تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

شرایط و اجازه کار در کشور کانادا

۱۶ شهریور ۱۳۹۸
شرایط و اجازه کار در کشور کانادا

کار در کشور کانادا مستلزم داشتن ویزای معتبر و مجوز کار قانونی در این کشور است و بنابر اطلاعات وب‌سایت رسمی دولت کانادا، در مجموع ۲ نوع مجوز کار یا همان work permit برای متقاضیان کار در این کشور وجود دارد که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

مجوز کار خاص کارفرما Employer-specific work permit

این نوع مجوز به شما این امکان را می‌دهد تا بر طبق شرایط و مقررات قید‌شده در work permit به کار در کانادا بپردازید که شامل موارد زیر می‌شود:

  • نام کارفرمای خاص کانادایی که می‌توانید برای وی کار کنید
  • مدت زمان و بازه زمانی فعالیت کاری شما در کانادا
  • موقعیت مکانی محل کار شما در کانادا

پیش از ارسال درخواست برای این نوع از مجوز کار، کارفرمایی که قصد دارد تا شما را استخدام کند باید مراحل مشخصی را تکمیل کرده و به شما یک نسخه کپی از فرم ارزیابی تاثیر بازارکار (LMIA) و یا یک پیشنهاد شماره اشتغال و استخدام را برای ضمیمه‌کردن در پرونده به شما بدهد.

مجوز کار در کانادا

مجوز کار Open work permit

این نوع از مجوز کار در کانادا به متقاضی این امکان را می‌دهد تا برای هر کارفرمایی در کانادا به جزء در موارد زیر کار کند:

شما تنها می‌توانید در شرایط و موقعیت‌های خاصی مجوز کار open work را دریافت کنید. هزینه درخواست مجوز کار کانادا ۱۵۵ دلار بوده و زمان رسیدگی به هر یک از درخواست‌ها براساس ملیت متقاضی متفاوت است.

لازم به ذکر است که برای درخواست مجوز کار کانادا شما باید علاوه بر مدارک موردنیاز سفارت، اطلاعات انگشت‌نگاری و بیومتریک خود را به پرونده پیوست نمایید.

چگونگی درخواست مجوز کار در کانادا

شما می‌توانید به دو صورت آنلاین و حضوری برای مجوز کار در کانادا درخواست دهید. اما بنابر دلایل زیر پیشنهاد می‌کنیم که به صورت اینترنتی و آنلاین برای این مجوز اقدام نمایید:

  • عدم نیاز به پرداخت هزینه ارسال از طریق پست و دریافت سریع و آنی درخواست
  • زمان رسیدگی به درخواست‌های آنلاین کوتاه‌تر است
  • موجب جلوگیری از تاخیرهای احتمالی می‌شود. این بدین خاطر است که به درخواست‌های ناقص رسیدگی نمی‌شود و به شما بازگردانده می‌شود. از این رو، درخواست آنلاین به شما کمک می‌کند تا پیش از ارسال درخواست از کامل بودن اطلاعات مطمئن شوید.
  • چنانچه به مدارک و اطلاعات بیشتری نیاز باشد، شما می‌توانید سریعا آنرا به صورت آنلاین ارسال نمایید.
  • نیازی به ارسال پاسپورت خود تا زمان درخواست سفارت نخواهید داشت.
  • موقعیت درخواست شما به صورت مستقیم در حساب کاربری آنلاین به‌روزرسانی می‌شود.

چنانچه یک متقاضی تحت برنامه  International Experience Canada program هستید و یا واجد شرایط برای پروسه ۲هفته‌ای  Global Skills Strategy محسوب می‌شوید، باید درخواست مجوز کار خود را به صورت آنلاین بفرستید.

برنامه IEC یا همان تجربه بین‌المللی کانادا، طرحی برای کار و سفر جوانان به این کشور است و شامل سه دسته Working holiday ، Young professionals و کارآموزی Internship می‌شود، اما باید با ثبت‌نام جزو کاندیدها قرار بگیرید تا در صورت انتخاب توسط دولت کانادا، دعوتنامه‌ای برای اپلای کردن شما ارسال شود. اما متاسفانه شهروندان ایرانی شامل این طرح نمی‌شوند.

درخواست مجوز کار در کانادا

سند LMIA در کانادا چیست؟

ارزیابی اثرات در بازار کار یا همان LMIA سندی است که یک کارفرما در کانادا برای استخدام یک نیروی کار خارجی به آن نیاز پیدا خواهد کرد.

یک سند LMIA مثبت نشان‌دهنده این موضوع است که برای یک موقعیت شغلی در کانادا نیاز به یک نیروی کار خارجی وجود دارد. این سند همچنین نشان‌دهنده اینست که هیچ نیروی کار کانادایی برای این موقعیت شغلی در دسترس نیست. به سند مثبت LMIA در برخی موارد نامه تائیدیه نیز گفته می‌شود.

زمانی که کارفرما سند LMIA را کسب کرد، کارگر و یا همان نیروی کار خارجی می‌تواند برای مجوز کار در این کشور درخواست دهد. برای درخواست مجوز کار، نیروی کار خارجی نیازمند موارد زیر است:

  • نامه پیشنهاد کار – job offer
  • یک قرارداد
  • کپی سند LMIA
  • شماره سند LMIA

 چه کسانی واجد شرایط طرح ۲هفته‌ای استراتژی جهانی مهارت کانادا  Global Skills Strategy هستند

با استفاده از این طرح متقاضیان می‌توانند به شکل سریع‌تری به کار در کانادا مشغول شوند. از این رو، اغلب مجوزهای کار متقاضیان واجد شرایط طی ۲ هفته صادر می‌شود.

