می‌گیرد که ناشی از روشن نبودن دو نکته کاملا مجزا است. دو تاریخی که عموما با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شود و برای بسیاری از متقاضیان محترم تعریفی دقیق و مجزا برای آنها وجود ندارد.  تاریخ اعتبار ویزای شنگن و تعداد روزهای مجاز اقامت که در شرایط عادی به ترتیب ۶ ماه و ۳ ماه خواهند بود.

برای مثال اگر در اولین روز سپتامبر ویزا برای فردی صادر شود، وی قادر خواهد بود تا اواخر فوریه سال بعد (۱۸۰ روز) وارد حوزه شینگن شود. این ۱۸۰ روز همان تاریخ اعتبار ویزای شینگن فرد است. تعداد روزهای مجاز اقامت اما بدان معنی است که دارنده ویزا در این مدت شش ماهه، می‌تواند تا حداکثر ۹۰ روز در کشورهای حوزه شینگن اقامت داشته باشد و موظف است تا پیش از پایان این مهلت ۹۰ روزه حوزه شینگن را ترک نماید.

البته باید توجه داشت برای افرادی که سابقه سفر و اقامت در منطقه شینگن را نداشته باشند، کد درج شده بر روی ویزای آنها ۱ خواهد بود. بدان معنی که با ویزای اخذ شده تنها قادر به ۱ بار ورود به این منطقه هستند و از سوی دیگر مدت مجاز اقامتشان در حوزه شینگن به جای ۹۰ روز ، تنها ۱۵ روز است.

قیمت و هزینه اخذ ویزای شینگن

قیمت و هزینه اخذ ویزای شینگن بسته به کشوری که از آن اقدام می‌کنید و مدارکی که می‌بایست توسط تیم اجرایی شرکت نیلگام تهیه شود متغیر خواهد بود. تعرفه مربوط به اخذ ویزای شینگن را در جدول زیر می‌توانید مشاهده کنید:

خدماتهمکارمسافر
ویزای عادی(هلند، فرانسه، چک، اسپانیا، پرتغال) ۲۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۲۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای مولتی(هلند، فرانسه، چک، اسپانیا، پرتغال)۲۸,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۳۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای ایتالیا با وقت عادی ۲۷,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۳۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای ایتالیا با وقت فوری۳۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۳۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای مولتی ایتالیا با وقت عادی۳۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۳۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای مولتی ایتالیا با وقت فوری۳۸,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۴۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
وقت سفارت عادی ایتالیا ۸,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۸,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
وقت سفارت فوری ایتالیا۱۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۱۵,۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال

نکات ضروری برای دریافت ویزای شینگن

در خصوص مدت اعتبار ویزای شینگن باید به یک بحث مهم توجه داشت و آن اینکه کدی اختصاصی برای مسافرت‌های هر فرد وجود دارد که نشان دهنده تعداد دفعات مجاز تردد وی در این مدت ۹۰ روزه است. برای مثال فردی که کد مالتیپل شینگن در ویزای وی ثبت شده ‌باشد، می‌تواند ۹۰ روز اقامت مجاز خود در حوزه شنگن را در یک نوبت ۳ ماهه به پایان برساند یا این فرصت ۹۰ روزه را تقسیم کرده و در چند بار ورود از آن استفاده کند.

این در حالیست که اگر کد سینگل در ویزای شینگن فردی درج شده باشد، حتی در صورتی که تنها ۱ روز در منطقه شینگن اقامت داشته و اروپا را به هر دلیلی ترک کند و از اعتبار ۱۸۰ روزه ویزای وی نیز زمان بسیاری باقی مانده باشد، برای برای ورود مجدد به منطقه شینگن باز دیگر برای ویزا اقدام کند و تا زمان صدور ویزای جدید حق ورود به هیچ یک از کشورهای این منطقه را نخواهد داشت.

به چند نکته مهم دیگر نیز در خصوص این ویزا در ادامه اشاره می‌کنیم:

  • برای درخواست ویزای شینگن از سفارت اتریش تمامی مدارک می‌بایست به زبان آلمانی ترجمه شود
  • همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است
  • پس از صدور ویزا ضمانت نامه ۵۰ میلیون تومانی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد
  • در صورت ویزا نشدن درخواست، مبلغی بابت هزینه‌های جاری کم شده و مابقی مبلغ بازپرداخت خواهد شد

دلایل رد شدن ویزای شینگن

رد شدن ویزا آن هم در آستانه تعطیلات و سفر شاید بدترین خبر ممکن برای هر کسی باشد. رد شدن یا ریجکت ویزای شینگن دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد که برای هر پرونده متفاوت خواهد بود اما بدترین اتفاقی که بعد از ریجکت می‌افتد این است که متقاضی دست کم برای مدت ۶ ماه نمی‌تواند از هیچ سفارت اروپایی دیگری برای دریافت ویزای شینگن اقدام نماید.

نکته مهم در این بین این است که هیچ فرد حقیقی و حقوقی نمی‌تواند ویزا شدن درخواست شینگن را تضمین کند! تنها کاری که می‌توان انجام داد اعتماد به موسسات معتبر و با سابقه در این رابطه است تا با دقت و حساسیت بالا و با تکیه بر دانش به روز و تجربیات موجود، شانس صدور ویزا را به حداکثر برسانند.

