تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

سفر کودک زیر سن قانونی به کانادا

۱۶ مهر ۱۳۹۵
سفر کودک زیر سن قانونی به کانادا

قوانین جدید ورود به کانادا

افراد خارجی از کشورهای معاف از ویزا باید برای پرواز و ترانزیت از طریق کانادا مجوز مسافرت الکترونیکی (eTA) داشته باشند. شهروندان ایالات متحده و مسافرانی که ویزای معتبر کانادایی دارند از این قضیه معاف هستند. شهروندان کانادا شامل شهروندانی با تابعیت دوگانه و مقیم دائم کانادا نمی توانند اقدام به درخواست eTA کنند.

توجه داشته باشید که تا ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۶ مسافرانی که eTA ندارند در صورت داشتن مدرک مسافرتی مناسب مثل یک پاسپورت معتبر می توانند سفر هوایی به کانادا داشته باشند. در طول دوره آسان گیری ماموران حفاظت مرزی کانادا می توانند به مسافرین بدون eTA در صورت داشتن شرایط دیگر برای ورود به کانادا اجازه ورود دهند.

در کانادا کودکان زیر ۱۸سال، کودکان زیر سن قانونی تلقی می شوند. آنها باید همان قوانین توریست های دیگر را برای ورود به کانادا رعایت کنند.

کودکان زیر سن قانونی که می خواهند بدون مدرک مناسب وارد کانادا شوند و یا همراه با افراد بالغی به غیر از والدین یا قیم قانونی خود هستند با دقت بیشتری مورد بررسی قرار می گیرند.

ماموران حفاظت مرزی برای بچه هایی که نیاز به حمایت دارند درحال آماده باش هستند و موارد بچه های گم شده یا فراری را به دقت مورد بررسی قرار می دهند. آنها ممکن است درباره بچه های که همراه شما به کانادا می آیند سوالاتی مطرح کنند و یا از کودکانی که تنها مسافرت می کنند سوالاتی بپرسند. حتما مدرک مناسب همراه داشته باشید.

کودکان زیر سن قانونی که به عنوان توریست وارد کانادا می شوند

مدارکی که یک کودک زیر سن قانونی برای ورود به کانادا لازم دارد بستگی به این دارد که کودک تنها مسافرت می کند و یا همراه کسی است.

اگر یک کودک زیر سن قانونی تنها مسافرت کند

این کودک باید موارد زیر را ارائه دهد:

  • پاسپورت
  • پاسپورت والدین قابل استفاده نیست حتی اگر شامل جزئیاتی درباره کودک باشد.
  • کپی از شناسنامه کودک
  • مجوزی که در صورت امکان به زبان فرانسه یا انگلیسی است، و بوسیله پدر و مادر یا قیم قانونی امضا شده است، این مجوز شامل موارد زیر است:
  • آدرس و شماره تلفن والدین (یا قیم قانونی)
  • نام، آدرس و شماره تلفن شخص بالغی که از کودک در کانادا مراقبت کند.

اگر کودکی زیر سن قانونی همراه با یکی از والدین مسافرت کند

پدر یا مادر باید موارد زیر را ارائه دهد:

  • پاسپورت کودک
  • کپی از شناسنامه کودک
  • مجوزی که در صورت امکان به زبان فرانسه یا انگلیسی است، و بوسیله پدر و مادری که همرا کودک نیستند امضا شده و شامل موارد زیر است:
  • آدرس و شماره تلفن پدر یا مادر که همراه کودک مسافرت نمی کند
  • یک کپی از پاسپورت امضاشده والدین یا کارت هویت ملی

اگر والدین کودک طلاق گرفته اند یا جداشده اند و حضانت مشترک دارند:

  • پدر یا مادری که همراه کودک مسافرت می کند باید از مدارک حضانت قانونی کپی داشته باشد.
  • همچنین بهتر این است که اجازه نامه ای همراه داشته باشند مبنی بر اجازه مسافرت کودک به خارج از کشور از طرف پدر یا مادری که همراه کودک نیست و حضانت او را دارد.

اگر پدر و مادر طلاق گرفته یا جدا زندگی می کنند و فقط یکی از آنها حضانت کودک را به عهده دارد:

  • اجازه نامه می تواند بوسیله پدر یا مادری که حضانت را به عهده دارد امضا شده و همچنین کپی از مدرک حضانت آورده شود.

اگر پدر یا مادر کودک فوت شده باشد:

  • پدر یا مادر باید کپی از گواهی فوت همراه داشته باشد.

اگر یک کودک همرا قیم قانونی یا والدینی که او را به فرزندی پذیرفته اند به کانادا مسافرت می کند…

این کودک باید یک کپی از مدارک قیومیت یا فرزندخواندگی داشته باشد (با هرکدام که می خواهد درخواست دهد).

اگر یک کودک زیر سن قانونی همراه با شخصی به غیر از پدر و مادر یا قیم قانونی به کانادا مسافرت می کند…

شخص بالغی که پدر یا مادر یا قیم قانونی کودک نیست باید اجازه نامه مکتوب از طرف والدین یا قیم ها برای مراقبت از کودک داشته باشد. اجازه نامه باید شامل آدرس و تلفن برای دسترسی به والدین یا قیم قانونی باشد.

نیازی نیست که این نامه تایید شده باشد. یک کپی از پاسپورت امضاشده یا کارت هویت ملی والدین یا قیم قانونی باید به نامه وصل شود.

توجه داشت باشید ممکن است نمایندگان سرویسهای مرزی درخواست دیدن این مدارک در هنگام ورود کودک را نداشته باشند. به هرحال، حتما توصیه می شود که مدارک را همراه خود بیاورید زیرا ممکن است نیاز باشد. اگر مامور مربوطه قانع نشود که والدین یا قیم قانونی اجازه اقامت در کانادا را داده است کودک زیر سن قانونی پذیرفته نخواهد شد.

کودکان زیر سن قانونی که برای تحصیل وارد کانادا می شوند..

اگر کودکان زیر سن قانونی تصمیم به تحصیل در کانادا دارند باید اقدام به دریافت ویزای تحصیلی کنند.

eTA برای اعضای خانواده

هر عضو خانواده باید به طور جداگانه برای eTA درخواست دهد. در یک زمان نمی توانید اقدام به درخواست بیش از یک eTA کنید.

عدم پذیرش

برخی افراد پذیرفته نمی شوند. آنها اجازه ورود به کانادا را ندارند. چندین مورد باعث عدم پذیرش شما می شود که شامل فعالیت های جنایی، نقض حقوق بشر و یا جرایم سازمان یافته می باشد.

همچنین ممکن است به دلایل امنیتی، سلامتی یا مالی درخواست ویزای شما پذیرفته نشود.

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات