تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مرکز تخصصی وقت سفارت و ویزا

گرین کارت و مهاجرت به آمریکا از طریق اسپانسری فامیلی

۱۸ اسفند ۱۳۹۵
گرین کارت و مهاجرت به آمریکا از طریق اسپانسری فامیلی
زمانی که گرین کارت خود را دریافت کردید چگونه باید اسپانسر خانواده خود شوید؟
برندگان لاتاری DV برای خود و فرزندان واجد شرایط خود وضعیت بی قید و شرط LPR را دریافت می کنند. به هرحال افراد اغلب می خواهند بدانند چگونه سایر اعضای خانواده را می توانند به آمریکا ببرند. در این وضعیت برنامه مهاجرت بر پایه خانواده مطرح می شود.
اسپانسر به عنوان یک مقیم دائم آمریکا (دارنده گرین کارت)
یک مقیم دائم آمریکا می تواند فورا برای افراد زیر درخواست دهد:
  • همسر
  • دختر یا پسر مجرد
   همسر یا فرزند زیر ۲۱ سال در دسته F2A می باشند درحالیکه فرزند مجرد ۲۱ ساله یا بیشتر در دسته F2B قرار می گیرد. برای این ویزا ها باید زمانی را منتظر بمانید و این بررسی از بررسی DV طولانی تر می باشد. بنابراین یک مقیم دائم باید برای دریافت گرین کارت همسر جدید یا فرزند زیر یک سال حدود دو سال بررسی را پیش بینی کند، در صورتیکه فرزند بیشتر از ۲۱ سال داشته باشد این مدت طولانی تر خواهد شد.
اسپانسری پس از دریافت تابعیت آمریکا
یک مقیم دائم بعد از پنج سال (اگر با یک شهروند ایالات متحده ازدواج کرده باشید ۳ سال) می تواند برای تابعیت آمریکا درخواست دهد. این کار فرصتهای بیشتری را برای حمایت از اعضای خانواده ایجاد خواهد کرد. یک شهروند آمریکا می تواند برای افراد زیر درخواست دهد:
  • همسر
  • پسر یا دختر
  • مادر یا پدر
  • برادر یا خواهر
یک شهروند آمریکایی بدون هیچ زمان انتظاری می تواند وابستگان خود را (همسر، فرزند مجرد زیر ۲۱ سال و والدین در صورتیکه که شهروند بالای ۲۱ سال دارد) فورا مورد حمایت قرار دهد. برای سایر وابستگان، وابسته بر طبق دسته بندیهای زیر در انتظار قرار خواهد گرفت.
  • فرزندان دختر و پسر مجرد شهروندان ایالات متحده (F1 حدود ۷ سال انتظار، برای مکزیک و فیلیپین بیشتر)
  • فرزندان دختر و پسر متاهل شهروندان ایالات متحده (F3 در حال حاضر حدود ۱۱ سال انتظار)
  • برادرها و خواهرها (F4 در حال حاضر حدود ۱۲ سال انتظار)
به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات

M. Saeed Torabi

با درود و عرض ادب
دو سوال از خدمتتان داشتم:
بعد از ۱۲ سال انتظار در صف نوبت ویزای خانوادگی f3 بلاخره نوبت پردازش پرونده ما شده است. آیا محدودیت مهاجرتی جدید آمریکا، شامل این پرونده ما نیز می شود که NVC در سال ۲۰۱۰ کیس ما را تایید کرده است؟
۲- آیا اگر بستگان ما در زمان مصاحبه بدلیل بیماری در ایران باشد ما خودمان می توانیم برای ورود به آمریکا اقدام کنیم یا حتما ایشان را باید اول بفرستیم آمریکا؟
از توجه شما به این دو سوال و راهنمایی شما پیشاپیش سپاسگزارم.
سعید

سلام کیس شما مهاجرتی هست و متاسفانه ما در این مورد اطلاعاتی نداریم بهتر هست که با وکیل مشورت کنید