تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

اخذ ویزای d2 پرتغال و شرایط آن

ویزای D2 – اقامت از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی

مهاجرت به پرتغال همانگونه که در صفحه اصلی اقامت پرتغال ملاحظه کردید، روش‌های مختلفی دارد که هر یک برای تعدادی از متقاضیان و شرایط ویژه آنها مناسب خواهد بود. در این بین ویزای D2 یا اقامت از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی در پرتغال به زعم بسیاری یکی از آبرومندانه‌ترین روش‌ها برای مهاجرت به این کشور خواهد بود. بر اساس قوانین مهاجرتی کشور پرتغال، متقاضیان ویزای D2 می‌توانند با ثبت شرکت (با مسئولیت محدود) در این کشور ویزای موقت دریافت کرده و پس از ورود به پرتغال با فعالیت در عرصه کارآفرینی و سرمایه‌گذاری در نهایت اقامت دائم این کشور اروپایی را بدست آورند.

اطلاعات بیشتر
اقامت از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی پرتغال

شرایط مهاجرت به پرتغال از طریق ثبت شرکت

برای مهاجرت به پرتغال از طریق ویزای D2 متقاضی باید بتواند از طریق ارائه یک طرح تجاری (business plan) معتبر کارشناسان اداره مهاجرت پرتغال را متقاعد کند که شرایط ثبت شرکت در این کشور را دارد و از سوی دیگر طرح تجاری وی برای اقتصاد، کارآفرینی و خدمات اجتماعی پرتغال مفید است. در بسیاری از مطالب منتشر شده در خصوص ویزای D2 پرتغال میزان سرمایه مورد نیز برای ثبت شرکت در این کشور بر عدد ۵۰۰۰ یورویی تاکید شده است. این در حالی است که حداقل سرمایه برای هر سهامدار در شرکت تجاری ۱ یورو تعیین شده‌ است. به بیان دیگر از نظر قانونی الزامی برای عدد ۵۰۰۰ یورو برای ثبت شرکت در پرتغال وجود ندارد اگرچه تامین این عدد توسط هر یک از شرکا در موفقیت پرونده مهاجرتی نقش بسیار برجسته‌ای خواهد داشت.

شرایط ویزای ثبت شرکت برای سایر اعضا خانواده

در سند مهاجرتی پرتغال بر این نکته تاکید شده‌ است که هدف از برنامه مهاجرتی ویزای D2 جذب فعالان اقتصادی و تجاری با هدف رونق کسب و کار و رونق کارآفرینی است و نه لزوما جذب سرمایه مادی. بنابراین طرح تجاری، نوع شرکت و سرمایه‌ اولیه هر یک از سهامداران عوامل تعیین کننده در پذیرش پرونده مهاجرتی خواهد بود. بر اساس قوانین مربوط به ویزای D2 پرتغال این امکان وجود دارد که از طریق یک شرکت، بیش از یک نفر درخواست اقامت داده و از طریق ویزای D2 وارد پرتغال شوند. البته این امکان به شرطی محقق خواهد شد که نفرات بعدی هر یک سهامدار شرکت باشند و از نظر مالی نیز بخشی از سرمایه مورد نیاز برای ثبت، راه اندازی و توسعه شرکت را فراهم آورمد.

همچنین این امکان وجود دارد که فرد متقاضی برای دریافت ویزای D2 پرتغال از طریق ثبت شرکت برای همسر و فرزندان خود نیز اقامت دریافت کند که البته این مهم مستلزم اثبات تمکن مالی متقاضی در خصوص تامین هزینه‌های زندگی افراد خانواده خواهد بود.

مزایای اخذ ویزای D2 پرتغال

شاید مهمترین مزیت اخذ ویزای D2 پرتغال امکان دریافت اقامت موقت پرتغال و تبدیل این اقامت موقت به اقامت دائم این کشور باشد. مزایای این ویزا به شرح زیر است:

  • با ثبت شرکت در پرتغال می‌توانید اقامت این کشور را به‌دست آورید
  • هزینه‌های ثبت شرکت در پرتغال بسیار پایین است
  • با ثبت شرکت در پرتغال می‌توانید به امور تجاری خود به‌صورت رسمی بپردازید
  • می‌توانید در اروپا به صادرات و واردات بپردازید

ارزیابی اقامت پرتغال

با پر کردن فرم ارزیابی اقامت پرتغال از خدمات ویژه نیلگام بهره مند شوید

تکمیل فرم

مدارک لازم جهت مهاجرت از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای D2 پرتغال و یا مهاجرت به این کشور از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی موارد ذیل را شامل می‌شوند. برای اطلاع از نحوه تکمیل و رائه مدارک می‌توانید از مشاوره رایگان کارشناسان اجرایی دپارتمان مهاجرت و اقامت نیلگام بهره‌مند شوید:

  • تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن بلندمدت پرتغال
  • دو قطعه عکس
  • گذرنامه‌ی معتبر و تصویر کلیه‌ی ویزاهای دریافت‌شده قبلی
  • اصل و ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی شغلی رسمی یا ترجمه‌ی رسمی آگهی تأسیس و تغییرات شرکت
  • اصل کارت بازرگانی و تصویر برابر اصل آن
  • ترجمه‌ی رسمی فیش حقوقی
  • ترجمه‌ی رسمی سابقه‌ی بیمه
  • ترجمه‌ی رسمی مدارک مالیاتی
  • مدارک نشان‌دهنده‌ی سرمایه‌گذاری در پرتغال یا مدارک نشان‌دهنده‌ی منابع مالی کافی برای سرمایه‌گذاری در این کشور
  • رزومه
  • طرح کسب ‌و کار (Business Plan)
  • اظهارنامه‌ی شخصی مبنی بر مدت و محل اقامت
  • اظهارنامه‌ی شخصی مبنی بر اطلاع از ممنوعیت ورود به پرتغال بدون ویزا
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • وکالت‌نامه‌ی درخواست بررسی گواهی عدم سوءپیشینه توسط SEF
  • بیمه‌ی سلامت بین‌المللی
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحله‌ی اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند
  • مدارک نشان‌دهنده‌ی منابع مالی (مثلاً تمکن و ریزحساب بانکی)؛ توجه داشته باشید که هرچه مدارک مالی قوی‌تر باشد، شانس دریافت ویزا بیشتر خواهد بود

