تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

ویزای توریستی ژاپن

ویزای ژاپن

شما به عنوان یک ایرانی برای ورود به کشور ژاپن نیاز به ویزا دارید مگر آنکه شهروند کشورهای معاف از ویزا visa exempt هم باشید. دولت ژاپن انواع مختلفی از ویزا را برای اهداف گوناگون و طول زمان‌های متفاوت ترتیب داده است. در عین حال 68 کشور هستند که شهروندان آن می‌توانند به عنوان توریست یا تاجر بدون نیاز به ویزا به ژاپن سفر کنند اما بقیه ملیت‌ها باید برای اخذ ویزا اقدام کنند که هموطنان ایرانی ما نیز از این روند مستثنی نیستند. مجموعه نیلگام مفتخر است به اطلاع برساند در کنار خدمات دریافت ویزای کانادا، ویزای انگلیس، ویزای استرالیا و ویزای شینگن، خدمات ویژه خود برای اخذ ویزای توریستی ژاپن را به هموطنان عزیز ارائه می‌نماید.

اطلاعات بیشتر
ویزای توریستی ژاپن

سفر به سرزمین خورشید و احترام!

"نیپون کوکو" در زبان ژاپنی به معنای خاستگاه خورشید است. اگر از قطب شمال صرف‌نظر کنیم، ژاپن شرقی‌ترین کشور جهان محسوب می‌شود. بی شک سفر به سرزمین آفتاب تابان یعنی ژاپن جذابیت‌های خاص خود را دارد و به تبع آن دریافت ویزای توریستی ژاپن، یکی از اهداف گردشگران حرفه‌ای و غیر حرفه‌ای به شمار می‌آید.

جالب است بدانیم که بر اساس آخرین آمار منتشرشده از قوی‌ترین پاسپورت‌های جهان در سال 2019 میلادی، کشور ژاپن با امکان ورود به 190 کشور بدون اخذ ویزا، رتبه نخست قوی‌ترین پاسپورت جهان را به خود اختصاص داده است و جالب‌تر آنکه این دومین سالی است که این جایگاه به ژاپنی‌ها رسیده‌است.

مجموعه نیلگام مفتخر است علاوه بر ویزای توریستی کشورهای حوزه شینگن، کانادا، استرالیا و انگلیس، بدون نیاز به حضور شما در سفارت، کلیه مراحل دریافت ویزای توریستی ژاپن را نیز برایتان مرتفع خواهد ساخت.

ایرانی‌ها برای ورود به ژاپن نیاز به ویزا دارند

همانطور که اشاره شد، ایرانی‌ها شهروند یکی از 68 کشوری هستند که برای ورود به ژاپن نیاز به ویزا دارند و پیش از ورود به این کشور باید برای دریافت آن اقدام کنند.

کشور ژاپن بر آن است تا سال 2020 میلادی ویزای الکترونیکی eVisa را معرفی کرده تا مراحل اپلیکیشن application process برای دریافت ویزای ژاپن آسان‌تر شود. مجموعه نیلگام نیز در صورت ایجاد هرگونه تغییر در این روند شما را در اسرع وقت در جریان قرار خواهد داد.

معرفی انواع ویزای ژاپن برای ورود به این کشور

در حال حاضر انواع متنوعی از ویزای ژاپن برای ورود به این کشور وجود دارد و در آینده نیز انواع دیگری به آن اضافه خواهد شد که از آن جمله می توان به ویزای الکترونیکی eVisa اشاره کرد. این ویزاها به طرق مختلفی از سفارت‌ها و کنسولگری‌های ژاپن به صورت مستقیم دریافت می‌شوند. این در حالی است که مراحل اپلیکیشن ویزای الکترونیکی به طور کامل به صورت آنلاین خواهد بود.

ویزای توریستی جهت بازدید ژاپن

ویزای توریستی Tourist Visa برای شهروندان کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین در دسترس است. این ویزا اجازه می‌دهد که متقاضی آن تا 90 روز در کشور ژاپن بماند و این امکان وجود دارد که برای ویزای دبل double-entry visa برای دو مسافرت کوتاه و در طول 6 ماه اپلای شود. برای دریافت ویزای توریستی ژاپن حتما با مشاوران خبره نیلگام تماس حاصل نمایید.

