تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

هزینه ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

۱۶ مرداد ۱۳۹۷
هزینه ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

بی‌تردید یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های هر مجموعه در کنار کیفیت و تنوع خدمات، رقابتی‌بودن قیمت‌های آن است. هر اندازه قیمت خدمات در بازار رقابتی‌تر باشد (البته اگر به معنی نزول کیفیت نباشد) حتما در ایجاد جذابیت برای مشتریان تاثیرگذار خواهد بود. از سوی دیگر هر اندازه نوع خدمات لوکس‌تر و باکیفیت‌تر باشد، مناسب بودن قیمت‌ها، اهمیت چندانی در نظر مشتری نخواهد داشت.

با توجه به این که این روزها افراد زیادی قصد دریافت ویزای کانادا و سفر به این کشور را دارند، باید پیش از هر اقدامی به جمع‌آوری اطلاعات کافی و جامع در مورد پروسه پیش روی خود پرداخته و برای اجتناب از هرگونه مشکلی، تمامی هزینه‌های اصلی و جانبی از جمله هزینه ویزای توریستی کانادا را برآورد کنید. به همین دلیل، بد نیست تا پیش از پرداختن به موضوع مهم هزینه ویزای توریستی یا همان Visitor Visa، نخست به بررسی و مرور انواع آن بپردازیم.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا یا همان Visitor Visa زیرگروه ویزای Temporary Resident Visa یا TRV کانادا است. این نوع از ویزا مناسب آن دسته از متقاضیانی است که قصد اقامت کوتاه‌مدت (معمولا ۶ ماه یا کمتر) در خاک کانادا را دارند و برای اهداف توریستی و یا دیدار اقوام و خانواده، شرکت در کنفرانس و یا دوره‌ آموزشی به این کشور سفر می‌کنند.

با در دست داشتن این نوع از ویزای کانادا شما تنها مجاز به اقامت کوتاه‌مدت در خاک کانادا هستید و اجازه درخواست حق شهروندی، مدارک دولتی کانادا و یا استفاده از مزایای این کشور نظیر پوشش خدمات درمانی را نخواهید داشت.

شما تنها مجاز به اقامت کوتاه‌مدت در کانادا برای هدف ارائه‌شده در برنامه سفر خود هستید و نمی‌توانید با استفاده از ویزای توریستی کانادا به کار و یا تحصیل بپردازید. اما چنانچه در درخواست ویزای توریستی خود قصد شرکت در دوره آموزشی را ذکر کرده باشید، می‌توانید در یک دوره آموزشی کوتاه‌مدت (کمتر از ۶ماه) در کانادا ثبت‌نام کنید. در هر حال، کار و دریافت دستمزد از طریق این نوع از ویزا در کانادا غیرقانونی بوده و شما باید توان اثبات برگشت به کشور مبدا و نداشتن قصد اقامت در کانادا به آفیسر پرونده ویزا را داشته باشید.

ویزای توریستی کانادا هزینه

به طور کلی ویزای توریستی کانادا به ۳ دسته زیر تقسیم بندی می‌شوند:

  • ویزای سینگل کانادا
  • ویزای مولتیپل یا ویزای ۵ ساله کانادا
  • سوپر ویزای کانادا

ویزای سینگل کانادا برای هدف و زمانی مشخص عموما با اعتباری حداکثر ۶ ماهه صادر می‌شود، البته بنا بر نظر آفیسر مهاجرت و مدارک و دلایل ارائه شده در هنگام درخواست، ممکن است اعتبار ویزای سینگل کانادا کمتر از ۶ ماه باشد که در این صورت در ویزای متقاضی تاریخ پایان اعتبار قید خواهد شد.

فرد دارنده ویزای سینگل کانادا تنها مجاز به یکبار ورود به خاک کشور کانادا در مدت زمان اعتبار ویزا است و پس از خروج از کانادا ملزم به درخواست یک ویزای جدید از سفارت این کشور خواهد بود.
ویزای مولتیپل کانادا که به آن ویزای مولتی کانادا هم گفته می شود، نوعی ویزای توریستی است که به فرد اجازه می دهد تا زمان اعتبار ویزا بدون محدودیت به کانادا سفر کرده و در هر بار ورود تا حداکثر ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشد.

