تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

ویزای توریستی سوئد

ویزای سوئد

از آنجایی که سوئد عضو اتحادیه اروپا و حوزه شینگن است، ورود به این کشور تابع قوانین شینگن بوده و همان ویزای معروف شینگن را نیاز دارد که پیش از این در نوشتار راهنمای جامع ویزای شینگن از سیر تا پیاز  به طور کامل به توضیح انواع آن پرداخته‌ایم.

اکنون خرسندیم که به اطلاع برسانیم مجموعه نیلگام علاوه بر دریافت ویزای کانادا، ویزای انگلیس، ویزای استرالیا و ویزای ژاپن، خدمات ویژه خود برای اخذ ویزای شینگن سوئد را به شما عزیزان ارائه می‌کند.

اطلاعات بیشتر
ویزای توریستی سوئد

سوئد، کشوری با طبیعت زیبا و شهرهای دیدنی

کشور خاص و دوست‌داشتنی شمال اروپا، که در همسایگی فنلاند و نروژ قرار دارد، بهشت مسافرانی است که از سراسر دنیا برای مشاهده قصرهای باشکوه، شهرهای باستانی و تجربه بی‌نظیر مناظر قطب شمال و هتل مشهور یخی و صدها جاذبه شهری، گردشگری و خوراکی اقدام به دریافت ویزای توریستی سوئد و سفر به این کشور می‌کنند.

سوئد به عنوان یکی از کشورهای شاخص منطقه اسکاندیناوی و چهارمین کشور از لحاظ مساحت در اروپا، دارای جمعیت تقریبی 10 میلیون نفری است و از نظر اقتصادی، فناوری، فرهنگی، آموزشی و رفاه اجتماعی به عنوان کشوری موفق و متمایز در سراسر دنیا شناخته می‌شود.

سفر ایرانیان به سوئد و چگونگی دریافت ویزا

اولین چیزی که به ذهن ایرانیان متقاضی سفر به سوئد خطور کند، مجوز ورود به این کشور یعنی ویزای توریستی سوئد باشد.

در این مطلب به جوانب مختلف یکی از  محبوب‌ترین و پر متقاضی‌ترین ویزاهای سوئد یعنی معرفی ویزای توریستی سوئد، شرایط و مدارک ضروری اخذ ویزای توریستی سوئد برای متقاضیان ایرانی و سایر نکات مفید و مرتبط با این مبحث می‌پردازیم.

ویزای تحصیلی و ویزای توریستی، متداول ترین ویزای سوئد

ویزای توریستی سوئد در کنار ویزای تحصیلی این کشور یکی از متداول‌ترین انواع ویزای شینگن است که توسط سفارت این کشور برای افراد واجد شرایط صادر می‌گردد. ویزای توریستی سوئد از نوع کوتاه مدت بوده و به طور معمول برای حداکثر 90 روز در یک بازه 180 روزه اعتبار دارد.

خوب است بدانید که ویزای توریستی سوئد برای متقاضیان ایرانی سفر به این کشور و افراد خارج از اتحادیه اروپا EU تنها در قالب دید و بازدید دوستان و خانواده صادر می‌گردد و به همین دلیل فرد برای ادامه پروسه اخذ ویزای خود ملزم به ارائه دعوت‌نامه معتبر از شهروند ساکن سوئد به سفارت این کشور است.

بدیهی است که با دریافت ویزای توریستی سوئد فرد مجاز خواهد بود به سایر کشورهای حوزه شینگن نظیر آلمان، فرانسه، نروژ، بلژیک و سایر کشورهای اروپایی تا مدت زمان اعتبار ویزای خود مسافرت کند.

بالطبع فرد میبایست پیش از اتمام اعتبار ویزای توریستی سوئد خود از خاک کشورهای حوزه شینگن خارج شده و در صورت تمایل، دوباره از کشور مبدا برای دریافت جدید اقدام کند.