ویزای تجاری برای کسانی که ماموریت تجاری دارند

نوع دیگری از ویزای ژاپن وجود دارد که ویزای تجاری موقت Temporary Business Visa نامیده می‌شود و برای اقامت به مدت 90 روز به صورت سینگل Single یا دبل double-entry visa صادر می‌گردد (در صورتیکه هر دو سفر در فاصله زمانی بین 6 ماه باشد). اهداف سفر می تواند شامل کنفرانس‌ها، جلسات کاری، امضای قراردادهای کاری و سنجش وضعیت بازار باشد.

ویزای تراتزیت که فقط برای عبور از ژاپن صادر می شود

برخی از ملیت‌ها برای عبور از ژاپن و رسیدن به مسیر دیگری نیازمند دریافت ویزای ترانزیت Transit Visa ژاپن هستند. برخی دیگر از ملیت‌ها نیز تا زمانیکه در مکان مشخصی اقامت داشته باشند و فرودگاه را ترک نکنند، نیازی به دریافت ویزای ترانزیت ندارند. از آن‌جایی که خطوط هواپیمایی مرتبط با مسیرهای پروازی ایرانیان در این کشور وجود ندارد، عملا ایرانی‌ها به ندرت به این نوع ویزا نیاز پیدا می‌کنند.

ویزای کار ویژه افرادی که مهارت خاصی دارند

دو نوع ویزای کار ژاپن وجود دارد. یکی ویزای کار working visa و دیگری ویزای کار حرفه ای highly professional visa است. ویزای نوع دوم برای گروهی از متقاضیان با مشاغلی حرفه‌ای همچون اساتید دانشگاه، مدیران و محققان صادر می‌شود. در واقع این نوع از ویزا برای خارجی‌های با مهارت‌های بالا در نظر گرفته شده است. این نوع ویزا بسته به نوع فعالیت فرد متقاضی می‌تواند تا مدت 5 سال اعتبار داشته باشد.

چه کشورهایی به ویزای توریستی نیاز دارند؟

تمام کشورهایی که مشمول معافیت از دریافت ویزا نیستند not visa exempt شهروندان‌شان برای ورود به کشور ژاپن به صورت گردشگر، ملزم به دریافت ویزای توریستی ژاپن هستند. شهروندان برخی از کشورها به مدت محدودی یعنی بین 15 تا 90 روز می توانند به عنوان گردشگر موقت Temporary Visitor برای اهدافی چون بازدید یا تجارت در ژاپن وارد شوند.

گردشگران لازم است مُهری را به عنوان Japan Rail Pass در پاسپورت خود دریافت نمایند. قوانین مرتبط سفت و سخت هستند و امکان عبور بدون نشان دادن مهر وجود ندارد (گردشگرانی با سایر انواع ویزاها مجاز به عبور نیستند)

ملیت های ذیل برای بازدید موقت از کشور ژاپن مجاز به ورود بدون دریافت ویزا هستند، این در حالیست که سایر ملیت ها نیازمند دریافت ویزای ورود به ژاپن هستند.

کشورهای اروپایی بدون نیاز به دریافت ویزا (از دسامبر سال 2018 میلادی)

  • آندورا
  • فنلاند
  • لاتویا
  • فرانسه
  • لتونی
  • اسلواکی
  • مالت
  • اسپانیا
  • لهستان
  • اتریش
  • مقدونیه
  • کرواسی
  • آلمان
  • لوکزامبورگ
  • مجارستان
  • دانمارک
  • لیختنشتاین
  • صربستان
  • بلژیک
  • اسلوانی
  • قبرس
  • یونان
  • بریتانیا
  • نروژ
  • جمهوری چک
  • استونی
  • سوئیس
  • موناکو
  • سوئد
  • ایتالیا
  • هلند

کشورهای آمریکای شمالی بدون نیاز به دریافت ویزا (از دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی)

  • کانادا
  • ایالات متحده آمریکا

کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب بدون نیاز به دریافت ویزا (از دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی)