اعتبار ویزای مولتی کانادا معمولا تا پایان اعتبار پاسپورت متقاضی خواهد بود و از آنجایی که حداکثر اعتبار پاسپورت ایرانی ۵ سال است، به این ویزا در ایران ویزای ۵ ساله کانادا نیز گفته می‌شود.
سوپر ویزای کانادا یا ویزای والدین هم نوع دیگری از ویزای توریستی است که مخصوص پدر، مادر و پدربزرگ، مادربزرگ فردی صادر می‌شود که اولا دارای اقامت دائم کشور کانادا باشد و ثانیا درآمد سالانه وی از ۲۴ هزار دلار کمتر نباشد. اعتبار این پاسپورت ۱۰ ساله است و دارنده این ویزا می‌تواند در هر بار ورود تا ۲ سال در خاک کانادا اقامت داشته باشد.

ویزای مولتی کانادا سینگل ویزای توریستی کانادا

چه کسانی واجد شرایط دریافت ویزای توریستی و کوتاه‌مدت کانادا هستند؟

به طور کلی تنها در صورت برخورداری از موارد زیر امکان درخواست و دریافت ویزای توریستی کانادا از سفارت این کشور را خواهید داشت:

  • باید به عنوان متقاضی اصلی درخواست ویزای کانادا دارای حداقل ۱۸ سال باشید
  • دارای پاسپورت معتبر با حداقل ۶ماه اعتبار و حداقل ۲ صفحه خالی باشید
  • اسناد و مدارک ویزای خود را توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه کنید
  • مدرک سوءپیشینه معتبر و دارای تائیدیه دادگاه را ارائه دهید
  • برای پرداخت هزینه‌های موردنیاز درخواست ویزا و پروسه انگشت‌نگاری بیومتریک آماده باشید
  • فرم رسمی مرکز درخواست ویزا VAC را تکمیل و امضا کنید
  • کپی مدارک موردنیاز ویزا را از طریق آنلاین به سفارت ارسال کنید
  • دارای بودجه و تمکن مالی مکفی برای پوشش هزینه‌های سفر خود باشید
  • برای شرکت در مصاحبه حضوری و ارائه اطلاعات بیومتریک آماده باشید
  • در صورت درخواست کنسولگری، معاینات پزشکی درخواستی را به انجام برسانید
  • امکان اثبات برگشت به کشور مبدا پیش از اتمام اعتبار ویزای کانادا را داشته باشید
  • امکان اثبات این موضوع را داشته باشید که قصد ادامه تحصیل و یا کار از طریق ویزای توریستی را نخواهید داشت

ویزای توریستی کانادا مالتیپل کانادا

مدارک موردنیاز ویزای توریستی کانادا

اما برای درخواست ویزای توریستی کانادا شما نیازمند آماده‌سازی و ارسال مدارک زیر به سفارت این کشور خواهید بود:

  • فرم درخواست تکمیل‌شده ویزای توریستی کانادا
  • نامه تمکن مالی بانک به همراه ریز گردش حساب ۳ماه اخیر ( برای نمایش میزان درآمد متقاضی)
  • ترجمه رسمی سایر مدارک مالی نظیر سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام و اوراق بهادار، سند خودرو و یا اجاره‌نامه
  • ترجمه رسمی برنامه سفر موجه و دقیق با ذکر مکانهایی که قصد بازدید از آنها را دارید
  • اصل پاسپورت متقاضی به حداقل ۶ماه اعتبار ( به همراه پاسپورت‌های قدیمی، در صورت وجود مهر ویزا و هرگونه سابقه سفر مفید)
  • ۲ عکس جدید رنگی بیومتریک قطع پاسپورت
  • ترجمه رسمی شناسنامه
  • ترجمه رسمی مدارک ازدواج در صورت همراهی همسر
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل در صورتی که در حال تحصیل هستید
  • ارائه دعوت‌نامه در صورتی که قصد بازدید از دوست یا خانواده را دارید
  • مدارک مالی و بانکی دوست و یا افراد خانواده در صورت بازدید آنها در کانادا
  • ارائه رزرو هتل و رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما ( در صورت نداشتن دعوت‌نامه)
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار ( با ذکر جزئیات تاریخ قرارداد، شروع به کار، سمت شغلی، درآمد ماهانه، نام و اطلاعات مدیر و جزئیات مدت زمان مرخصی موافقت‌شده)
  • ترجمه رسمی فیش حقوقی ۲ ماه آخر در صورت برخورداری ( برای نشان دادن این موضوع که دارای شغل در کشور مبدا هستید)
  • ترجمه سوابق اخیر بیمه و حکم کارگزینی
  • اثبات روابط خانوادگی در صورت بازدید از اقوام
  • ارائه مدارک و اسناد اقامتی اقوام حاضر در کانادا ( در صورت بازدید خانواده)
  • اثبات اینکه قصد تحصیل و یا کار در کشور کانادا را ندارید
  • ارائه مدارک سوءپیشینه

لازم به ذکر است که تمامی مدارک باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی و یا فرانسوی ترجمه شده و دارای مهر رسمی دادگستری باشد.

