تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم چه شرایطی دارد

هر فردی که مدرک دیپلم متوسطه، مطابق با استاندارد جهانی را دریافت کرده باشد، می‌تواند برای ادامه تحصیل در کانادا اقدام نماید. کانادا حدود ۸ درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف بهبود سیستم آموزشی می‌کند؛ به همین دلیل، تنوع و کیفیت بالا در سیستم آموزشی این کشور، از مقاطع تحصیلی اولیه در مدارس گرفته تا دانشگاه، توجه دانشجویان و محصلان تمام دنیا را به خود جلب کرده است.
در این مبحث به صورت خلاصه شرایط ادامه تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم را شرح می‌دهیم اما اگر تمایل دارید شانس خود را برای تحصیل در کانادا امتحان کنید، می‌توانید با مشاوران و کارشناسان نیلگام شرایط تحصیلی خود را ارزیابی کنید.
ادامه تحصیل پس از دیپلم در کانادا در کالج و دانشگاه صورت می‌گیرد:

  • تحصیل در کالج‌های کانادا: مدت زمان کوتاه‌تری صرف تحصیل در کالج می‌شود و نوع سیستم آموزشی آن به گونه‌ای‌ست که متقاضی را آماده بازار کار می‌کند.
  • تحصیل در دانشگاه‌های کانادا: ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها نیز ابتدا در دوره ۳ تا ۴ ساله کارشناسی و بعد دوره ۱ تا ۲ ساله کارشناسی ارشد صورت می‌گیرد. مدرک اخذ شده از هر دو مرکز آموزشی برای دریافت اجازه کار در مراحل بعد، معتبر و ارزشمند است.

یکی از مواردی که برای دریافت پذیرش تحصیلی از کانادا اهمیت بالایی برخوردار است، داشتن شرط معدل بالای ۱۴ است. شرط معدل برای ادامه تحصیل در بسیاری از رشته‌های تحصیلی محبوب وجود دارد اما نمرات پایین‌تر هم شانس دریافت پذیرش و تحصیل در رشته‌های دیگر را دارند.
 ادامه تحصیل در دانشگاه‌های کانادا نیاز به داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس یا معادل آن نیز دارد. البته دانش زبان انگلیسی علاوه‌بر اقدام برای دریافت پذیرش، برای قانع کردن افیسر ویزا نیز ضروری است. ممکن است برخی کالج‌ها یا دانشگاه‌ها در زمان پذیرش به مدرک زبان انگلیسی اهمیت ندهند اما برای اکسپت شدن ویزای تحصیلی، دانش زبان اهمیت بسیاری دارد.
یکی دیگر از مواردی که برای دریافت پذیرش تحصیلی از کانادا موثر خواهد بود، گپ تحصیلی است. اگر از تاریخ دریافت آخرین مدرک تحصیلی بیش از ۳ سال بگذرد، شانس دریافت پذیرش و اکسپت شدن ویزا را کم می‌کند. برای جلوگیری از این اتفاق، باید تجربه کاری و رزومه مرتبط با رشته تحصیلی را لحاظ کرد.
در کنار تمام موارد گفته شده، ارائه تمکن مالی مناسب می تواند افیسر ویزا را قانع کند. علاوه‌بر این، برخی دانشگاه‌ها و کالج‌ها، در زمان ثبت‌نام، شهریه یک‌سال دانشجو را دریافت می‌کنند. پس افزون بر موارد گفته شده، داشتن شرایط مالی مناسب برای سامان دادن به وضعیت اقامت در کانادا و برآمدن از پس هزینه‌های پیش رو، از جمله مهم‌‎ترین شرط ادامه تحصیل در کانادا است.
با دریافت ویزای تحصیلی برای مقاطع پس از دیپلم، اجازه کار پاره‌وقت به دانشجو داده می‌شود. به عبارتی دیگر، دانشجو تنها با ویزای تحصیلی کانادا (بدون ورک پرمیت) می‌تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند و شغل نیمه‌وقت داشته باشد اما پس از اتمام دوره تحصیل، متقاضی موظف است در فرصت شش‌ماهه برای ویزای کار یا همان ورک پرمیت اقدام کند.

[yasr_overall_rating size="medium"]
[yasr_visitor_votes size="medium"]

سوال خود را بپرسید

8+11=