یک بار ورود یا چندبار ورود؟

موضوع دیگری که بر روی برچسب ویزای توریستی سوئد فرد جلب توجه می‌کند این موضوع است که فرد متقاضی سفر به این کشور برای چند بار مجاز به ورود و خروج از کشورهای حوزه شینگن از جمله سوئد در مدت زمان اعتبار ویزای خود است؟

بنابر تجربه کارشناسان امور مهاجرت و ویزا و به دلیل سخت‌گیری بالای آفیسرهای پرونده‌های کشورهای اسکاندیناوی و حوزه شینگن از قبیل سوئد، نروژ، بلژیک و فنلاند، عموما ویزای توریستی سوئد به صورت سینگل یعنی یکبار ورود برای فرد صادر می‌شود و در برخی موارد نادر که دعوت‌نامه متقاضی از طرف خانواده درجه یک صادر شده باشد و فرد سابقه سفر چندین باره را به کشور سوئد داشته باشد، احتمال صدور ویزای توریستی سوئد از نوع مولتی و یا همان چندبار ورود نیز وجود خواهد داشت.

این نوع از ویزای توریستی سوئد نیز همانطور که در مطلبی با عنوان ویزای مولتی شینگن یا ویزای بلندمدت اروپا چیست به طور کامل به این موضوع پرداختیم برای حداکثر 90 روز در یک بازه 180 روزه اعتبار دارد.

 بر اساس تجربه کارشناسان ما، عموم ویزاهای توریستی سوئد برای ایرانیان که برای بار اول صادر می‌شود، یک هفته تا 14 روز اعتبار دارد.

در مجموع می‌توان اینطور گفت که به جز سخت‌گیری الزام ارائه دعوت‌نامه، آفیسر پرونده و سردی هوای سوئد در فصول زمستان، نمی‌توان هیچ‌گونه خرده‌ای به این کشور فوق پیشرفته و همه چیز تمام گرفت.


مطلب پیشنهادی:  نحوه تمدید ویزای شینگن در زمان اقامت در اروپا


شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی سوئد

ه همانطور که پیش‌تر به این موضوع اشاره کردیم کشور سوئد یکی از اعضای مهم اتحادیه اروپا و حوزه شینگن است و فردی که موفق به اخذ انواع ویزای سوئد از جمله ویزای توریستی سوئد گردد امکان سفر به 26 کشور دیگر را در مدت زمان اعتبار ویزای خود خواهد داشت.

بنابر اطلاعات وبسایت سفارت سوئد، متقاضیان دریافت ویزای توریستی سوئد میبایست برای دریافت وقت سفارت شینگن به وب‌سایت Migrationsverket مراجعه نموده و در بخش اپلای، Apply for permit را بزنند.

سپس بنابر هدف خود که همان سفر تفریحی به کشور سوئد و دریافت ویزای توریستی سوئد است بر روی گزینه Visas to visit Sweden کلیک کنند. عموما ویزای توریستی سوئد با اعتبار حداکثر 90 روز صادر می‌شود و متقاضی باید برای درخواست آن مراحل زیر را طی کند:

  • دریافت دعوتنامه معتبر از کشور سوئد: بنابر قوانین کشور سوئد، متقاضیان ایرانی سفر تفریحی به کشور سوئد مستلزم داشتن دعوت‌نامه از دوستان و یا اقوام خود در این کشور هستند. از این رو فرد مورد نظر باید فرم دعوتنامه ویزای شینگن را با کد عددی 241011 پر نموده و به همراه کپی مدارکی نظیر پاسپورت، کارت ملی و یا مدارک معادل برای احراز هویت متقاضی دریافت ویزای توریستی سوئد ارسال کند.

البته فرد دعوت‌کننده در سوئد می‌تواند برای این منظور گواهی شخصی (personbevis) با عنوان Invitation خود را از سازمان  Swedish Tax Agency سوئد درخواست دهد.

