تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مرکز تخصصی وقت سفارت و ویزا

میزان اعتبار ویزای توریستی ژاپن چقدر است

عموما ویزای توریستی ژاپن این امکان را به متقاضی می‌دهد تا حداکثر ۳۰ روز در یک بازه زمانی ۹۰ روزه در خاک ژاپن اقامت داشته و به گشت و گذار و فعالیت‌های توریستی بپردازد. اما بنابر تجربه کارشناسان امور توریستی و گردشگری آژانس‌های مسافرتی معتبر، به طور معمول سخت‌گیری آفیسر سفارت نسبت به درخواست متقاضیان ایرانی دریافت ویزای توریستی ژاپن بیشتر بوده و در اکثر مواقع این نوع از ویزا بنابر صلاحدید آفیسر و برنامه سفر متقاضی با اعتبار ۷ تا ۱۴ روزه و به صورت یکبار ورود صادر می‌شود.
این در حالی است که شهروندان کشورهای برونئی، تایلند و اندونزی برای ۱۵روز، شهروندان کشورهای امارات متحده عربی برای ۳۰روز و سایر کشورهای که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم می‌توانند برای ۹۰روز حق اقامت موقت توریستی را بدون نیاز به پرداخت هزینه و دریافت ویزا از کشور ژاپن تجربه کنند.
البته شهروندان ۶۸کشور از جمله کشورهای اروپایی نیازی به دریافت ویزای توریستی ژاپن نخواهند داشت.
اما چنانچه سفر این افراد به فعالیت و یا کاری همراه با حقوق در ژاپن منتهی شود و یا این که زمان اقامت آن‌ها از زمان تعیین‌شده هر کشور برای اقامت کوتاه‌مدت تجاوز نماید، نیاز به پرداخت هزینه و دریافت ویزای ژاپن برای این افراد نیز وجود خواهد داشت.

[yasr_overall_rating size="medium"]
[yasr_visitor_votes size="medium"]

سوال خود را بپرسید

16+5=