تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

اخذ اقامت خانوادگی در کانادا | آشنایی با شرایط اقامت خانوادگی در کانادا

۲۵ آبان ۱۳۹۴
اخذ اقامت خانوادگی در کانادا | آشنایی با شرایط اقامت خانوادگی در کانادا

دولت کانادا این موضوع را کاملا درک می‌کند که افراد خانواده دوست دارند تحت هر شرایطی در کنار یکدیگر باشند و به همین خاطر، اغلب به اعضای خانواده مجوز دریافت ویزا و اقامت دائم تحت عنوان اسپانسرشیپ داده می‌شود.

برخی از اعضای خانواده نظیر همسر و فرزندان وابسته می‌توانند از همان ابتدا در درخواست ویزای مهاجران جدید کانادا گنجانده شوند، این در حالی است که والدین، پدربزرگ و مادربزرگ و سایر افراد فامیل باید برای استفاده از شرایط اقامت خانوادگی در کانادا از پشتیبانی مالی و به اصطلاح اسپانسرینگ یک شهروند و یا فرد دارای اقامت دائم این کشور برخوردار گردند.

در ادامه قصد داریم تا به توضیح موارد مربوط به اخذ اقامت خانوادگی و آشنایی با شرایط اقامت خانوادگی در کانادا بپردازیم.

اقامت خانوادگی در کانادا- اسپانسرشیپ

شرایط اخذ اقامت و ویزای فامیلی کانادا برای همسر و فرزندان

براساس اطلاعات وب‌سایت دولت کانادا ، به طور معمول همسر و فرزندان شما می‌توانند در درخواست اخذ ویزا و مهاجرت شما گنجانده شده و به همراه شما و یا بعد از شما به این کشور وارد شوند. از ماه آگوست سال ۲۰۱۴ تنها فرزندان وابسته زیر ۱۹ سال می‌توانند شامل درخواست ویزای کانادا شوند، البته فرزندان دارای معلولیت جسمی و ذهنی و شرایط خاص، دارای محدودیت سنی برای مشمول شدن در طرح اقامت خانوادگی و دریافت ویزای فامیلی کانادا نخواهند بود.

بنابر قوانین کانادا، به فرزند زیر ۱۹ سال که دارای همسر نباشد و یا فرزند شما یا همسرتان که بخاطر شرایط معلولیت جسمی و ذهنی و شرایط خاص فیزیکی از لحاظ مالی به شما وابسته است، فرزند وابسته گفته می‌شود.

شرایط اخذ اقامت خانوادگی برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ

در اغلب موارد، والدین نمی‌توانند در درخواست اولیه ویزای کانادا گنجانده شوند و به جای آن باید توسط یک فرد دارای اقامت دائم و یا یک شهروند، تحت حمایت مالی یا همان اسپانسرینگ قرار بگیرند، البته در برخی موارد خاص بخاطر شرایط سخت زندگی والدین و پدربزرگ و مادربزرگ و وجود دلایل انسان‌دوستانه ممکن است که در درخواست اولیه ویزای کانادا اجازه اضافه کردن آنها نیز داده شود.

حمایت مالی از والدین در کانادا

شرایط مشمولیت

برای اینکه بتوانید به عنوان حامی مالی و اسپانسر والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود برای اقامت دائم در کانادا باشید، شما و افراد مذکور باید یک تفاهم‌نامه اسپانسرشیپ را امضا کنند که شامل قوانین زیر می‌شود:

  • اینکه در صورت لزوم به هنگام وقوع مواردی نظیر بیکاری آنها را بین ۳ تا ۱۰ سال پشتیبانی مالی خواهید کرد.
  • اینکه والدین و پدربزرگ و مادربزرگ شما اقدامات معقولی برای پشتیبانی مالی شخصی خود در کانادا انجام داده و هزینه‌های خود را پوشش می‌دهند.

محدودیت‌های موجود اقامت خانوادگی در کانادا

تحت هر یک از شرایط زیر نمی‌توانید اسپانسر و پشتیبان مالی والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود شوید:

  • برای پشتیبانی مالی فامیل دیگری در گذشته دارای ثبات اقتصادی نبوده‌اید و دچار مشکل شده‌اید.
  • حکم حمایت از طرف دادگاه نظیر حمایت مالی فرزند برای شما صادر شده باشد.
  • تا به حال از مزایا و یا پشتیبانی مالی دولت کانادا به استثنای پشتیبانی معلولیت استفاده کرده باشید.
  • تا به حال برای خشونت و انواع جرایم دیگر نسبت به یکی از خویشاوندان خود مجرم شناخته شده باشید.
  • از وام مهاجرت استفاده کرده باشید، پرداختی را به تعویق انداخته و یا اقساطی را پرداخت نکرده باشید.
  • در حال حاضر در زندان باشید.
  • ورشکسته بانکی محسوب شوید.

سایر موارد مربوط به اخذ اقامت خانوادگی در کانادا

درخواست اسپانسرشیپ همچنین شامل بستگان یتیم زیر ۱۹ سال نظیر برادر، خواهر، بچه خواهر یا برادر و یا نوه می‌شود. پشتیبانی مالی و اسپانسرینگ این دسته از اقوام نیز دارای شرایط و محدودیت‌های مشابه اسپانسرینگ والدین و پدربزرگ و مادربزرگ است.

همچنین شما می‌توانید به طور معمول اسپانسر یک فرزند زیر ۱۹ سال که قصد دارید به فرزندی قبول کنید، بشوید.

هزینه‌های استفاده از طرح اسپانسرینگ

برای اینکه بتوانید برای پشتیبانی مالی و یا همان اسپانسرشیپ همسر و فرزندان، والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ اقدام کنید ملزم به پرداخت هزینه‌های لازم درخواست و رسیدگی به پرونده Family Class به دولت کانادا خواهید بود.

البته در کنار این موارد هزینه حق اقامت دائم کانادا نیز برای افراد فامیل متقاضی دریافت اسپانسرینگ به استثنای فرزندان وابسته وجود دارد. این هزینه در صورتی که با درخواست ویزا موافقت نشود برگردانده خواهد شد.

مجموع هزینه به ازای هر نفرهزینه به دلار کاناداعضو خانواده
۱۰۴۰ دلار کاناداهزینه اسپانسرشیپ ۷۵ دلار

هزینه درخواست ۴۷۵ دلار

هزینه حق اقامت دائم کانادا ۴۹۰ دلار

همسر و سایر اعضای فامیل با سن ۲۲ و یا بالاتر
۶۴۰ دلار کاناداهزینه اسپانسرشیپ ۷۵ دلار

هزینه درخواست ۷۵ دلار

هزینه حق اقامت دائم کانادا ۴۹۰ دلار

وابستگان زیر ۲۲ سال و فرزندان غیروابسته
۱۵۰ دلار کاناداهزینه اسپانسرشیپ ۷۵ دلار

هزینه درخواست ۷۵ دلار

فرزندان وابسته، فرزندخوانده و یا اقوام یتیم

جزئیات قرارداد و تفاهم‌نامه اسپانسرشیپ کانادا

اسپانسر مالی باید در صورتی که اعضای خانواده نتوانند نیازهای اولیه خود را پوشش  دهند، آنها را تحت پوشش مالی خود قرار دهد. این برای اطمینان از این بابت است که افراد مقیم جدید نیازی به کمک دولت کانادا پیدا نخواهند کرد. مدت زمان این تعهد بنابر شرایط هر یک از افراد خانواده با یکدیگر متفاوت است.

  • همسر و شریک زندگی: ۳ سال
  • فرزند وابسته: ۱۰ سال و یا زمانی که فرزند به سن ۲۲ سالگی برسد (هرکدام زودتر فرا برسد)؛ ۳ سال برای فرزند وابسته بالای ۲۲ سال
  • والدین و پدربزرگ و مادربزرگ: ۲۰ سال

لازم به ذکر است که این تعهد مالی در صورتی که فرد تحت حمایت مالی و اسپانسرینگ به یک شهروند کانادا تبدیل شود، طلاق بگیرد و یا از اسپانسر مالی جدا شود و یا از کشور کانادا نقل مکان کند، باز هم بنابر قوانین استمرار دارد.

طرح پشتیبانی مالی از خانواده در کانادا- اسپانسرشیپ

چکاپ پزشکی و سوءپیشینه

هر یک از افراد تحت حمایت مالی برای دریافت اقامت خانوادگی در کانادا ملزم به ارسال نتایج چکاپ پزشکی و اطلاعات انگشت‌نگاری و عکس بیومتریک به هنگام ارسال درخواست ویزای کانادا هستند.

همچنین متقاضیان و هر یک از افراد خانواده بالای ۱۸ سال باید از کشوری که بیشترین زمان را برای زندگی در آن گذرانده‌اند، مدرک سوءپیشینه پلیس دریافت کرده و برای سفارت کانادا ارسال نمایند.

در این بین، استان کبک علاوه بر مدارک موردنیاز فدرالی برای استفاده از طرح اسپانسرشیپ فامیلی، نیازمند مدارک اضافه دیگری نیز هست. بر همین اساس، پس از درخواست اسپانسرشیپ، فرد حامی که در این استان زندگی می‌کند نامه‌ و یا ایمیلی را حاوی دستور‌العمل ارسال یک قرارداد خاص به دولت کبک دریافت می‌کند.

گروه شرکت‌های نیلگام با سالها تجربه در امر اخذ انواع ویزای کانادا ، آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه مشاوره تخصصی به شما عزیزان است.

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 1    میانگین: 1/5]
دسته بندی :ویزا

نظرات