به طور کلی تحت دو روش مجزا می‌توانید برای پروسه ۲هفته‌ای مجوز کار کانادا واجد شرایط محسوب شوید اما این امر کاملا بستگی به این موضوع دارد که شما به سند LMIA نیاز پیدا کنید یا خیر.

چنانچه به سند LMIA نیاز نداشته باشید، در صورت داشتن موارد زیر واجد شرایط برای این طرح هستید:

  • از خارج از کانادا درخواست داده باشید
  • شغل شما در دسته مهارت نوع ۰ (مدیریتی) و یا سطح مهارت A (تخصصی) سیستم طبقه‌بندی ملی شغلی قرار بگیرد.
  • کارفرمای شما پیشنهاد استخدامی را با استفاده از پورتال کارفرما و پرداخت هزینهemployer compliance fee ارسال کرده باشد.

متقاضیان طرح International Experience Canada برای این طرح واجدشرایط محسوب نمی‌شوند.

اما چنانچه به سند LMIA نیاز داشته باشید، با برخورداری از موارد زیر واجد شرایط پروسه دو هفته‌ای می‌شوید:

  • از خارج از کشور کانادا درخواست داده باشید
  • با استفاده از برنامه کارگر خارجی موقت Temporary Foreign Worker و طرح Global Talent Stream از یک سند LMIA مثبت برخوردار باشید

شرایط قرارداد کار در کانادا

شرایط همسر و فرزندان وابسته

همسر فرزندان وابسته زیر ۱۸ سال فرد متقاضی کار در کانادا نیز واجد شرایط درخواست پروسه دو هفته‌ای مذکور هستند. این طرح برنامه‌های زیر را شامل می‌شود:

  • ویزای توریستی کانادا visitor visa
  • مجوز کار work permit
  • مجوز تحصیل study permit

لازم به ذکر است که آنها باید یک درخواست کامل را ارسال نموده و همزمان با درخواست شما اینکار را انجام دهند. زمانی که شما اسناد و اطلاعات لازم را از کارفرمای کانادایی خود دریافت کردید، شما و خانواده‌تان باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • از خارج از کانادا به صورت آنلاین درخواست دهید
  • یک درخواست کامل و دقیق را ارسال کنید
  • در صورت نیاز و درخواست، آزمایش پزشکی را اضافه کنید
  • در صورت نیاز و درخواست، سوءپیشینه را به درخواست خود اضافه نمایید
  • مدارک موردنیاز را به صورت رسمی به انگلیسی و یا فرانسوی ترجمه کرده و ارسال نمایید
  • هزینه‌های پروسه درخواست را پرداخت نمایید
  • طی ۲ هفته از ارسال درخواست نتایج بیومتریک خود را بفرستید

نکات مهم پروسه درخواست مجوز کار در کشور کانادا

به هنگام گذراندن مراحل آنلاین eligibility check و رویارویی با سوالی نظیر ” آیا سازمان اشتغال و توسعه اجتماعی کانادا LMIA  شما را تحت برنامه Global Talent Stream صادر کرده است؟” قطعا پاسخ شما مثبت باشد.

به محض دریافت نامه تصمیم‌گیری LMIA توسط دولت کانادا، برای مجوز کار کانادا درخواست دهید.

تحت هر یک از شرایط زیر به درخواست پروسه دوهفته‌ای کانادای شما ترتیب اثر داده نخواهد شد:

  • برای درخواست طرح Global Skills Strategy واجد شرایط شناخته نشوید
  • درخواست شما کامل نباشد
  • درخواست شما از مدارک دارای ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و یا فرانسوی برخوردار نباشد
  • پیوست مدارک دستور‌العمل‌های دفتر ویزای محلی را فراموش کرده باشید
  • یک درخواست کاغذی ارسال کرده باشید
  • از داخل کانادا درخواست داده باشید
  • برای طرح International Experience Canada درخواست داده باشید

همراهی همسر و فرزند برای کار در کانادا

چگونه می‌توان به عنوان مهاجر کاری business immigrant به کانادا سفر کرد؟

مهاجران حوزه بیزینس و کسب و کار افرادی هستند که می‌توانند یک کسب و کار را راه‌اندازی کرده و یا در کشور کانادا سرمایه‌گذاری کنند و از آنها انتظار می‌رود تا پشتیبان جریان توسعه اقتصاد قوی و موفق کانادا باشند.

به طور کلی دو نوع مهاجر کاری برای کانادا وجود دارد:

طرح ویزای استارت آپ کانادا

برای اینکه واجد شرایط این طرح محسوب شوید باید از شرایط زیر برخوردار باشید:

  • برخورداری از تعهدنامه پشتیبانی مالی از یکی از شرکت‌های صندوق سرمایه‌گذاری venture capital fund ، angel investor و یا سازمان پرورش کسب و کار business incubator
  • توانایی برقراری ارتباط و تعامل به زبان انگلیسی و یا فرانسوی
  • برخورداری از تمکن مالی کافی برای اقامت و پوشش هزینه‌های زندگی در کانادا تا پیش از کسب درآمد در این کشور

طرح افراد خویش‌فرما در کانادا

برای اینکه واجد شرایط این طرح محسوب شوید باید از شرایط زیر برخوردار باشید:

  • برخورداری از تجربه‌ای که مشارکت و همکاری قابل توجهی در زمینه فرهنگی و یا زندگی ورزشی در کانادا را مطالبه کند
  • برخورداری از تجربه مدیریت مزرعه‌داری و باید قصد این را داشته و قادر باشید تا مزرعه‌ای را در کانادا خریده و مدیریت کنید

گروه شرکت‌های نیلگام با انواع خدمات ویزای کانادا، جهت ارائه مشاوره رایگان و خدمات تخصصی سفر به کانادا در خدمت شماست.

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 2    میانگین: 5/5]
دسته بندی :ویزا

نظرات