وب سایت رسمی شینگن مهمترین دلایل رد شدن این ویزا را به شرح زیر عنوان کرده است:

  • مدارک جعلی؛ تحت هیچ شرایطی با مدارک جعلی برای ویزای شینگن اقدام نکنید چون در ۹۹ درصد مواقع درخواست شما رد خواهد شد.
  • فعالیت‌های مجرمانه در گذشته و یا در حال حاضر
  • گذرنامه مخدوش و یا آسیب دیده
  • توضیحات نا کافی در مورد دلایل سفر
  • گذرنامه نا معتبر (پاسپورتی که در زمان درخواست از اعتبار آن کمتر از ۳ ماه مانده باشد)
  • نامه مرجع نا معتبر
  • عدم ارائه هدف مشخصی از سفر
  • عدم اثبات تمکن مالی برای سفر
  • ارائه گواهی گواهی تولد و یا ازدواج نا معتبر
  • بیمه نامه نا معتر مسافرتی
  • ناتوانی در ارائه مدارک اسکان
  • وضعیت نامطلوب ویزای شینگن؛ مواردی همچون برنامه سفر غیر منطقی می‌تواند به ریجکت ویزای شما بیانجامد.

دانلود فرم‌های درخواست ویزای شینگن

یکی از اولین و مهمترین مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن، پر کردن فرم‌های درخواست ویزا است. توصیه تیم اجرایی ویزا و وقت سفارت نیلگام به متقاضیان محترم  این است که در این مرحله حتما با کارشناسان خبره مشاوره کنند.

جهت دانلود به آدرس فرم درخواست ویزای شینگن مراجعه فرمایید.

مشاوره دریافت ویزای شینگن

کارشناسان امور ویزا و وقت سفارت نیلگام با سال‌ها تجربه در امور مربوط به ویزای شینگن آمادگی دارند تا با ارائه مشاوره رایگان و فنی، ضمن همراهی با شما در تکمیل مدارک مورد نیاز، شانس موفقیت درخواست را به حداکثر برسانند.

دریافت مشاوره

برای دریافت مشاوره فرم درخواست ویزای شنگن را پر نمایید

ثبت نام کنید

سوالات متداول دریافت ویزای شینگن

در همه‌ی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های کشورهای عضو پیمان شینگن در سراسر دنیا.

فرقی نمی‌کند از چه کشوری اقدام شود ولی توصیه می‌شود از کشوری اقدام کنید که در طول سفر بیشترین اقامت را در آن کشور دارید.

 فرم درخواست ویزای شینگن را از این لینک دانلود کنید. این فرم برای درخواست ویزا از تمامی سفارت خانه‌ها و یا کنسولگری‌های کشورهای عضو شینگن یکسان است.

فرم درخواست ویزا را به دو روش دست‌نویس یا تایپی می‌توان پر کرد. دقت داشته باشید که فرم حتما باید کامل تکمیل شود و هیچ جای خالی باقی نماند. در صورتی که فکر می‌کنید قسمتی از فرم شامل حال او نمی‌شود، باید جای خالی را با عبارت NA (بدون جواب - No Answer) پر کنید.

خیر، مدارک می بایست حتما توسط خود فرد و در زمان انگشت نگاری تحویل سفارت شود.

در مصاحبه حضوری سفارت برای ویزای شینگن معمولا سؤالات شخصی در مورد وضعیت کنونی، انگیزه‌ی درخواست ویزا و سایر جزییات سفر پرسیده می‌شود که متقاضی باید با اطمینان و صداقت به آن‌ها پاسخ دهد.

خیر، اگر چه پرینت رزرو بلیط هواپیما از مدارکی است که باید به سفارت ارائه شود اما خرید قطعی بلیط پیش از صدور ویزا به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

غیر از مدارک مالی مورد نیاز سفارت که به آن اشاره شد، فقط به مقدار لازم برای تأمین هزینه‌های رفت و برگشت، محل اقامت و مخارج روزمره در کشورهای شینگن در طول مدت سفر به پول نیاز است.

بله. ولی در هنگام درخواست و تکمیل مدارک، پدر و مادر یا قیم قانونی باید حتما فرم درخواست ویزا را امضا کنند. اگر والدین متقاضی از هم جدا شده باشند ولی حضانت فرزند به عهده هر دوی آن‌ها باشد، بازهم به امضای هر دو نیاز است. در صورتی که حضانت فرزند به عهده‌ی یکی از والدین باشد، فرم درخواست فقط توسط سرپرست قانونی امضا می‌شود.

نظرات

ناهید هاشمیی

اگر از کشوری که قبلا ویزا شنگن گرفتیم ولی از همون کشور ورود نکردیم بخوایم دوباره برای ویزا اقدام کنیم مشکل پیش میاد و ممکنه ریجکت بشه ؟

سلام احتمال ریجکت شدن بابت این موضوع بسیار پایین هست ولی توصیه میکنیم که این کار رو نکنید

Ashkan abedini

آیا بدون سند هم میشه ویزای شنگن اروپا گرفت؟

سلام بله میشه اقدام کرد به شرطی حساب بانکی شما شرایط مناسبی داشته باشه و مدارک شغلی مناسبی داشته باشید و اینکه ترجیحا قبلا سفرهایی به کشور اطراف داشته باشید لازم به ذکر هست که مجرد و متاهل بودن هم تا حدی در صدور ویزا تاثیر داره