-

آنلاین برای ویزای استرالیا ثبت‌نام کنید و تا 3۰ دلار تخفیف بگیرید!

ثبت نام »

مشاهده تخفیف

تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

ویزای استرالیا

Australia

استرالیا به دلیل تنوع زیستی و گیاهی فوق العاده و عجایب طبیعی بی نظیری که دارد در دنیا زبانزد است. تجربه سفر به استرالیا، یک تجربه به یاد ماندنی است که قابل مقایسه با هیچ جای دیگری نخواهد بود. با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. استرالیا به علت آب و هوای معتدلی که داراست، کشوری چهار فصل محسوب می شود و در تمام طول سال پذیرای حضور گردشگران می باشد. اگر در طول تعطیلات سال نوی میلادی به استرالیا سفر کنید، فرصت تماشای جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری که برگذار می شود را خواهید داشت.اگر هدفتان از سفر به استرالیا گردش، بازدید از دوستان و آشنایان، برگذاری قرارهای کاری یا حضور در کنفرانس باشد، به ویزای توریستی استرالیا نیاز پیدا خواهید کرد. برای اخذ ویزای توریستی استرالیا باید از طریق زیر گروه ۶۰۰ اقدام نمایید. مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند.
در حال حاضر پروسه اخذ ویزای توریستی استرالیا با توجه به فراهم شدن امکان ثبت درخواست های ویزای استرالیا به صورت آنلاین، بسیار کوتاه شده است. همچنین با توجه به این قابلیت شما می توانید بدون حضور پیدا کردن در سفارت استرالیا، تمام مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را پیگیری نمایید.


ویزای توریستی استرالیا
اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از ویزای استرالیا درخواست دهید. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از استرالیا برای برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.
ویزای توریستی-فامیلی استرالیا
برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت نامه ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می باشد. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد. این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.
ویزای توریستی-بیزینسی استرالیا
در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگزاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند.
مدارک مورد نیاز

پرکردن فرم برای هر نفر مجزا الزامی می باشد. از بین فرم های ۱۴۱۵، ۱۴۱۸ و ۱۴۱۹ باید یکی را پر نمایید. برای اطلاع از چگونگی تکمیل فرم با مشاوران خود مشورت نمایید. پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد. اگر برای بچه زیر ۱۸ سال که حداقل یکی از سرپرستان خود را همراه ندارد، درخواست پر می نمایید باید فرم های ۱۲۲۹ را پر کنید و رضایت نامه از طرف سرپرست بچه، همراه خود داشته باشید. اگر بچه زیر ۱۸ سالی که همراه شماست تحت تکلف فردی در استرالیا باشد، باید فرم ۱۲۵۷ را پر نمایید. یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ با پس زمینه سفید که از شانه به بالا مشخص باشد، لازم می باشد. نام و نام خانوادگی خود را پشت عکس بنویسید. شناسنامه و کارت ملی متقاضی و همراهان متقاضی لازم می باشد. تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفرهای دیگری داشته اید که در پاسپورت شما درج شده است، نیاز به تهیه تصویر آن ها دارید. پرینت حسابها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی مورد نیاز است. گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مدارکی که با فعالیت های فعلی شما مرتبط می باشد، مورد نیاز است. اگر با استفاده از دعوت نامه درخواست می دهید، نامه مربوطه و اطلاعات مربوط به دعوت کننده مانند اطلاعات حساب، مورد نیاز است. نسبت به تهیه مدارکی که نشان دهنده بازگشت شما از استرالیا میشود اقدام نمایید.اگر درخواست سفر توریستی به استرالیا دارید، با دقت برنامه ی سفر خود را عنوان کنید. سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سند طلاق یا سند فوت همسر. مدارکی که نشان دهنده شرکت شما در بیزینس یا سمینار باشید. نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما را دعوت کرده است. جزئیات ثبت نام کنفرانس. نامه ای از طرف دعوت کننده که به بیان دلایل سفر شما می پردازد. به معرفی مهارت های شغلی و تحصیلی خود بپردازید. از شغل فعلی و وظایفی که بر عهده شماست، بنویسید. در صورتی که شرکتی را خودتان تاسیس کرده اید اطلاعاتی مانند کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت و گزارش های سالیانه شرکت را فراهم نمایید. هنگامی که برای ویزای توریستی استرالیا درخواست می دهید، فرم ارزیابی ویزای توریستی را تکمیل کنید.

تعرفه‌ها

 

نوع ویزاهمکارمسافر
ثبت نام ویزای توریستی استرالیا۴۵۰ دلار۵۰۰ دلار
ثبت نام ویزای دانشجویی استرالیا۸۰۰ دلار۸۵۰ دلار
تخفیف ویژه بگیرید

تخفیف تا ۳۰ دلار برای مشتریانی که به صورت آنلاین ثبت نام میکنند!

ثبت نام کنید