تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

دلایل ریجکت ویزای کانادا و نحوه اعتراض به رد شدن ویزا

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸
دلایل ریجکت ویزای کانادا و نحوه اعتراض به رد شدن ویزا

رد شدن درخواست ویزای کانادا یا اصطلاحا ریجکت ویزا، کابوس هر مسافر، دانشجو و یا بیزینس‌‌منی خواهد بود که برای آینده برنامه‌ها ریخته و رویاپردازی‌ها کرده‌است. مشکل زمانی ناراحت کننده‌تر می‌شود که متقاضی برای ثبت درخواست و طی کردن مراحل آن چه از نظر مالی و چه از نظر زمان و انرژی هزینه‌های بسیاری متقبل شده باشد. اما به راستی چرا درخواست ویزای کانادا ریجکت می‌شود؟ مهمترین عوامل در رد درخواست ویزای توریستی کانادا کدامند و آیا راهی برای اعتراض به ریجکت ویزای کانادا وجود دارد؟ در این مقاله می‌کوشیم علاوه بر ارائه پاسخی مناسب و فنی برای پرسش‌های طرح شده، راهکارهایی ارائه دهیم تا از بروز مشکلاتی این چنینی پیشگیری شود.

دلایل ریجکت ویزای کانادا

بطور کلی چند عامل کلیشه‌ای همواره در رد شدن درخواست ویزای کانادا نقش دارند. عواملی که در واقع موجب تردید افسر مهاجرت در خصوص انگیزه متقاضی از سفر به کانادا و یا بازگشت وی پس از پایان مهلت ویزا می‌شوند. مهمترین این عوامل عبارتند از:

    1. تردید آفیسر سفارت درخصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدا پس از پایان مهلت ویزا
    1. تردید درباره انگیزه و دلایل سفر به کانادا
    1. ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی متقاضی (به‌ ویژه سفر به کشورهای حوزه شنگن)
    1. کافی نبودن مدارک مالی و دارایی های متقاضی در کشور مبدا
    1. پیوند‌های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدا

تردید در هر یک از این موارد در کنار عواملی همچون وضعیف اقامت در کشور مبدا، طول مدت اقامت در کانادا، وضعیت شغلی متقاضی در کشور محل اقامت و هرگونه سوء پیشینه در کانادا همگی از عواملی هستند که به راحتی موجب ریجکت ویزای کانادا خواهند شد. در ادامه و در نگاهی موشکافانه تر به بررسی دلایل رد شدن ویزای توریستی کانادا و همچنین ریجکت ویزای تحصیلی کانادا خواهیم پرداخت.

دلایل رد شدن ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا که متداول ترین شکل آن ویزای مولتی کانادا یا ویزای ۵ ساله این کشور است، به متقاضی این امکان را می‌دهد تا زمان اعتبار ویزا به دفعات و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شود و هر بار تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشد. برای ویزای مولتیپل کانادا می‌توان به دو روش ثبت‌نام آنلاین و یا مراجعه حضوری به یکی از دفاتر انگشت نگاری سفارت کانادا اقدام کرد. البته بدلیل برخی ملاحضات برای ما ایرانیان توصیه گروه ویزا و پیکاپ هلدینگ نیلگام به متقاضیان محترم ویزای توریستی کانادا، ثبت نام آنلاین ویزای کانادا است.
اما مهمترین عوامل در رد شدن ویزای توریستی کانادا کدام‌ها هستند؟ برای مثال اگر شما شغل ثابتی در کشور محل اقامت خود نداشته باشید و بخواهید با تمامی اعضای خانواده برای ویزای کانادا درخواست بدهید، آفیسر با بررسی این احتمال که شما قصد بازگشت به کشور خود را ندارید، ممکن است درخواست شما را رد کند. مهمترین موارد در ریجکت ویزای توریستی کانادا عبارتند از:

    1. نداشتن سابقه سفر مناسب
    1. داشتن وابستگی های خانوادگی زیاد در کانادا و نداشتن وابستگی خویشاوندی در کشور مبدا
    1. زمان پیشنهادی برای اقامت در کانادا با اهدافتان متناسب نباشد
    1. هدف شما برای بازدید از کانادا قانع کننده نباشد
    1. نداشتن وضعیت شغلی مناسب در کشور مبدا
    1. نداشتن مانده حساب و دارایی کافی
    1. هرگونه سو سابقه و رفتارهای مخاطره آمیز قبلی که ممکن است باعث آسیب رساندن به دیگران شود
    1. ارائه نکردن مدارک کافی که نشان دهنده درآمد و تمکن مالی مناسب فرد دعوت کننده باشد
    1. تشخیص آفیسر مبنی بر ارائه اطلاعات غلط از سوی فرد متقاضی

دلایل رد شدن ویزای تحصیلی کانادا

مهمترین و شاید تعیین کننده ترین عامل در اخذ ویزای تحصیلی کانادا ارائه مدارکی است که افسر مهاجرت را متقاعد کند، متقاضی پس از پایان دوران تحصیل خود به کشور مبدا بازخواهد گشت و به بیان دیگر برای اقامت طولانی مدت در کانادا برنامه ریزی نکرده است.

پذیرش تحصیلی در کانادا

به عنوان مثال اگر شما قصد ادامه تحصیل در کانادا با خرج خودتان را دارید (تکمیل فرم ارزیابی پذیرش تحصیلی در کانادا) و برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید در حالی که مانده حساب شما مبلغ قابل توجهی نباشد، آفیسر این احتمال را خواهد داد که هدف شما از این درخواست اقامت بلند مدت در خاک کانادا است و به همین دلیل درخواست شما را رد خواهد کرد.
مهترین مواردی که آفیسر مهاجرت را مجاب به رد ویزای تحصیلی کانادا می‌کند، عبارتند از:

    1. مدارک مالی ارائه شده، وجود بودجه کافی برای ادامه تحصیل در کانادا را نشان ندهد
    1. در قانع کردن آفیسر برای خروج از کانادا پس از تحصیل، ناتوان باشید
    1. برنامه تحصیلی شما قانع کننده نبوده است
    1. تمام مدارک مرتبط با تحصیل خود را ارائه نکرده‌اید
    1. آفیسر قانع نشده است که شما همه موارد را به درستی و بر اساس واقعیت بیان کرده باشید
    1. پیوندهای خانوادگی شما در کشور مبدا قوی نباشد

درخواست کننده ویزای تحصیلی کانادا باید بتوانید به آفیسر ثابت کنید که واجد شرایط قوانین ویزا بر اساس بند ۱۲ قانون هست و همچنین برنامه روشنی از تحصیل خود و اطلاعات کافی درباره منابع مالی مورد استفاده در طول تحصیلش ارائه دهد.

رد شدن ویزای همراه کانادا (برای دانش آموزان و یا دانشجویان)

از نظر قانونی این امکان وجود دارد که فردی به عنوان همراه دانشجو و یا دانش آموز از دولت کانادا تقاضای ویزای همراه کند. برای مثال اگر فردی دارای ویزای تحصیلی است، همسر وی می‌تواند به عنوان همراه تقاضای ویزا نماید و این ویزا می‌تواند همراه با مجوز کار برای همراه باشد که اصطلاحا به آن ویزای open work permit می‌گویند. همچنین فرزندان متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا نیز می‌توانند برای ویزای همراه درخواست دهند. البته باید توجه داشت که امکان رد شدن درخواست ویزای همراه همواره بالاست.
باز هم باید به کلید موفقیت در هر پرونده درخواست ویزای کانادا اشاره کنیم! افسر مهاجرت و پرکردن دقیق، شفاف و مستند فرم درخواست ویزا. به بیان دیگر باید سناریو درخواست ویزای کانادا به شکلی ماهرانه و مستند و از همه مهمتر اقناع کننده باشد، تا افسر مهاجرت نتواند ایرادی بگیرد و یا کوچکترین تردیدی برایش ایجاد شود. بنابراین موارد بسیار ظریف و حساسی در پرکردن فرم، الصاق مدارک و انگشت نگاری برای ویزای کانادا وجود دارد که رعایت آنها شانس متقاضی برای موفقیت را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
بطور کل می‌توان گفت عامل اصلی رد درخواست ویزای همراه کانادا، تردید افسر مهاجرت نسبت به بازگشت دانشجو و یا همراهان وی پس از پایان مدت تحصیل است.