مدارک ویزای توریستی کانادا

زمان مورد نیاز برای ارزیابی درخواست ویزای کانادا

معمولا پروسه بررسی و ارزیابی درخواست ویزای توریستی کانادا بین ۸ تا ۴۰ روز کاری زمان خواهد برد. اما این زمان قطعی نبوده و بنابر شلوغی سفارت، وضعیت پرونده و یا سایر عوامل ممکن است حتی بین ۲ تا ۳ ماه کاری به طول بیانجامد.

به طور معمول جواب درخواست ویزای کانادا از طریق حساب کاربری و به صورت اینترنتی قابل پیگیری بوده و متقاضی مجاز است تا ۳۰ روز از زمان صدور نامه انگشت‌نگاری به یکی از دفاتر وی اف اس سفارت کانادا مراجعه نماید.

اما در برخی مواقع متقاضی با پدیده ناگوار ریجکت ویزای کانادا روبرو می‌شود که بخاطر وجود هر یک از موارد زیر رخ می‌دهد:

  • کافی نبودن مدارک مالی متقاضی در کشور مبدا
  • تردید آفیسر پرونده در خصوص بازگشت متقاضی پیش از اتمام مدت زمان ویزا
  • نبود پیوند خانوادگی قوی در کشور مبدا و یا وابستگی خانوادگی زیاد در کانادا
  • عدم توانایی ارائه دلایل سفر قانع‌کننده و مکفی
  • نبود سابقه سفر مناسب
  • ارائه اطلاعات غلط و مدارک جعلی از سوی متقاضی
  • وجود سوءسابقه و رفتارهای مخاطره‌آمیز در پرونده متقاضی

بنابر قوانین جدید سفارت کانادا دیگر امکان اعتراض به ریجکت ویزای کانادا از سوی متقاضیان ایرانی وجود نداشته و افراد می‌توانند پس از بررسی عوامل ریجکت ویزا و رفع کامل نواقص موجود در پرونده، نسبت به درخواست جدید ویزای کانادا اقدام مجدد نمایند.

البته درخواست مجدد ویزای کانادا مشمول پرداخت هزینه انگشت‌نگاری نبوده و فرد می‌تواند بدون نیاز به پرداخت هزینه ۸۵ دلاری انگشت‌نگاری بیومتریک، برای ویزای توریستی کانادا دوباره اقدام نماید.

ریجکت ویزای توریستی کانادا

نحوه درخواست ویزای توریستی کانادا

برای درخواست ویزای توریستی کانادا به ۲ صورت حضوری و آنلاین می‌توان اقدام کرد. در حالت حضوری که اصطلاحا به نام Paper از آن یاد می‌کنند متقاضی می‌تواند بدون نیاز به دریافت وقت قبلی سفارت به یکی از دفاتر دایر وی اف اس گلوبال یا همان VAC در هر یک از کشورهای همسایه مراجعه کرده و پس از پرداخت هزینه ارزی ویزا و انگشت‌نگاری، تحویل حضوری مدارک ترجمه‌شده، تکمیل فرم‌های مربوط به ویزا و انجام انگشت‌نگاری بیومتریک به کشور مبدا بازگردد.

لازم به ذکر است که آدرس ایمیل ارائه شده توسط متقاضی ویزای توریستی کانادا به منزله راه ارتباطی با سفارت این کشور و پیگیری جواب درخواست ویزای کانادا است.

در عین حال روش پیشنهادی و متداول درخواست ویزای توریستی کانادا، استفاده از سامانه آنلاین و ثبت‌نام اینترنتی در وب‌سایت سفارت کانادا و یا VFS.Global است. از این رو شما باید نسبت به ایجاد یک حساب کاربری اقدام نموده، سپس عملیات دریافت وقت سفارت، پرداخت کردیتی هزینه ارزی ویزا و آپلود مدارک را انجام دهید.

