تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مرکز تخصصی وقت سفارت و ویزا

آیا برای سفر به ژاپن به سابقه سفر قبلی نیاز دارم

خیر، بنابر اطلاعات وب‌سایت رسمی سفارت ژاپن، برای دریافت ویزای این کشور سابقه سفر قبلی ضروری نیست. اما چنانچه فرد دارای سابقه سفر به کشورهای معتبری نظیر کانادا، انگلیس، استرالیا و یا حوزه شنگن باشد، احتمال موفقیت وی در دریافت ویزای ژاپن بسیار بیشتر خواهد شد.
البته به غیر از سابقه سفر، وجود مدارک دیگری نظیر تمکن مالی با حداقل ۷۰ میلیون تومان موجودی، گردش حساب مالی ۳ماهه اخیر متقاضی، برنامه سفر دقیق و متناسب با بلیط پرواز و رزرو هتل، و برگه عدم سوءپیشینه در اخذ ویزای ژاپن تاثیرگذار است و همه این‌ها جزو مدارک مهم پروسه دریافت ویزا به شمار می‌روند.
همان طور که در مطلب قوی‌ترین و معتبرترین پاسپورت‌های جهان به این موضوع اشاره کردیم، ژاپن دارای یکی از برترین پاسپورت‌های دنیا است و از همین رو سفر به این کشور و وجود مهر و برچسب ویزای ژاپن در پاسپورت هر فردی یک سابقه سفر مهم و تاثیرگذار برای دریافت انواع ویزای شینگن و یا سایر کشورهای مهم نظیر ویزای مولتی کانادا محسوب می‌شود.
با تمام این اوصاف، بد نیست تا به مفهوم کلی سابقه سفر به عنوانی فاکتوری تاثیرگذار در اخذ ویزای کشورهای مهم و معتبر دنیا نگاهی بیاندازیم. سابقه سفر یا همان Travel history بدین معنی است که به عنوان مثال فرد متقاضی پیش از تصمیم به دریافت ویزای ژاپن، مهر و برچسب ویزای چندین کشور و یا حتی حداقل یک کشور معتبر دنیا را در پاسپورت خود داشته باشد. بدین ترتیب، آفیسر سفارت این طور برداشت می‌کند که فرد دارنده پاسپورت، تنها به قصد سفر و گردشگری و نه اقامت غیرقانونی در ژاپن قصد دریافت ویزای این کشور را دارد.
اما زمانی که پاسپورت متقاضی سفید باشد و هیچ سابقه سفر خارجی نداشته باشد و یا این که از سن و سال کم (زیر ۳۰ سال ) و وضعیت مالی ضعیف برخوردار باشد، این احتمال وجود دارد که از نگاه سفارت برای قصدی به غیر از سفر و سیاحت (اقامت غیرقانونی و یا کار غیرقانونی) اقدام به درخواست ویزا نموده است.

[yasr_overall_rating size="medium"]
[yasr_visitor_votes size="medium"]

سوال خود را بپرسید

17+18=