  • ارائه تمکن مالی مناسب برای مدت زمان اقامت و برگشت از سفر: فرد متقاضی دریافت ویزای توریستی سوئد ملزم به ارائه اسناد مالی معتبر و محکم برای اثبات توانایی پوشش هزینه‌های سفر و برگشت به کشور خود پیش از اتمام مهلت ویزای توریستی سوئد است.

بنابر قوانین سوئد هر توریست ملزم به داشتن 450 کرونSEK  برای هر روز اقامت در این کشور است. البته این مقدار در برخی موارد مثل کودکان ممکن است کمتر باشد. همچنین متقاضیان میبایست با ارائه اسناد بانکی و گردش حساب و یا تضمین پوشش هزینه‌ها توسط فرد دعوت‌کننده، توانایی مالی خود را اثبات کنند و در عین حال از بیمه خدمات درمانی مسافرتی معتبر در تمامی کشورهای حوزه شینگن و پوشش هزینه‌های خدمات درمانی با حداقل سقف 30 هزار یورو در خلال سفر برخوردار باشد.

  • تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی سوئد : فرد متقاضی باید به موارد زیر به طور شفاف در فرم درخواست اشاره کند:
    • چرا قصد بازدید کشور سوئد را دارد
    • برای چه مدت قصد اقامت در کشور سوئد را دارد
    • چگونه در سوئد از وی حمایت و پشتیبانی می‌شود
    • دارای چه نوعی از ویزا است و پاسپورت وی تا چه مدت دارای اعتبار است ( میبایست دارای حداقل اعتبار سه ماهه باشد و طی 10 سال گذشته صادر شده باشد)
    • پس از بازدید از سوئد قصد سفر به کجا را دارد
    • پس از کسب اجازه ورود به کشور قصد انجام چه کاری را دارد
  • پیوست مدارک الزامی ویزای توریستی سوئد و ارسال فرم درخواست
  • ارزیابی مدارک درخواست ویزای توریستی توسط سفارت سوئد: در نهایت سفارت و کنسولگری سوئد نسبت به درخواست متقاضی تصمیم گرفته و ویزا شدن و یا ویزا نشدن فرد را گزارش می‌دهد. در صورت دریافت ویزای توریستی سوئد، به فرد متقاضی یک علامت مجوز ورود (permit mark) بر روی ویزای وی اختصاص پیدا می‌کند. این علامت نشان‌دهنده اینست که چه وقت برای این ویزا اقدام شده و تا چه مدت اعتبار دارد.

و در صورتی که فرد به هر دلیلی موفق به دریافت ویزای توریستی سوئد نگردد و به اصطلاح با وضعیت ریجکت روبرو شود، باید دقیقا طبق مطلب دلایل ریجکت ویزای شینگن و رفع ریجکتی عمل کرده و درخواست مجدد و یا اعتراض خود را به بخش Migration Court سفارت سوئد بفرستد.

شما همچنین می‌توانید ز طریق مشاوره رایگان کارشناسان مجرب دپارتمان شینگن گروه شرکت‌های نیلگام با اطمینان بیشتری نسبت به تکمیل نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ویزای توریستی سوئد و مراحل بعدی آن اقدام کنید.

مشاوره رایگان اخذ ویزای شنگن۰۲۱-۷۵۲۳۷

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی سوئد

از آنجایی که پروسه دریافت وقت سفارت و ارسال فرم درخواست و مدارک مورد نیاز ویزای توریستی سوئد به صورت آنلاین و به همراه یکدیگر به انجام می‌رسد، لازم است تا پیش از پرداختن به موضوع وقت سفارت سوئد، به توضیح مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئد یا همان ویزای شینگن بپردازیم؛ این مدارک شامل موارد زیر است:

  • اصل و کپی پاسپورت معتبر با حداقل 3 ماه اعتبار و دو صفحه خالی و صادر شده در 10 سال گذشته
  • اصل و کپی شناسنامه به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی
  • دو قطعه عکس بیومتریک جدید شش ماهه اخیر ( رنگی، تمام رخ با زمینه روشن)
  • دعوت‌نامه معتبر از دوست و یا اقوام مقیم سوئد
  • فرم درخواست تکمیل و امضا شده ویزای شینگن (امضای فرم افراد زیر 18 سال باید توسط قیم قانونی انجام گیرد)
  • گواهی تمکن مالی و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به همراه مهر بانک
  • ترجمه نامه اشتغال به تحصیل و یا کار
  • ترجمه اسناد ملکی
  • رسید submit آنلاین مدارک ویزای توریستی سوئد

لازم به ذکر است که پس از ارسال آنلاین مدارک مورد نیاز ویزا و حضور در سفارت سوئد، متقاضیان ملزم به گذراندن پروسه هویتی بیومتریک و انگشت‌نگاری در محل سفارت هستند و در انتها پس از اتمام این مراحل، رسیدی مبنی بر انجام انگشت نگاری در سفارت به فرد متقاضی داده خواهد شد.

لازم به ذکر است که پس از ارسال آنلاین مدارک مورد نیاز ویزا و حضور در سفارت سوئد، متقاضیان ملزم به گذراندن پروسه هویتی بیومتریک و انگشت‌نگاری در محل سفارت هستند و در انتها پس از اتمام این مراحل، رسیدی مبنی بر انجام انگشت نگاری در سفارت به فرد متقاضی داده خواهد شد.

علاوه بر این مدارک، بنابر قوانین سفارت سوئد، فرد متقاضی دریافت ویزای توریستی سوئد نیازمند ارائه مدارک تکمیلی و یا به اصطلاح Supporting documents به سفارت مربوطه است که در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم:

این موارد که در وبسایت رسمی سوئد با حروف الفبای A تا E مشخص شده برای اثبات انتخاب سوئد به عنوان مقصد اولیه و اصلی سفر، اثبات دلیل سفر، اثبات برخورداری از بیمه مسافرتی، اثبات ترک کشورهای حوزه شینگن پیش از اتمام اعتبار ویزا است.

دریافت ویزای شینگن سوئد با ارائه مدارک مرتبط و کامل

هدف از سفر باید به صورت برنامه‌ریزی شده و دقیق، بر اساس دیدار اقوام و آشنایان آماده شده و توسط متقاضی دریافت ویزای توریستی سوئد به سفارت ارائه گردد. ارائه مدارک محل اقامت و داشتن توانایی پوشش هزینه‌های سفر و بازگشت به کشور مبدا نیز یکی دیگر از مدارک مهم و تکمیلی است.

از این رو فرد متقاضی ویزای توریستی سوئد می‌تواند هر یک از مدارک زیر را برای این منظور به سفارت ارائه دهد:

  • رزرو هتل برای مدت زمان اقامت در سوئد (به دلیل تناقض با تعریف دعوت‌نامه دیدار دوستان و اقوام شامل متقاضیان ایرانی نمی‌شود)
  • و یا مدارک اثبات اقامت در کنار اعضای خانواده و یا دوستان در مدت زمان اقامت فرد
  • گواهی تمکن مالی

از آنجایی که متقاضیان ایرانی دریافت ویزای توریستی سوئد تنها می‌توانند از طریق دعوت‌نامه شخصی و معتبر دوستان و اقوام نزدیک برای بازه زمانی کوتاهی به این کشور سفر کنند، باید آدرس فرد دعوت کننده را به عنوان محل اسکان خود در سوئد معرفی نمایند و بدون شک ارائه رزرو هتل موجب شک آفیسر پرونده شده و مشکل ساز خواهد بود.

برخورداری از بیمه مسافرتی معتبر در تمامی کشورهای حوزه شینگن با حداقل سقف 30 هزار یورویی برای پوشش هزینه‌های درمانی فرد متقاضی دریافت ویزای توریستی سوئد یکی دیگر از مدارک تمیلی و مورد نیاز سفارت است.