تخفیف ویژه ثبت نام آنلاین ویزای توریستی کاناداثبت نام کنید

اعتراض به ریجکت ویزای کانادا

اتفاقی که نباید، رخ داده است. چه باید کرد؟ روزنه امیدوار کننده اما در این بین این است که بر اساس آمار هلدینگ نیلگام، در بسیاری از مواردی که درخواست ویزای کانادا برای بار اول رد شده باشد، امیدواری بسیاری وجود خواهد داشت تا با ارسال نامه‌ای رسمی و فنی نسبت به بازنگری مجدد پرونده و در نهایت پذیرش درخواست ویزای کانادا موافقت شود. البته این اعتراض هم از منظر فرم و هم از نظر محتوا ضوابطی دارد که می‌بایست به دقت رعایت شوند، در غیر این صورت سفارت کانادا به اعتراض رسیدگی نخواهد کرد.
نخستین گام در اعتراض به ریجکت ویزای کانادا، بررسی دلیل و یا دلایل رد شدن درخواست است. این عوامل در قالب نامه‌ای رسمی موسوم به نامه ریجکتی به اطلاع متقاضی می‌رسد.

ریجکت ویزای کانادا

در نمونه بالا برای مثال عواملی همچون:

    1. سابقه سفرهای خارجی
    1. پیوندهای (گسترده) خانوادگی در کانادا و (ضعیف) در کشور مبدا
    1. هدف از سفر
    1. دارایی‌های شخصی و وضعت مالی

به‌عنوان دلایل ریجکت ویزای کانادا عنوان شده‌اند. البته مورد دیگری که در این نامه به آن اشاره شده، شفاف نبودن وضعیت مالی میزبان در کانادا برای تامین مخارج سفر است. همانگونه که ملاحظه می‌کنید نامه ریجکتی مسیر را برای نحوه اعتراض مشخص می‌کند.
در مواردی متقاضی برای مثال چندین سفر به کشورهای حوزه شنگن داشته است و از تمکن مالی قابل قبول و دارایی‌های مناسبی در ایران نیز برخوردار بوده اما در نامه ریجکتی وی به سابقه ناکافی سفر و شرایط مالی بعنوان دلایل رد ردخواست ویزای کانادا اشاره شده‌است. در این شرایط می‌بایست نامه‌ای به ادرس ایمیل سفارت کانادا ارسال شود و با شرح دقیق دلایل ریجکت ویزای کانادا، بدون نیاز یه الصاق (اتچ کردن) مدارکی جدید، به توضیح سابقه سفر خود و یا مدارک مالی ارائه شده، اشاره شود.
توصیه تیم ویزا و پیکاپ هلدینگ نیلگام این است که دست کم در این مرحله با کارشناسان با تجربه امور ویزا و وقت سفارت مشورت کنید تا از شانس بیشتری برای موفقیت و تجدید نظر درخواست خود برخوردار شوید.

امکان دریافت نت آفیسر ویزا(GCMS) برای آگاهی از دلایل ریجکتی

همانطور که در این مقاله به طور مفصل به این موضوع اشاره کردیم، این روزها متقاضیان ایرانی دریافت ویزای مولتی کانادا علیرغم تلاش‌های فراوان، اغلب با سدی به نام ریجکت درخواست ویزای کانادا روبرو می‌شوند.
در اینگونه مواقع، یکی از روش‌هایی که می‌توان برای رفع ریجکتی درخواست ویزای کانادا و درخواست مجدد ویزای کانادا مورد استفاده قرار داد، GCMS یا همان (Global Case Management System) است.
سابق بر این، متقاضیان تنها به توضیح کوتاه و در برخی موارد گنگ نامه ریجکتی و نرمال آفیسر پرونده بسنده کرده و برحسب این اطلاعات به طور شخصی و یا از طریق آژانس‌های مهاجرتی، درخواست جدیدی برای ویزای کانادا فرستاده و یا نسبت به نامه ریجکت ویزای کانادا خود اعتراض می‌زدند که در اکثر مواقع به دلیل نداشتن آگاهی کامل به نقص پرونده و دلیل ریجکتی درخواست ویزای کانادا، اعتراض و یا درخواست مجدد متقاضی به سفارت کانادا نیز راه به جایی نمی‌برد.

