تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مرکز تخصصی وقت سفارت و ویزا

ویزای توریستی تجاری کانادا

۱۳ شهریور ۱۳۹۸
ویزای توریستی تجاری کانادا

در صورتی که بخواهید برای اهداف توریستی و تجاری از کانادا بازدید کنید، نیازمند درک معنی متقاضی ویزای توریستی تجاری کانادا یا همان business visitor، اینکه چه کارهایی می‌توانید تحت این عنوان در کانادا انجام دهید و اینکه برای ورود به کانادا نیازمند آوردن و یا انجام چکارهایی هستید، خواهید بود.

ماهیت و کاربرد انواع ویزای کانادا با یکدیگر فرق می‌کند و نمی‌توان به عنوان مثال ویزای توریستی کانادا را با ویزای تجاری و کاری این کشور یکی دانست، اما در مورد عنوان ویزای توریستی تجاری یا همان بیزینس ویزیتور کانادا این موضوع کمی متفاوت است که در ادامه به توضیح جوانب آن می‌پردازیم.

ویزای توریستی تجاری کانادا

توضیح متقاضی ویزای توریستی تجاری کانادا یا همان بیزینس ویزیتور

شما تحت هر یک از موارد زیر یک متقاضی توریستی تجاری محسوب می‌شوید:

  • به قصد شرکت در فعالیت‌های تجاری بین‌المللی به کانادا می‌آیید، بدون اینکه بخواهید بخشی از بازار کار کانادا گردید
  • برای بازدید از کانادا به صورت موقت برای هر یک از امور زیر آمده‌اید:
  • جستجوی روش‌هایی برای رشد کسب و کارتان
  • سرمایه‌گذاری
  • ارتقا و توسعه موثر روابط کاری و تجاری کسب و کار

متقاضیان ویزای توریستی تجاری کانادا معمولا برای چند روز تا چند هفته در این کشور اقامت می‌یابند، اما در واقع قادر به اقامت در کانادا برای حداکثر ۶ماه هستند.

چگونه نشان دهیم که متقاضی توریستی تجاری کانادا هستیم

برای اینکه واجد شرایط عنوان متقاضی بیزینس ویزیتور و یا همان توریستی تجاری کانادا محسوب شوید باید موارد زیر را به سفارت کانادا نشان دهید:

  • قصد ماندن در کانادا برای مدتی کمتر از ۶ماه را دارید
  • قصد ورود به بازار کار کانادایی را ندارید
  • محل اصلی کسب و کار و منبع درآمد و سوددهی شما در خارج از کانادا است
  • از مدارک پشتیبان درخواست ویزا برخوردار هستید
  • دارای شرایط اولیه ورود به کانادا هستید که شامل این موارد می‌شود: دارای پاسپورت دارای اعتبار هستید، از پول و منابع مالی کافی برای ماندن و برگشت به کشور مبدا برخوردار هستید، قصد ترک خاک کانادا را در پایان بازدید خود دارید، از لحاظ جرم، امنیت و یا سلامت ریسکی برای شهروندان کانادایی محسوب نمی‌شوید.

چنانچه قصد داشته باشید تا برای بیش از ۶ ماه در کانادا اقامت داشته و یا کار کنید، به عنوان نیروی کار موقت در این کشور محسوب شده و مشمول درخواست مجوز کار و یا همان Work permit هستید.

متقاضی ویزای توریستی تجاری کانادا

انواع فعالیت‌های مجاز متقاضی توریستی تجاری کانادا- business visitor

فعالیت‌های قابل قبول متقاضی بازدید تجاری کانادا  business visitor شامل موارد زیر می‌شود:

  • خرید محصولات و خدمات کانادایی برای کسب و کار و یا یک دولت خارجی
  • دریافت سفارشات برای محصولات و یا خدمات
  • رفتن به جلسات، کنفرانس، مجامع و یا نمایشگاه‌های تجاری
  • ارائه خدمات از فروش ( حوزه مدیریتی که شامل کار عملی نمی‌شود)
  • شرکت در یک دوره آموزشی یک شرکت مادر کانادایی که شما در خارج از کانادا برای آن کار می‌کنید
  • آموزش کارکنان یک شعبه کانادایی از یک شرکت خارجی
  • در یک دوره آموزشی شرکتی که به شما تجهیزات و یا خدمات فروخته شرکت کنید

برای ورود به کانادا به عنوان بیزینس ویزیتور به چه چیزی احتیاج دارید

چنانچه یک متقاضی توریستی تجاری کانادا باشید، نیاز به یکی از انواع ویزای توریستی کانادا visitor visa و یا مجوز سفر الکترونیکی eTA برای ورود به کانادا دارید. شما همچنین نیاز به ارائه اطلاعات اثرانگشت و عکس بیومتریک خود برای درخواست ویزای توریستی مولتی کانادا خواهید داشت.

متقاضیان توریستی تجاری یا همان بیزینس ویزیتور با متقاضیان کسب و کار کانادا یکی نیستند. متقاضیان کسب و کار تحت یک تفاهم‌نامه تجارت آزاد (NAFTA)، (FTAs) و (GATS) به این کشور آمده و به کار می‌پردازند.

چه مدارکی را باید با خود به کانادا بیاورید

مطمئن شوید که به هنگام ورود به مرز کانادا مدارک زیر را آماده در دستتان دارید( آنها را داخل چمدان نگذارید):

  • پاسپورت و مدرک سفری که برای کل اقامت شما معتبر باشد
  • یک ویزای توریستی معتبر کانادا
  • نامه حمایت و پشتیبانی شعبه اصلی شرکت letter of support و یک دعوت‌نامه از یک کسب و کار کانادایی به عنوان میزبان و یا یک نامه شناسایی Letter of Recognition از آژانس خدمات مرزی کانادا
  • سایر مدارک نظیر ضمانت و یا تفاهم‌‎نامه خدمات و یا قرارداد در صورتی که با بازدید شما در ارتباط باشد
  • جزئیات اطلاعات تماس ۲۴ ساعته شرکت میزبان کسب و کار شما در کانادا
  • اثبات اینکه برای اقامت در کانادا و برگشت به کشور مبدا از تمکن مالی کافی برخوردار هستید

توریستی تجاری کانادا

متقاضی ویزای توریستی تجاری کانادا یا همان بیزینس ویزیتور چه کسی است؟

بیزینس ویزیتور کسی است که برای اهداف زیر به کانادا سفر می‌کند:

  • برای فعالیت‌های کاری بین‌المللی
  • فعالیت بدون قصد ورود به بازار کار کانادا

برای اینکه بتوانید بهتر این موضوع را درک کنید بگذارید تا به چند مثال اشاره کنیم. متقاضی ویزای توریستی تجاری کسی است که برای موارد زیر به کانادا می‌آید:

  • برای بازدید کارکنان یک شرکت دارای تعامل تجاری با کشور مبدا
  • برای بازدید از سایت کارخانه و یا شرکت
  • بدین خاطر که یک کمپانی کانادایی متقاضی و یا متقاضیان را برای شرکت در یک دوره آموزشی استفاده از محصول، فروش و یا سایر توابع معاملات تجاری دعوت کرده است.

از این رو متقاضی بیزینس ویزیتور نیازی به اخذ مجوز کار برای سفر به کانادا ندارد و باید توانایی اثبات این موضوع را داشته باشد که منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار وی در خارج از کشور کانادا است.

در عین حال، چنانچه بخواهید برای یک شرکت و کمپانی کانادایی کار کنید، دیگر به عنوان بیزینس ویزیتور محسوب نشده و نیاز به دریافت مجوز کار خواهید داشت.

تفاوت ویزای توریستی تجاری کانادا با ویزای توریستی

بنابر اطلاعات وب‌سایت دولت کانادا، در هر دو حالت، بنابر اهداف متقاضی از سفر به کانادا ویزای نوع visitor برای وی صادر خواهد شد. ویزای توریستی کانادا از نوع مولتی و چندبار ورود بوده و تا مدت زمان اعتبار پاسپورت متقاضی به وی این اجازه را می‌دهد تا در هر بار ورود ۶ماه اقامت در کانادا داشته باشد.

البته از آنجایی که اهداف سفر متقاضیان توریستی تجاری و توریستی با یکدیگر تفاوت دارد، مطمئنا برنامه سفر و مدارکی که باید برای درخواست ویزا به سفارت کانادا ارائه شود دارای اختلافاتی خواهد بود، که به عنوان مثال می‌توان به دعوت‌نامه رسمی یک شرکت کانادایی و یا وجود قرارداد همکاری و تعامل بین دو شرکت کانادایی و شرکت مبدا اشاره کرد.

مشاوره رایگان اخذ ویزای کانادا۰۲۱-۷۵۲۳۷

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
دسته بندی :کانادا,ویزا

نظرات