در این بین فرد میبایست توانایی اثبات برگشت به وطن خود پیش از اتمام موعد ویزای توریستی سوئد را داشته باشد که به همین منظور ملزم به ارائه مدارک زیر است:

  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما متناسب با زمان برنامه سفر و مدت زمان اعتبار ویزا
  • فیش حقوقی و مدارک کاری معتبر، قرارداد کاری، جواز، مدارک بیمه و یا مرخصی از کار که قابل استناد باشد
  • مدارک ازدواج و فیش حقوق بازنشستگی در صورت وجود

لازم به ذکر است که تمامی مدارک ذکر شده میبایست توسط دارالترجمه رسمی به انگلیسی و یا سوئدی ترجمه شده باشد.

گروه شرکت‌های نیلگام با سالها سابقه در زمینه اخذ وقت سفارت و ویزای شینگن همواره آماده ارائه مشاوره رایگان و خدمات تخصصی توریستی و مهاجرتی به متقاضیان دریافت ویزای توریستی سوئد است.

تخفیف ویژه

آنلاین برای ویزای شینگن اقدام کنید و تخفیف بگیرید

ثبت نام کنید

وقت سفارت برای ویزای تویستی سوئد

بنابر اطلاعات وب‌سایت Migrationsverket، متقاضیان دریافت ویزای توریستی سوئد باید نخست به صورت آنلاین نسبت به رزرو آنلاین وقت سفارت سوئد اقدام نموده و پس از ارسال مدارک و پر کردن اینترنتی فرم درخواست ویزا، برای ارائه رسید ثبت‌نام و پیگیری الباقی پروسه درخواست ویزای شینگن خود، در وقت مقرر در محل سفارت سوئد حضور یابند.

خوشبختانه سفارت سوئد در حال حاضر در تهران به صورت آنلاین پروسه وقت سفارت و درخواست ویزای توریستی سوئد را به متقاضیان ایرانی ارائه می‌دهد. از این رو فرد میبایست با ساختن حساب کاربری در وبسایت Migrationsverket تمامی مدارک مورد نیاز سفارت سوئد را به هنگام دریافت وقت سفارت به صورت اسکن شده و ترجمه شده به همراه دعوت‌نامه معتبر خود ارسال کند.

اما از آنجایی که تمامی پروسه وقت سفارت و درخواست ویزای توریستی سوئد به صورت آنلاین بوده و شامل پرداخت هزینه 60 یورویی ( 35 یورویی برای کودکان 6 تا 12 سال) برای رسیدگی به درخواست‌های متقاضیان بزرگسال می‌شود، فرد میبایست در امر آماده‌سازی مدارک، پر کردن دقیق فرم درخواست و ارائه مدارک استاندارد و مورد قبول سفارت سوئد دقت فراوانی داشته باشد.

با دریافت وقت سفارت، کد پیگیری و زمانی به متقاضی برای حضور درسفارت سوئد اختصاص می‌یابد. فرد میبایست در روز و ساعت مشخص شده با در دست داشتن پاسپورت معتبر و پرینت درخواست ویزا برای پیگیری سایر مراحل هویتی مورد نیاز دریافت ویزای توریستی سوئد نظیر عکسبرداری و انگشت‌نگاری بیومتریک در محل سفارت سوئد حضور یابد.

با توجه به سخت‌گیری سفارت سوئد نسبت به متقاضیان ایرانی برای صدور هرگونه ویزای شینگن از جمله ویزای توریستی سوئد و وجود موارد نسبتا زمان‌بری نظیر ارائه دعوت‌نامه شخصی معتبر به سفارت سوئد، الزام به پرداخت آنلاین و کردیتی هزینه سفارت(visa card, master card) و جزئیات ریز و درشت مدارک مختلف و مورد نیاز ویزا، پیشنهاد می‌شود برای اجتناب از بروز هرگونه خطایی در پروسه مهم دریافت ویزای توریستی سوئد، از مشاوره رایگان کارشناسان مجرب دپارتمان شنگن گروه شرکت‌های نیلگام استفاده کنید.