اما بگذارید با ذکر چند مثال، این موضوع را بهتر توضیح دهیم: نامه ریجکتی ویزای کانادا حاوی این پیام است که درخواست ویزای کانادای فرد به دلیل مسائل مالی ریجکت شده است، اما مشخص نیست که میزان موجودی دارای مشکل بوده و یا با دیگر مدارک مالی متقاضی در تناقض بوده است و یا در برخی موارد نیز نامه ریجکتی ویزای کانادا حاوی این پیام است که درخواست ویزای کانادای فرد به دلیل سابقه سفر ناکافی ریجکت شده که باز هم در این مورد مشخص نیست که وجود تعداد سابقه سفر شینگن با توجه به مدارک متقاضی درخواست ویزا از نگاه آفیسر پرونده سفارت کانادا ناکافی بوده و یا اینکه سابقه سفر به کشورهای دیگر مورد نیاز است.
همانطور که میبینید، در برخی مواقع در صورت وجود ابهام در نقص پرونده، دانستن این دسته از جزئیات به رفع ریجکتی درخواست ویزای کانادا کمک شایانی خواهد نمود.

امکان دریافت نت آفیسر ویزا(GCMS) برای آگاهی از دلایل ریجکتی

اما با استفاده از GCMS یا همان نت کامل آفیسر، فرد متقاضی ویزای کانادا ‌می‌تواند پس از دریافت نامه متداول ریجکتی، در صورت مطمئن نبودن از دلیل ریجکتی و نقص مورد نظر آفیسر پرونده، نسبت به دریافت نظر و توضیح کامل آفیسر در مورد نقص پرونده و روند بررسی درخواست‌اش، اقدام کند.

می‌توان اینطور گفت که فایده استفاده از GCMS اینست که چنانچه در توضیح ارسالی، دلیل آفیسر مبنی بر ریجکت درخواست ویزای کانادا منطقی باشد، می‌توان در درخواست مجدد ویزای کانادا با آگاهی کامل از نقص پرونده، آنرا بهبود داده و مجددا برای دریافت ویزای کانادا اقدام نمود.
اما چنانچه پس از دریافت GCMS و بررسی توضیحات، دلیل آفیسر پرونده مبنی بر ریجکت ویزای کانادا، غیر منطقی قلمداد شود، در درخواست مجدد وی، اعتراضی با توضیحات کامل تنظیم کرده و به سفارت کانادا ارسال می‌گردد.
برای استفاده از این روش، متقاضی میبایست پس از دریافت نامه ریجکتی، برای دریافت GCMS اقدام کند؛ عموما در صورت درخواست، نظر کامل آفیسر (GCMS) در مورد پرونده درخواست ویزای کانادا پس از دو تا سه هفته ارسال می‌گردد که البته در برخی موارد تا حداکثر ۴۰ روز طول خواهد کشید.
بنابر تجربه کارشناسان ذیربط، از آنجایی که مدارک ترجمه شده متقاضی تنها تا ۶ ماه و مدارک مالی وی تنها تا ۲ ماه پس از درخواست اولیه اعتبار دارد، فرد میبایست پس از دریافت نامه ریجکتی و یا نسخه کامل نظر آفیسر پرونده (به اصطلاح GCMS)، در اسرع وقت نسبت به آماده‌سازی توضیحات، بهبود نواقص و ارسال اعتراض به نامه ریجکتی اقدام کند.

