تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

اخذ ویزای طلایی پرتغال جهت سرمایه گذاری

ویزای طلایی پرتغال

برنامه‌ی ویزای طلایی پرتغال روشی سریع برای دریافت اقامت پرتغال  از طریق سرمایه‌گذاری است. افرادی که ملیتی خارج از اتحادیه‌ی اروپا دارند تنها با سرمایه‌گذاری در یک زمینه‌ی تجاری یا حتی غیرتجاری می‌توانند برای خود و افراد خانواده اقامت پرتغال را دریافت کنند. فرآیند ویزای طلایی پرتغال بسیار آسان و روشن بوده و با حداقل مدت‌زمان لازم برای حضور سالیانه در این کشور یکی از جذاب‌ترین روش‌های دریافت اقامت پرتغال است.

اطلاعات بیشتر
شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال چیست؟

مقدمه

مجموعه شرکت‌های نیلگام با افتخار همراه متقاضیان گرامی مهاجرت و دریافت اقامت پرتغال خواهد بود تا این مسیر را از طریق درخواست ویزای طلایی پرتغال به ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین شکل ممکن طی کنند. در ادامه، اطلاعاتی که برای اقدام به دریافت ویزای طلایی مورد نیاز است ارائه شده و متقاضیان گرامی می‌توانند با مطالعه‌ی فهرست مدارک ضروری و هزینه‌های قانونی انتخابی دقیق و آینده‌نگرانه داشته باشند.

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال چیست؟

برنامه ویزای طلایی پرتغال را بسیاری محبوب‌ترین و منعطف‌ترین طرح اروپایی برای اخذ اقامت یک کشور عضو اتحادیه اروپا می‌دانند. برنامه‌ای که از طریق آن سرمایه‌گذاران خارج از اتحادیه اروپا با در اختیار داشتن شرایطی خاص می‌توانند به شکلی کاملا قانونی برای خود و خانواده اقامت دائم پرتغال را اخذ نمایند.

  • ورود به کشور پرتغال می‌بایست از طریق ویزایی معتبر (ویزای شینگن) صورت پذیرد
  • برنامه سرمایه‌گذاری در پرتغال می‌بایست حداقل ۵ ساله باشد
  • مبلغ مورد نظر برای سرمایه‌گذاری باید از خارج وارد پرتغال شود
  • متقاضی هیچ سابقه‌ای در خصوص جرائم مهاجرتی در اروپا و پرتغال نداشته باشد

شرط مهم دیگر برای دریافت ویزای طلایی پرتغال که اتفاقا از مزایای آن نیز محسوب می‌شود، حداقل زمان اقامت در پرتغال طی مدت ۵ ساله سرمایه‌گذاری است. همانطور که در ادامه توضیح خواهیم داد، ویزای طلایی پرتغال در ابتدا اعتباری یک ساله داشته و سپس برای دو دوره ۲ ساله قابل تمدید خواهد بود. متقاضی ویزای طلایی پرتغال برای دوره یکساله نخست تنها کافی است ۷ روز در پرتغال اقامت داشته باشد و برای دوره‌های دو ساله بعدی ۱۴ روز در هر دوره کفایت می‌کند.

دریافت مشاوره جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال

021-75237

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

برنامه ویزای طلایی میانبری برای اخذ اقامت دائم کشور در اتحادیه اروپا از طریق سرمایه‌گذاری است. اینکه بتوان برای خود و خانواده از طریق خرید ملک و یا سرمایه‌گذاری در بخش‌های مجاز دیگر اقامت دائم کشوری اروپایی را اخذ نمود، بی‌تردید گزینه وسوسه انگیزی است.

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال عبارتند از:

  • اخذ اقامت برای اعضا خانواده
  • اخذ اقامت دائم پرتغال پس از ۵ سال
  • اعطای شهروندی پرتغال پس از ۶ سال
  • مالیات اندک بر سرمایه‌گذاری
  • زندگی و کار در پرتغال حتی در صورت اقامت در کشوری دیگر
  • حداقل دوره اقامت
  • نیاز نداشتن به ویزا برای سفر به اروپا (حوزه شینگن)

چه نوع سرمایه‌گذاری مناسب اخذ ویزای طلایی است؟

ویزای طلایی پرتغال در ابتدا تنها سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و خرید ملک را شامل می‌شد اما طی چند سال گذشته بدلیل استقبال سرمایه‌گذاران خارجی برای بهره‌مندی از مزایای این برنامه مهاجرتی، زمینه‌های سرمایه‌گذاری دیگری به این برنامه اضافه شده است.

زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری مجاز برای اخذ ویزای طلایی پرتغال عبارتند از:

  • املاک: خرید ملک به ارزش حداقل ۵۰۰ هزار یورو
  • انتقال وجه نقد: انتقال دست کم ۱ میلیون یورو شامل ۵۰۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری در شرکت‌های کوچک و متوسط، ۳۵۰ هزار یورو برای فعالیت‌های تحقیقاتی و ۲۵۰ هزار یورو برای فعالیت‌های فرهنگی-هنری
  • اشتغال زایی: ایجاد دست کم ۱۰ شغل در پرتغال

مدت اعتبار ویزای طلایی چقدر است؟

ویزای طلایی پرتغال تا ۵ سال قابل تمدید است و در سال ششم، متقاضی می‌تواند برای دریافت اقامت دائم کشور پرتغال اقدام نماید و در سال هفتم نیز برای دریافت پاسپورت پرتغالی درخواست دهد. ویزای طلایی پرتغال طی ۳ دوره تمدید می‌شود. دوره اول یکساله خواهد بود و اعتبار دو دوره بعدی دو ساله است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال علاوه بر مدارک هویتی، مدارک مالی و مالیاتی متقاضی را نیز شامل می‌شود. این مدارک می‌بایست ترجمه و به تایید مراجع ذی‌صلاح برسند تا از مشروعیت قانونی برخوردار باشند. این مدارک به شرح زیر است:

  • فرم درخواست آنلاین
  • پاسپورت معتبر
  • اصل و تصویر برابر اصل شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس
  • درخواستی که بیان کننده دلایل زندگی در پرتغال باشد
  • مدارک نشان‌دهنده‌ی منابع مالی (مثلاً تمکن و ریزحساب بانکی)؛ توجه داشته باشید که هرچه مدارک مالی قوی‌تر باشد، شانس دریافت ویزا بیشتر خواهد بود
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحله‌ی اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند
  • بیمه‌ی مسافرتی بین‌المللی
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • مدارک سرمایه‌گذاری
  • اظهارنامه‌ی مالیاتی
  • شماره مالی پرتغالی
  • رسید پرداخت هزینه درخواست اولیه

شماره مالی یا مالیاتی پرتغال، شماره‌ای شناسایی است که از طرف مقامات مالیاتی پرتغال صادر می‌شود و برای انجام سرمایه گذاری اجباری است.

شما می‌توانید با تکمیل فرم دریافت اقامت طلایی پرتغال از لینک زیر در رابطه با تکمیل مدارک خود از مشاوران نیلگام کمک بگیرید

ارزیابی اقامت پرتغال

با پر کردن فرم ارزیابی اقامت پرتغال از خدمات ویژه نیلگام بهره مند شوید

تکمیل فرم

فرآیند اخذ ویزای طلایی پرتغال

فرآیند اخذ ویزای طلایی پرتغال از طریق مجموعه شرکت‌های نیلگام با افتتاح حساب بانکی در کشور پرتغال آغاز و با ادامه روند اخذ اقامت در کشور پرتغال توسط وکلای نیلگام، خاتمه می‌یابد. فرآیند دریافت ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر است:

  • الف. افتتاح حساب بانکی

    • فرم درخواست آنلاین
    • امضای قرارداد با نیلگام سفر
    • فراهم نمودن و تحویل مدارک کامل به‌صورت ترجمه‌شده
    • تأیید و معتبرسازی مدارک در سفارت پرتغال
    • حضور در سفارت پرتغال برای امضای وکالت‌نامه‌ی افتتاح حساب
  • ب. دریافت ویزای بلند مدت

    • تکمیل فرم درخواست ویزا
    • آماده‌سازی مدارک موردنیاز دریافت ویزای شنگن بلندمدت پرتغال
    • دریافت وقت سفارت
    • دریافت ویزا و سفر به پرتغال
  • ج. ورود به پرتغال و ادامه فرآیند با کمک وکلای نیلگام

هزینه اخذ ویزای طلایی پرتغال

هزینه‌ای که توسط شرکت برای اخذ اقامت خرید ملک دریافت می‌شود معادل ۱۰۰۰۰ یورو است که شامل متقاضی، همسر و ۲ نفر از افراد تحت تکفل است. این مبلغ برای خرید یک ملک در نظر گرفته شده است. در صورت اضافه شدن افراد خانواده، برای هر نفر ۲۵۰۰ یورو دریافت می‌شود. برای خرید املاک دیگر نیز همین مبلغ به هزینه‌ی ۱۰۰۰۰ یورویی اضافه خواهد شد.علاوه بر هزینه‌های بالا، خدمات زیر نیز در صورت درخواست متقاضی ارائه می‌شود:

  • ۱۰۰ یورو برای انعقاد هریک از قرارداد خدماتی، شامل آب، برق، گاز، و تلویزیون کابلی
  • ۷۵۰ یورو برای سال اول و هر ساعت ۷۵ یورو برای سال‌های بعد برای تمامی امور مربوط به اجاره‌ی ملک، شامل قرارداد اجاره، وکالت امضای متقاضی برای قرارداد، و حضور در ملاقات‌های مالک و مستاجر با تأیید مشتری
  • ۲۵۰ یورو در هر سال برای هر نفر جهت انتصاب یکی از وکلای شرکت به‌عنوان نماینده‌ی مالیاتی
  • ۵۰۰ یورو برای انجام امور مالیاتی در هر سال برای هر یک از افراد خانواده

در نهایت، مالیات بر ارزش افزوده طبق نرخ قانونی ممکن است به مبالغ خدمات اختیاری اضافه شود

تخفیف ویژه

60 یورو تخفیف برای مشتریانی که به صورت آنلاین ثبت نام میکنند!

ثبت نام کنید

اخذ ویزای طلایی پرتغال با نیلگام

دپارتمان اقامت و مهاجرت مجموعه شرکت‌های نیگام که طی یک دهه گذشته با نام تجاری ایران-آنکارا برندی آشنا در صنعت گردشگری و مهاجرتی کشور قلمداد می‌شده است، با رویکردی جدید و بهره‌گیری از تیم‌های جدید حقوقی و اجرایی می‌کوشد همچون گذشته خدماتی درخور اعتماد شما متقاضیان محترم ارائه دهد.

خدمات هلدینگ نیلگام برای اخذ ویزای طلایی پرتغال موارد ذیل را شامل می‌شود:

  • اجرای تمامی مراحل افتتاح حساب بانکی در پرتغال
  • جمع‌آوری مدارک قانونی برای خرید ملک
  • بررسی مستندات قانونی مربوطه برای تأیید هویت مالک اولیه و بررسی وجود هر نوع بدهی
  • تنظیم قرارداد خرید و فروش، وکالت‌نامه، و سایرمدارک
  • درخواست پرداخت مالیاتِ شورای مالیات در صندوق املاک (IMT) و تمبر مالیاتی نزد نهادهای مالیاتی
  • ثبت سند عمومی در دفتر اسناد رسمی
  • ثبت‌نام خرید ملک در اداره‌ی ثبت املاک و نهادهای مالیاتی
  • انجام فعالیت‌های مربوط به اداره‌ی مهاجرت، شامل امضای فرم‌ها، انگشت‌نگاری، و پرداخت هزینه‌های بررسی
  • ارائه‌ی مدارکی که نشان‌دهنده‌ی سرمایه‌گذاری باشد
  • ارائه‌ی مدارک افراد خانواده که درخواست اقامت دارند
  • تجدید Golden Visa برای یک دوره پنج‌سال
  • پیگیری درخواست اقامت دائم بعد از پنج سال اول

شاید نخستین و بهترین گام برای ارزیابی شرایط متقاضیان مهاجرت به پرتغال، تکمیل فرم ارزیابی اخذ اقامت پرتغال باشد. با تکمیل این فرم هوشمند کارشناسان ما تخمینی کلی از شرایط شما برای مهاجرت به پرتغال بدست خواهند آورد و از طریق تعیین وقت برای مشاوره حضوری و یا تماس تلفنی به شکلی کاملا رایگان مسیر پیش رو برای اخذ اقامت پرتغال را ترسیم خواهند کرد.

سوالات متداول

بر اساس قوانین کشور پرتغال هر فردی که ۵ سال تمام در این کشور با ویزای موقت و یا دائم تردد داشته باشد و اقدام به سرمایه‌گذاری نموده باشد می‌تواند برای خود، همسر و تمامی فرزندان زیر ۱۸ سال خانواده تقاضیای حق شهروندی نماید.

بله، اما بدون اثبات این که سرمایه گذاری تداوم می یابد، سرمایه گذار قادر نخواهد بود مجوز ویزای طلایی را تمدید کند.

پس از تکمیل مدارک ۳۰ تا ۶۰ روز زمان خواهد برد تا سفارت در خصوص درخواست ویزای طلایی پرتغال اعلام نظر کند.

خیر. هیچ اجباری برای سکونت سرمایه گذار در ملک خود وجود ندارد و مالک حتی می‌تواند برای کسب درآمد، آن را اجاره دهد.

نظرات