دریافت مشاوره

برای دریافت مشاوره فرم درخواست ویزای شنگن را پر نمایید

ثبت نام کنید

اطلاعات سفارت

بنابر اطلاعات وب‌سایت سفارت سوئد در تهران ، متقاضیان دریافت ویزای توریستی سوئد باید از طریق مراجعه به آدرس تهران، خیابان پاسداران، خیابان بوستان، خیابان نسترن پلاک 27 و شماره تماس‌  23712200 و آدرس ایمیل ambassaden.teheran@gov.se به پیگیری امور مربوط به خود بپردازند.

ساعات مراجعه برای امور کنسولی و وقت مصاحبه سفارت سوئد در تهران از روز یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر است. لازم به ذکر است که ساعات تلفن مشخص شده توسط سفارت سوئد در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 13 و 14 تا 16 بعد از ظهر و در روز پنج‌شنبه از ساعت 9 تا 13 ، 14 تا 14:30 بعد از ظهر است.

ساعات کاری سفارت نیز در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 16 و در روز پنج‌شنبه از 8 تا 14:30 است.

لازم به ذکر است که سفارت سوئد در روزهای زیر بسته بوده و هیچگونه فعالیتی ندارد:

تاریخمناسبت‌ها و تعطیلات رسمی
2019/01/01New Year's Day
2019/02/11Anniversary of the Islamic revolution
2019/03/21Nowruz
2019/03/24Nowruz
2019/04/02Nowruz 13e day, Nature Day
2019/04/21Easter Sunday
2019/04/22Easter Monday
2019/06/04Demise of Imam Khomeini/Eid al Fetr
2019/06/06National Day of Sweden
2019/09/10Ashura
2019/12/24Christmas Eve
2019/12/25Christmas Day
2019/12/31New Year's Eve

بخاطر داشته باشید که حتما سر وقت (حداقل نیم ساعت قبل از موعد مقرر) در سفارت خانه حضور داشته باشید، به هیچ عنوان مدارک جعلی به سفارت ارائه ندهید، مدارک خود را همراه با مهر دارالترجمه رسمی از پیش آماده کنید.


مطلب پیشنهادی: ۲۵ تا از مهمترین سوالات روز مصاحبه ویزای شینگن


برخی سوالات متداول در ارتباط با ویزای توریستی سوئد

خیر. افراد می‌توانند در صورت نیاز به اقامت بیش از 90 روز در خاک سوئد نسبت به اخذ ویزای توریستی Type D (اقامت موقت برای حداکثر 12 ماه حضور در حوزه شینگن) اقدام کنند که در این صورت میبایست توانایی توجیه و ارائه مدارک مورد نیاز برای مدت زمان اقامت خود را داشته باشد.

خیر. تحصیل به صورت تمام وقت و طولانی مدت در کشور سوئد با توجه به بازه زمانی کوتاه مدت اعتبار ویزای توریستی سوئد و قصد تفریحی و دید و بازدید دوستان و یا خانواده بالطبع ممکن نبوده و فرد تنها می‌تواند با استفاده از ویزای توریستی سوئد، در مدت زمان اعتبار ویزای خود در دوره‌های آموزشی کوتاه مدت این کشور شرکت کند.

نمی‌توان به طور صد در صد در مورد این موضوع نظر داد. اما برحسب تجربه کارشناسان امور مهاجرت و ویزای شینگن، وجود برچسب ویزای کشورهای معتبری نظیر ویزای مولتی کانادا ، ویزای ژاپن ، ویزای سایر کشورهای شینگن در کنار دعوتنامه معتبر سوئدی در بالا بردن شانس موفقیت و ویزا شدن فرد متقاضی بی تاثیر نخواهد بود.

نظرات