لازم به ذکر است که در صورت تاخیر در اقدام مجدد، فرد نیازمند ارائه و الحاق مدارک مالی و سایر مدارک ترجمه شده جدید به پرونده است.
بنابر بر پیشنهاد سفارت کانادا،بهتر است متقاضیان به جای تنظیم و ارسال نامه اعتراض، پس از بررسی و بهبود نواقص و مدارک موجود، مجددا برای درخواست ویزای کانادا اقدام کنند. باید خاطرنشان کنیم که متقاضیان ویزای کانادا پس از گذراندن مراحل انگشت‌نگاری و بیومتریک، تا ده سال نیاز به انجام مجدد این پروسه نخواهند داشت.
کارشناسان مجرب گروه شرکت‌های نیلگام با سالها تجربه در زمینه تعیین وقت سفارت، پیکاپ، درخواست ویزای کانادا و رفع ریجکتی کانادا، به عنوان یکی از فعال‌ترین و معتبرترین آژانس‌های مسافرتی، آماده ارائه خدمات ویژه GCMS و پاسخگویی به سوالات شما عزیزان است.
لازم به ذکر است که برای استفاده از این خدمت ویژه و کاربردی، متقاضیان میبایست مبلغی را به دلار کانادا برای هزینه‌های اعتراض و بررسی مجدد سفارت کانادا پرداخت کنند و همچنین پس از دریافت توضیحات GCMS، پیگیری و رفع نواقص پرونده متقاضیان توسط کارشناسان مربوطه هلدینگ نیلگام ظرف حداکثر ۳ روز به انجام رسیده و پس از اقدام مجدد، نهایتا تا ۳ ماه پاسخ سفارت کانادا به پرونده مورد نظر داده خواهد شد.

شماره تماس خود را وارد نمائید:


پیش‌گیری همیشه بهتر از درمان است

اخذ ویزای کانادا، پروسه‌ای زمان‌بر، فنی، حساس و هزینه‌بر است. حال اگر بنا بشد نتیجه این روند، ریجکت شدن ویزای کانادا باشد، کل ماجرا تراژیک و نا امیدکننده به نظر می‌رسد. در پاره‌ای از مواقع یک اشتباه سهوی کوچک در زمان آپلود مدارک و یا کاستی یکی از مدارک در مراجعه حضوری می‌تواند تمام زحمت‌ها را به باد دهد. از سوی دیگر روند اعتراض به ریجکت شدن ویزای کانادا نیز، حکایتی طولانی و پیچیده است. اکنون پرسش این خواهد بود که منطقی نیست از همان ابتدا با اطلاعات کامل و دقیق اقدام شود؟ آیا به صرفه نیست پیش از اقدام با کارشناسان امور ویزا و مهاجرت مشورت شود و حتی کل پرونده را با هدف به حداکثر رساندن شانس موفقیت در اختیار آنها قرار داد؟
هلدینگ نیلگام متشکل از سه زیر مجموعه نیلگام سفر، نیلگام مهاجر و دارالترجمه رسمی ۱۰۴۲ با بیش از یک دهه سابقه مستمر در ارائه خدمات متنوع ویزا و وقت سفارا، پیکاپ ویزا و امور مربوط به مهاجرت و اقامت با افتخار آماده ارائه مشاوره و خدمات تخصصی به شما متقاضیان محترم خواهد بود.

دسته بندی :کانادا

نظرات

شیرین عزیزی

سلام
من ۲ ماه پیش ریجکت شدم درست هست که باید ۶ ماه بگذره و دوباره اقدام کنم؟

نه به هیچ وجه درست نیست و فردای روز ریجکتی هم شما مجدد میتونید اقدام کتید ولی مهم اینه هست که علت ریجکتی رو برطرف کنید و مجدد اقدام کنید

عظیمی

سلام.
من ۱۰ روز بیش ریکجت شدم میتوانم دوباره اقدام کنم جهت سبانسر شیب همسرم چون نکاح خط ام راجستر کورت نبود یک ماه وقت داداه است جهت تجدید نظر یا appealولی یکماه وقتی کمی است برایم باید بروم افغانستان نکاح خط را راجستر کنم بعدش بیایم شاید بیشتر از یک ماه وقت بگیره لطفا راهنمایی ام کنید edrisazimi2017@gmail.comبرایم در ایمل جواب رابفرستید