مراحل اخذ ویزای D2 پرتغال

فرآیند دریافت اقامت پرتغال از طریق ویزای D2 طی دو مرحله در ایران و پرتغال انجام می‌شود. روندی که با امضای قرارداد با مجموعه شرکت‌های نیلگام آغاز شده و با دریافت ویزا و سفر اعضای خانواده به پرتغال خاتمه خواهد یافت.

  • امضای قرارداد با نیلگام سفر
  • درخواست وقت سفارت
  • افتتاح حساب بانکی شخصی
  • حضور در سفارت پرتغال برای امضای وکالت‌نامه‌ی تأسیس شرکت با نیلگام سفر
  • افتتاح حساب بانکی شرکتی
  • انتقال دست‌کم ۵۰۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت
  • فراهم نمودن و تحویل مدارک کامل به‌صورت ترجمه‌شده
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • آماده‌سازی مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای شنگن بلندمدت پرتغال
  • دریافت ویزا و سفر به پرتغال
  • یافتن منزل برای اجاره یا خرید تا پایان ۱۰ روز اول اقامت
  • درخواست وقت مصاحبه از اداره‌ی مهاجرت (SEF)
  • تکمیل فرآیند مربوط به شروع فعالیت شرکت با کمک وکلای نیلگام سفر تا زمان فرارسیدن وقت مصاحبه
  • مصاحبه با اداره‌ی مهاجرت (SEF) و ارائه‌ی مدارک شرکت
  • دریافت کارت اقامت
  • اقدام برای دریافت ویزای اعضای خانواده
  • دریافت ویزا و سفر اعضای خانواده به پرتغال

هزینه اخذ ویزای D2 پرتغال

هزینه اخذ ویزای D2 پرتغال، تمامی موارد اشاره شده در بالا را شامل می‌شود و بطور کل دو گروه هزینه‌های قانونی و هزینه‌های ادارای برای اخذ اقامت پرتغال را در بر می‌گیرد:

هزینه‌های قانونی: 

  • فرآیند افتتاح حساب، تأسیس شرکت، و دریافت اقامت برای متقاضی و دو نفر از اعضای خانواده: ۱۰۰۰۰ یورو
  • فرآیند اقامت بیش از ۳ نفر از اعضای خانواده: ۵۰۰ یورو برای هر نفر
  • وکالت امور مالیاتی از سال دوم: ۲۵۰ یورو به‌صورت سالیانه

هزینه های اداری:

  • هزینه‌ی درخواست ویزا از سوی سفارت پرتغال: ۶۰ یورو
  • اجازه‌ی اقامت که برای هر نفر به میزان ۷۰ یورو است

تخفیف ویژه

با ثبت نام آنلاین برای اخذ ویزای D2 از تخفیف ویژه بهره‌مند شوید

ثبت نام کنید

خدمات نیلگام جهت اخذ ویزای D2 پرتغال

مجموعه شرکت‌های نیلگام را بسیاری با نام تجاری ایران-آنکارا می‌شناسند. مجموعه‌ای که طی ۱۰ سال فعالیت خود در عرصه خدمات گردشگری و مشاوره در امور اقامت و مهاجرت همواره کوشیده‌ است با ارائه خدماتی به روز، فنی و دقیق با قیمتی رقابتی، رضایت حداکثری مشتریان خود را جلب نماید.

در خصوص ویزای D2 پرتغال ابتدا، باید توجه داشت که این نوع اجازه‌ی اقامت به کارآفرینانی تعلق می‌گیرد که:

  • فعالیت‌های شغلی و تجاری دارند
  • در پرتغال دارای منابع مالی هستند
  • ثابت کنند که قصد دارند در پرتغال سرمایه‌گذاری کنند

ویزاهای صادرشده برای مهاجرت به پرتغال معمولاً برای چهار ماه معتبر هستند. به محض ورود به پرتغال، متقاضی باید از Serviço de Estrangeiros e Fronteiras – SEF یا همان اداره‌ مهاجرت پرتغال برای فعالیت‌های حرفه‌ای مستقل درخواست مجوز اقامت کند. مدت اعتبار این کارت اقامت یک سال است که می‌توان آن را برای دو دوره‌ی ۲ ‌ساله تمدید کرد. پس از ۵ سال اقامت قانونی در پرتغال، متقاضی می‌تواند درخواست اجازه‌ی اقامت ۵ ساله‌ی دوم خود را ارائه کرده و در پایان سال ششم نیز می‌تواند درخواست پاسپورت پرتغالی کند. باید اشاره کرد که این نوع اقامت برای متقاضی، همسر، و فرزندان زیر ۱۸ سال امکان‌پذیر است. فرزندان بالای ۱۸ سال می‌توانند از طریق سایر ویزاها، مثلاً ویزای تحصیلی، وارد کشور پرتغال شود.

دریافت مشاوره جهت اخذ ویزای D2 پرتغال

021-75237

نظرات