  • آرژانتین
  • شیلی
  • السالوادور
  • مکزیک
  • باهاما
  • کاستاریکا
  • گواتمالا
  • سورینام
  • باربادوس
  • جمهوری دومینیکن
  • هوندوراس
  • اروگوئه

کشورهای آسیایی بدون نیاز به دریافت ویزا (از دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی)

  • برونئی
  • کره جنوبی
  • تایلند
  • ماکائو
  • اندونزی
  • سنگاپور
  • هنگ کنگ
  • تایوان
  • مالزی

کشورهای اقیانوسیه بدون نیاز به دریافت ویزا (از دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی)

  • استرالیا
  • سایر کشورهای اقیانوسیه

کشورهای خاورمیانه بدون نیاز به دریافت ویزا (از دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی)

  • امارات متحده عربی
  • ترکیه

کشورهای آفریقایی بدون نیاز به دریافت ویزا (از دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی)

  • لسوتو
  • تونس
  • موریس

ملیت هایی که در بالا نام برده شده‌اند می توانند برای بازدید، دیدار از اقوام و خانواده و اهداف تجاری وارد ژاپن شوند. باید در نظر داشت که این ملیت‌ها در زمان اقامت خود در ژاپن بازدید کننده موقت Temporary Visitor به شمار آمده و اجازه کار ندارند. در صورت نیاز به کار در این مدت باید برای اخذ ویزای کار اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ژاپن برای ایرانیان

ه شهروندان ایرانی که در زمره کشورهای نامبرده‌ی معاف از ویزا نیستند باید مدارک زیر را برای دریافت ویزای توریستی ژاپن آماده نمایند:

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه و وجود دو صفحه خالی در آن
  • فرم اپلیکیشن ویزا visa application form تکمیل شده
  • دو قطعه عکس
  • مدارک ازدواج در صورتیکه در سال قبل صادر شده باشد
  • برنامه سفر
  • گردش حساب مالی سه ماه اخیر
  • گواهی تمکن مالی با حداقل ۷۰ میلیون تومان موجودی
  • مدارک معتبر کاری
  • سابقه سفر قبلی (در صورت داشتن سوابق سفر احتمال ویزا شدن بیشتر می‌شود اما این مورد الزامی نیست)

پس از ارائه مدارک فوق‌الذکر، ۷ تا ۱۰ روز کاری برای ویزا شدن زمان لازم است. باید در نظر داشته باشید که معیارهایی همچون سن کم، عدم سابقه سفر و ارائه مدارک غیر معتبر سبب ریجکت شدن ویزای توریستی ژاپن خواهند شد.

ویزای ژاپن را با کمک نیلگام و بدون نیاز به حضور در سفارت دریافت کنید

خدمات ویژه نیلگام در اخذ ویزای توریستی ژاپن سبب شده که هیچ نیازی به حضور فرد در سفارت ژاپن نباشد. مجموعه نیلگام مدارکی که در بالا بدان‌ها اشاره شد را از شما دریافت کرده و این مدارک را در اختیار سفارت ژاپن قرار می‌دهد. در صورتیکه سئوال خاصی وجود داشته باشد و یا نیازی به ارائه مدارک بیشتری باشد، در این صورت ممکن است امکان حضور متقاضی در سفارت ژاپن لازم باشد.

لازم به ذکر است برای متقاضیان ۲۰ تا ۲۵ ساله سختگیری‌های بیشتری برای اخذ ویزای توریستی ژاپن وجود دارد و دریافت ویزا را برای این گروه سنی دشوار کرده است.


مطلب مرتبط: دلایل ریجکتی ویزای شینگن و رفع ریجکتی آن (2019)

مطلب مرتبط: دلایل ریجکت ویزای کانادا و نحوه اعتراض به رد شدن ویزا


مراحل دریافت ویزای توریستی ژاپن

متقاضیان ویزای توریستی ژاپن، ابتدا کلیه مدارک خود را به دفتر ساختمان مرکزی نیلگام می‌آورند. مدارک مربوط توسط کارشناسان این مجموعه مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از گذشتن چند روز به متقاضی اعلام می‌گردد که آیا شرایط لازم برای دریافت ویزای توریستی ژاپن را دارد یا خیر. در صورت دارا بودن شرایط لازم برای اخذ ویزای توریستی ژاپن قراردادی فی مابین فرد متقاضی و شرکت نیلگام بسته خواهد شد و پس از تسویه، مراحل اخذ ویزا بدون حضور فیزیکی فرد متقاضی انجام خواهد پذیرفت.

همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، در صورتیکه سفارت ژاپن سئوالی داشته باشد یا اینکه مدرک اضافه‌تری از متقاضی درخواست کند، در این صورت احتمال حضور وی در سفارت وجود خواهد داشت.

هر مسافر مبلغ ۳۵۰ دلار بابت رسیدگی به پرونده‌اش به مجموعه نیلگام پرداخت خواهد کرد که در صورت رد درخواست ویزای وی ۱۵۰ دلار از آن کسر و مابقی به فرد متقاضی عودت خواهد شد. در صورتیکه سفارت به تقاضای اخذ ویزای توریستی ژاپن پاسخ مثبت دهد، ضمانت نامه‌ای با مبلغ حداقل ۵۰ میلیون تومان بابت بازگشت فرد متقاضی دریافت می گردد.

شایان ذکر است بازه زمانی ویزای توریستی ژاپن برای ایرانیان بین ۷ تا ۱۴ روز است و امکان هیچ گونه اقامتی در این کشور برای هموطنان ایرانی وجود نخواهد داشت. در صورت درخواست پناهندگی، درخواست دهنده، بلافاصه دیپورت یا از کشور ژاپن خارج خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای اپلای ویزای ژاپن در سال ۲۰۲۰ میلادی به صورت الکترونیک یا eVisa خواهد بود که به زودی اطلاعات و جزئیات بیشتری در مورد آن از سمت سفارت ژاپن اعلام خواهد گردید. اطلاعات بروزرسانی شده سفارت ژاپن و در صورت اعمال تغییرات فعلی توسط مجموعه نیلگام در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

ویزای توریستی ژاپن به صورت الکترونیکی eVisa

ویزای توریستی الکترونیکی ژاپن که روندی جدید در اخذ ویزای توریستی این کشور است در ماه آپریل سال ۲۰۲۰ میلادی و در زمان بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو برای ملیت‌هایی که برای ورود به ژاپن به ویزا نیاز دارند، رونمایی خواهد شد. این طرح یعنی ویزای توریستی ژاپن که به صورت الکترونیکی صادر خواهد شد، یکی از سیاست های دولت ژاپن برای جلب ۶۰ میلیون گردشگر خارجی به کشور ژاپن و تا سال ۲۰۳۰ میلادی است.

این سیاست به منظور سهولت کار متقاضیان انجام خواهد گرفت و روند مراجعه متقاضیان به سفارت‌ها و کنسولگری‌های کشور ژاپن برطرف خواهد شد. در این طرح و با ارسال درخواست ویزا، پس از بررسی و تایید آن، ویزای الکترونیکی به متقاضیان ایمیل خواهد گردید و متقاضیان قادر خواهند بود که ویزای الکترونیکی دریافت شده را در زمان ورود خود به کشور ژاپن ارائه دهند. این نوع از ویزا سینگل single-entry است و برای پرداخت هزینه اپلیکیشن آن لازم است که از طریق کردیت یا دبیت کارت پرداخت شود. اطلاعات بیشتر در این مورد در ماه های نزدیک به اجرای این طرح ارائه خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد eVisa به این لینک مراجعه نمایید.

ویزای ژاپن را با کمک نیلگام بگیرید

مجموعه نیلگام مفتخر است با سابقه بیش از یک دهه در اخذ ویزا، پیکاپ، دریافت ویزاهای توریستی، تحصیلی و اقامتی همراه همیشگی هموطنان گرامی باشد. تماس با ما کلید دریافت ویزای توریستی ژاپن است، بنابراین بدون تردید، ویزای توریستی ژاپن را با کمک مشاوران مجرب مجموعه ما و به راحتی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

نظرات