سلام باید پروندتون رو چک کنیم و علت ریجکتی رو بررسی کنیم

علي وفايي

سلام من امروز نامه ریجکتی رو دریافت کردم. میخوام ایراداتم رو رفت کنم. آیا برای رفع انها باید دوباره انگشت نگاری کرد؟ نمیخ.ام درخواست مجدد ویزا بدم بلکه میخوام اعتراض کنم

سلام برای اقدام مجدد نیاز به انگشت نگاری مجدد نیست برای اعتراض یا اقدام مجدد لازم هست که پروندتون رو بررسی کنیم

سعید علیزاده

سلام من نامه ریجکت از طریق خود آشتغالی اومده آیا من دوباره اعتراض کنم امیدی هست جواب بگیرم ممنون

بله میتونید اعتراض بزنید ولی زیاد نمیشه بهش امیدوار بود

جواد حاجیان

سلام به شما. نوت آفیسر چی هست و نحوه درخواست و گرفتنش چجوری هست هزیه داره؟

الهه مهری

سلام
من دیروز نامه ریجکت شدنم اومده ، در صورتی که من مدارکم کامل کامل بوده
حالا میخواستم ببینم شما میتونید برای زدن نامه اعتراض کمکم کنید؟
و هزینش چقدر میشه
ممنون

سلام زدن اعتراض کار خاصی نیست و هزینه ای بابتش ازتون نمیگیریم لطفا با دفتر تماس بگیرید و با خانم عربی صحبت کنید ۰۲۱۷۵۲۳۷

ساره شکیب

سلام
میخواستم ببینم مکان انگشت نگاری هم توی این مورد تاثیر داره؟
مثلا برای امریکا میگند ارمنستان
میخوام ببینم کجا بهتره برم برای انگشت نگاری

سلام در مورد کانادا طبق تجربه ما ترکیه منطقی تر هست ولی هیچ دلیل منطقی برای این گفته که کدام سفارت بهتره وجود نداره

ساره شکیب

ممنون از راهنماییتون
معذرت یه سوال دیگه

من یک ماه پیش رفتم گرجستان و رجکت شدم.
میخوام دوباره اقدام کنم
و چون دیگه مصاحبه و انگشت نگاری نداره
بازم مدارک من میره زیر دست سفیر قبلی؟

نه لزوما زیر دست همون آفیسر نمیره

جمالی

سلام
من دیروز ریجکت شدم به دلیل OVER QUALIFIED بودن، اعتراض بزنم، امیدی هست؟

سلام به هر حال امتحانش خارج از لطف نیست

Alirezachamani

سلام وکیل من بعنوان ویزای تحصیلی برای دو پسرم اقدام کرد و مادر رو بعنوان همراه و من رو با توجه به نظر آفیسر در یک پرونده گذاشت و درخواست ما رد شده بدلیل ١- فامیلی تای ٢- هیستوری تراول ٣- هدف از اومدن همه خانواده
دوباره آفیسر زده اپلای کنم
حالا یک شینگن برم و پدر خانواده ایران بمونه فکر میکنین درست بشه

ادمین

سلام در ابتدا پسرتون که در آنجا مستقر شدند و کمی گذشت برای مادرشون دعوت نامه ارسال کنند و ایشون برای ویزا اقدام کنند سپس پدر خانواده در ابتدا شنگن بگیرند سپس برای کانادا اقدام کنند همگی با هم درخواست ندهید .می توانید برای مشاوره و راهنمایی نیز با کارشناسان ما صحبت کنید.

