تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مرکز تخصصی وقت سفارت و ویزا

آیا می‌توان با ویزای توریستی در ژاپن کار کرد

خیر. نمی‌توان با ویزای توریستی در ژاپن کار کرد و اصولا شرایط کار در این کشور برای متقاضیان ایرانی بسیار سخت است. همان طور که از نام این نوع ویزا مشخص است، ویزای توریستی ژاپن تنها به متقاضی سفر این امکان را می‌دهد تا برای حداکثر ۳۰ روز در یک بازه ۹۰روزه در ژاپن اقامت داشته و به گشت و گذار و فعالیت‌های توریستی، سفر تجاری، دیدار اقوام و دوستان، شرکت در رویداد ورزشی و یا سایر رویدادها، همایش‌ها و نمایشگاه‌ها بپردازد.
علاوه بر موارد ذکر‌شده، فرد دارنده ویزای توریستی ژاپن این امکان را دارد تا در مدت زمان اعتبار ویزای خود به برخی از فعالیت‌های تجاری غیرمستقیم نظیر تحقیقات بازار، پیوندهای کاری، مشاوره کاری، امضای قرارداد و یا ارائه خدمات پس از فروش برای ماشین‌آلات وارداتی رسیدگی کند.
اما در عین حال هیچ یک از فعالیت‌های بالا نباید به دریافت حقوق و کارمزد از فرد و یا شرکت ژاپنی منتهی شود، چنان‌چه فردی بخواهد با استفاده از ویزای توریستی ژاپن به کار و کسب درآمد در این کشور بپردازد، به اصطلاح از کشور ژاپن دیپورت شده، شامل جرایم نقدی و کیفری می‌گردد و ممکن است تا مدت زمان زیادی امکان دریافت ویزای این کشور را پیدا نکند.
در این شرایط به دلیل ایجاد سوابق سفر منفی در پرونده متقاضی، احتمالا دریافت مجوز ورود موقت توریستی سایر کشورها نظیر ویزای مولتی شینگن و ویزای مولتی کانادا برای فرد سخت و طاقت‌فرسا خواهد بود.
بر همین اساس، چنان‌چه متقاضی انجام فعالیت کاری در ژاپن هستید، باید برای یکی از انواع ویزای کار Working visa و یا ویزای کار افراد متخصص و ماهر Highly Skilled Professional ژاپن اقدام کنید.
نوع اول ویزای کار این کشور که نوع متداول مجوز کار محسوب می‌شود، برای مشاغل زیر در نظر گرفته شده است:

  • پروفسور و استاد دانشگاه
  • هنرمند
  • فعالیت‌های مذهبی
  • روزنامه‌نگار
  • مدیر تجاری
  • خدمات حسابداری و حقوقی
  • خدمات پزشکی
  • محقق
  • مربی و معلم
  • مهندس/ متخصص منابع انسانی/ خدمات و امور بین‌الملل
  • انتقال داخل شرکت
  • افراد فعال در امور سرگرمی
  • نیروی ماهر و متخصص

لازم به ذکر است که اعتبار ویزای کار ژاپن بنابر وضعیت متقاضی و صلاحدید آفیسر پرونده بین ۳ ماه تا ۵ سال صادر می‌شود. در عین حال، ویزای کار حرفه‌ای بر پایه امتیازبندی بوده و به منظور جذب برترین استعدادها از سراسر دنیا برای کار در ژاپن است. این نوع از ویزای کار ژاپن دارای سه دسته‌بندی مختلف است:

  • فعالیت‌های پیشرفته تحقیقات آکادمیک و تحصیلی
  • فعالیت‎های پیشرفته تخصصی و فناوری
  • فعالیت‎های پیشرفته مدیریت کسب و کار

این نوع از ویزای کار ژاپن نیز دارای مزایای مضاعف زیر است:

  • ۵سال اقامت
  • ویزای همسر و فرزندان وابسته
  • ویزای کار برای همسر
  • ویزای والدین برای مراقبت از نوه‌ها با محدودیت‌های تعیین‌شده
  • ویزا برای کارگران خانگی
[yasr_overall_rating size="medium"]
[yasr_visitor_votes size="medium"]

سوال خود را بپرسید

13+8=