تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزا نوعی از ویزای موقت کانادا است که به والدین و پدربزرگ و مادربزرگ افراد مقیم کانادا این امکان را می‌دهد تا در دوران وابستگی عاطفی به فرزندان و نوادگان خود در کنار آنها باشند و از ثمره سالها زندگی مشترک، لذت ببرند.
همانطور که اشاره شد، سوپر ویزای کانادا نوعی ویزای توریستی است و زیر مجموعه این نوع ویزا قرار می‌گیرد. این ویزا چندین ویژگی خاص دارد که می‌تواند در جای خود بر جذابیت این نوع ویزای کانادا بیافزاید.

شرایط سوپر ویزای کانادا

شرایط سوپر ویزای کانادا
سوپر ویزای کانادا از آن جهت که به والدین فرد مقیم کانادا این امکان را می‌دهد تا ۲ سال در کانادا اقامت داشته باشند و حتی پس از پایان اعتبار پاسپورت خود با یک درخواست ساده و بدون نیاز به انگشت نگاری از مزایای سوپر ویزای ۱۰ ساله کانادا بهره‌مند شوند، گزینه‌ای جذاب برای خانواده‌ها خواهد بود. اما چه کسانی می‌توانند برای سوپر ویزای کانادا اقدام کنند و شرایط دریافت آن را دارند:

      والدین (و پدر بزرگ و مادربزرگ) شهروندان کانادا و یا افرادی که اقامت دائم این کشور را در اختیار دارند
      دعوتنامه‌ای رسمی از فرزند و یا نوه مقیم کانادا
      بیمه خدمات درمانی از داخل کانادا
      مدراک مکتوب دال بر پرداخت بیمه خدمات درمانی مدعوین توسط دعوت کننده (اظهارات شفاهی کفایت نمی‌کند)

همچنین درخواست کنندگان سوپر ویزای کانادا می‌بایست:

      1. منعی برای ورود به کانادا نداشته باشند
        تست پزشکی مهاجرت (مورد تایید پزشک معتمد سفارت کانادا در ایران) را انجام داده باشد.

    دعوتنامه ارسال شده برای متقاضی سوپر ویزای کانادا ویژگی‌هایی دارد که می‌بایست به آنها اشاره شود:

      1. تضمین تامین مالی دعوت شونده‌ها تا زمان اقامت آنها در کانادا
      1. فهرست و تعداد افرادی که در خانه محل اقامت مدعو سکونت دارند
      1. کپی کارت شهروندی و یا اقامت دائم دعوت کننده

    بیمه خدمات درمانی نیز می‌بایست ویژگی‌های ذیل را داشته باشد:

      1. حداقل به مدت یکسال از تاریخ ورود اعتبار داشته باشد
      1. حداقل پوشش ۱۰۰ هزار دلاری

    نکته مهم در خصوص سوپر ویزا یا ویزای والدین کانادا این است که متقاضی این نوع ویزا نمی‌تواند دیپندنت و یا همراه داشته باشند چون خود به بواسطه دعوت فردی دیگر و تضمین پوشش هزینه‌ها از طرف وی مجاز به دریافت ویزا خواهند بود.

    شرایط دعوت کننده در سوپر ویزای کانادا

    شرایط دعوت کننده در سوپر ویزای کانادا
    همانطور که اشاره شد، مهمترین مدرک مورد نیاز برای درخواست سوپر ویزای کانادا، دعوتنامه‌ای رسمی از سوی فرزند و یا نوه متقاضی یا متقاضیان است. بنابراین فرد دعوت کننده نیز می‌بایست شرایطی برای ارسال دعوتنامه داشته باشد و همچنین از طریق ارائه مدارک معتبر بتواند توان مالی خود را برای تامین مخارج والدینش اثبات نماید. مهمترین شرایط دعوت کننده مدارک اجباری در سوپر ویزای کانادا اعبارتند از:

      1. برگه ارزیابی مالیاتی (T4 و T1) برای سال جاری مالیاتی
      1. بیانیه بیمه اشتغال
      1. گواهی اشتغال شامل حقوق ثابت و تاریخ استخدام
      1. فیش حقوقی
      1. صورت حساب بانکی

    وب سایت رسمی سفارت کانادا همچنین از موارد زیر به عنوان موارد مدنظر برای صدور سوپر ویزای کانادا یاد کرده است:

      1. مهمترین نکته این است که آفیسر پرونده باید به این نتیجه برسد که متقاضی ویزای والدین کانادا، اقامتی موقت در این کشور خواهد داشت و برای بازدید از فرزندان خود اقدام به سفر کرده‌است و بعد از پایان مدت اعتبار ویزای خود، کانادا را ترک خواهد کرد
      1. پیوندهای محکم خانوادگی در کشور مبدا
      1. دلیل سفر
      1. شرایط خانوادگی و مالی
      1. ثبات کلی سیاسی و اقتصادی کشور مبدا

    همه این موارد به آفیسر پرونده کمک خواهد کرد تا در خصوص خروج متقاضی سوپر ویزای کانادا در زمان مقرر اطمینان حاصل کند.
    بنابراین می‌توان گفت برای درخواست سوپر ویزای کانادا باید هم دعوت کننده و هم دعوت شونده هر یک شرایطی خاص داشته باشند که می‌توانید از طریق تماس تلفنی با کارشناسان دپارتمان ویزا و وقت سفارت هلدینگ نیلگام ضمن مشاوره رایگان در جریان جزئی‌ترین آپ دیت‌های مربوط به درخواست ویزای والدین قرار بگیرید.مشاوره سوپر ویزای کانادا

    البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که صرف اینکه فرزند و یا نوه فردی اقامت دائم کشور کاناد را در اختیار دارد نمی‌تواند متضمن ویزا شدن درخواست متقاضی باشد. همانگونه که در بالا شرح دادیم هر دو طرف سوپر ویزای کانادا می‌بایست شرایطی داشته باشند و مدارکی ارائه دهند که بسیاری از آنها در انواع دیگر ویزای توریستی ضرورتی ندارند اما برای ویزای والدین کانادا اجباری هستند.
    بر اساس آخرین آپدیت سفارت کانادا، فرد دعوت کننده مقیم کانادا می بایست حداقل درآمد سالانه‌ای معادل ۲۴۰۰۰ دلار کانادا داشته باشد و همچنین والدین وی گواهی سلامت عمومی از پزشک معتمد سفارت کانادا در تهران داشته باشند.

    مدت زمان صدور سوپر ویزای کانادا

    همانگونه که اشاره شد سوپر ویزای کانادا نوعی ویزای توریستی کانادا است، بنابراین مراحل بررسی و رسیدگی به این نوع ویزا نیز کم و بیش همچون دیگر انواع ویزای توریستی خواهد بود و طبعا مدت زمان صدور سوپر ویزای کانادا نیز بین ۱ تا ۳ ماه به طول خواهد انجامید. زمانی تقریبا مشابه مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا.
    همچنین با کلیک بر روی این آدرس در وب سایت رسمی سفارت کانادا می‌توانید مدت زمان صدور سوپر ویزای کانادا و دیگر انواع ویزای کانادا را بطور تقریبی تخمین بزنید.

    مدت زمان صدور سوپر ویزای کانادا
    در پایان می‌توان گفت سوپر ویزای کانادا، نوعی از ویزای موقت کانادا است برای رفاه حال والدین افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند و می‌خواهند در روزهای فراغت از هیاهوی کار و دغدغه‌های جوانی، ایام را در کنار فرزندان خود بگذرانند.

    برای درخواست سوپر ویزای کانادا می‌توانید از طریق لینک زیر با تکمیل فرم ویزای توریستی و یا شماره تماس زیر درخواست خود را ثبت نمایید

    تخفیف ویژه بگیرید

    تا ۴۰ دلار تخفیف برای مشتریانی که به صورت آنلاین ثبت نام میکنند!

    اطلاعات بیشتر