ایرج جهاندار

سلام بنده دوبار برا کاناداریجکت شدیم، واز آخرین ریجکتیمون ۵ ماه میگذره، با توجه به اینکه مطمئنم به دلیل واهی من وهمسرم ریجکت شدیم، آیا امکان داره الان شرکت ایران آنکارا برا مون اعتراض کنه یا نه

ادمین

سلام علت ریجکتیتون چی بوده؟زدن اعتراض پروسه خاصی ندارد ،بله می توانید با دفتر تماس بگیرید با خانم عربی صحبت کنید

امیرعباس نجات غفار

سلام درصورت ریجکت شدن ویزا، ازچه طریق میشه اعتراض زد؟

مجيد

چند روز پیش به این دلایل ریجکت شدم ، می خواستم بدونم چقدر زمان دارم تا مشکلات را برطرف کنم و دوباره درخواست بدم ؟ با توجه به داشتن ٢ شینگن و سفر به مالزی و ترکیه و دبی و… سفر به کجا را پیشنهاد می کنید ؟
• I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on your travel history.
• I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on the purpose of your visit.

ادمین

سلام شما هر زمانی که دلیل ریجکتیتون رفع بفرمایید می توانید اقدام کنید .و دلایل ریجکتی شما تراول هیستوری و هدف از سفرتون بوده و این نکته مهم است که چه سالی ویزای شنگن را اخذ نمودید بهتر که نامه ریجکتیتون برای کارشناسان ما ارسال کنید پس از بررسی شما را راهنمایی کنند سپس اقدام کنید.

moses

سلام دوستان
متاسفانه پروندم بعد از یک ماه رد شد.
شرایط کلی من به این صورت بود:
۱ـ مجرد ۳۲ ساله
۲ـ مدرک تحصیلی در پرونده کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی بود ولی امسال ارشدم رو تمام میکنم.
۳ـ پذیرش دوره یکساله زبان فرانسه از دانشگاه مکگیل کاندارو داشتم.
۴ـ شهریه یک ترم رو واریز کرده بودم.
۵ـ پرینت حساب بانکی ۳۱ هزارتای داشتم و یک سند زمین هم بنامم داشتم.
۶ـ نامه اشتغال به کار از محل کارم داشتم ولی بیمه در این مدت نداشتم.
دلائل رد شدنم: I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay, as stipulated in subsection 2016(1) of the IRPR,, based on the purpose of your visit.

I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay, as stipulated in subsection 2016(1) of the IRPR, based on your personal assets and financial status.

مراحل کار: یک ماه بعد از بایو یک آبدیت کرسپاندنس لتر داشتم (۲۱ مارچ)، دقیقا یک روز بعد (۲۲ مارچ)آبدیت بعدی رو دریافت کردم که زده بود ریجکت .
چند سوال دارم
با این شرایطی که توضیح دادم آیا درخواست مجدد بدم یا شانسی ندارم؟
۲ـ نیازی به آفیسر نوت هست یا خیر؟ فکر کنم همه چی رو گفته.
۳ـ برای درخواست مجدد باید دوباره بایو بدم یا نه؟ ی
۴ـ اگه بخوام دوباره اقدام بکنم، باید دوباره از اول تشکیل پروفایل بدم و اقدام بکنم یا یا با رفع نواقصی پروندم باید درخواست بازبینی مجدد بدم؟

ادمین

سلام با توجه به توضیحاتی که فرمودید دو عامل مهترین موارد رد شما هستند یکی پذیرش یک ساله شما که مربوط به دوره زبان بوده و مورد دوم سن شما. بسیاری از سفارت ها سن رو از فاکتورهای مهم دریافت ویزا لحاظ می کنند. پیشنهاد ما به شما این است که این بار برای کارشناسی ارشد اقدام کنید و از شرایط پذیرش تحصیلی داشتن معدل حداقل ۱۴ و دارا بودن مدرک زبان (آیلتس) می باشد و نیاز به بایو مجدد نیز ندارید .بهتر است که برای مشاوره با دفتر تماس بگیرید کارشناسان ما راهنماییتون خواهند کرد.

احسان

با سلام و احترام
آیا در مورد ویزای کانادا در روش اکسپری اینتری بعد از انجام انگشت نگاری ریسکی برای ریجکت شدن وجود دارد؟ لطفا دلایل ریجکتی را نیز بفرمایید.
با تشکر

ادمین

سلام در حال حاضر ما برای کانادا به صورت توریستی و تحصیلی اقدام می کنیم دوست عزیز، ولی به طور کلی پاسخ ویزا به سفارت بستگی دارد .