با اتمام پروسه و واریز هزینه درخواست ویزا یک شماره پیگیری به نام Tracking No  برای شما ارسال خواهد شد که می‌توانید با استفاده از آن به پیگیری جواب ویزای کانادا بپردازید. بدین ترتیب می‌توانید پس از سپری شدن زمان کاری متداول ارزیابی سفارت، به حساب کاربری خود مراجعه کرده و با زدن شماره پیگیری و تاریخ تولد میلادی خود در جریان آخرین اطلاعات درخواست ویزای کانادا قرار بگیرید.

پروسه دریافت ویزای توریستی کانادا

هزینه ویزای مولتی کانادا

همانطور که می‌دانید سفارت کانادا در حال حاضر در کشور ایران فعالیتی ندارد، از این رو متقاضیانی که بخواهند به صورت شخصی برای ویزای سینگل و یا مولتی کانادا اقدام کنند، میبایست امور ویزای خود را در کنسولگری کانادا در یکی از کشورهای همسایه نظیر ترکیه، امارات و ارمنستان پیگیری کنند.

اما پیش از هر چیز باید از طریق وب‌سایت سفارت کانادا و یا وی اف اس گلوبال حساب کاربری درست کرده و اقدام به دریافت وقت سفارت، آپلود مدارک و پرداخت هزینه‌های رسیدگی به درخواست ویزا نمایند.

بنابر اطلاعات وب‌سایت رسمی دولت کانادا، هزینه درخواست ویزای سینگل و مولتی به صورت انفرادی ۱۰۰ دلار کانادا بوده و برای اقدام خانوادگی حداکثر ۵۰۰ دلار کانادا خواهد بود. همچنین متقاضیان باید برای پروسه انگشت‌نگاری بیومتریک نیز به صورت انفرادی ۸۵ دلار و به صورت خانوادگی ۱۷۰ دلار کانادا از طریق کردیت‌کارت معتبر مستر و ویزا کارت پرداخت نمایند.

این بدین معنی است که هزینه ویزای توریستی کانادا برای هر فرد ۱۸۵ دلار کانادا خواهد بود و پرداخت آن به صورت اینترنتی و تنها از طریق کارت بانکی بین‌المللی نظیر مسترکارت و ویزاکارت میسر خواهد بود.

اما چنانچه بخواهید تا با اطمینان خاطر بیشتر و اجتناب از بروز مواردی نظیر مشکل پرداخت و آپلود و ارسال مدارک ناقص ویزا اجتناب کنید، می‌توانید انجام تمامی پروسه ویزای توریستی کانادا که شامل ( پرکردن فرم درخواست، ترجمه رسمی مدارک، آماده‌سازی و آپلود مدارک ویزا، واریز ارزی هزینه‌های ویزا و انگشت‌نگاری در VAC center ، ارائه مشاوره و راهنمایی رایگان و گرفتن وقت سفارت و انگشت‌نگاری است) را به مجموعه هلدینگ نیلگام بسپارید.

البته لازم به ذکر است که ترجمه رسمی مدارک موردنیاز ویزای کانادا هزینه‌ای جداگانه داشته و در صورت تمایل متقاضی انجام آن با تخفیف ویژه همراه خواهد بود.

هزینه ویزای مولتی کانادا در هلدینگ نیلگام برابر با ۴۲۰ دلار کانادا است. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که در هیچ یک از موارد درخواست ویزای کانادا، هیچ کس نمی تواند ویزا شدن درخواست را تضمین کند. این بدین دلیل است که تصمیم گیرنده نهایی در خصوص سرنوشت هر پرونده به عهده آفیسر مهاجرت کانادا خواهد بود.

هزینه انگشت نگاری ویزای توریستی کانادا

هزینه سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا یا همان ویزای والدین کانادا یکی از جذاب ترین انواع ویزا برای کشور کانادا است. سخت گیری‌ها در این نوع ویزا کمتر از انواع دیگر ویزای توریستی کانادا است و در صورت ارائه دعوتنامه‌ای معتبر و متقاعد کننده، به راحتی می‌توان در خصوص نتیجه درخواست سوپر ویزای کانادا امیدوار بود.

اعتبار این نوع از ویزا ۱۰ ساله است، اما بخاطر اینکه پاسپورت‌های ایرانی دارای حداکثر ۵سال اعتبار هستند، اعتبار سوپر ویزا برای متقاضیان ایرانی ۵ساله قلمداد می‌شود. با این تفاوت که با اتمام اعتبار گذرنامه دیگر نیازی به اقدام مجدد برای دریافت ویزای کانادا نبوده و برچسب سوپر ویزای کانادا بر روی پاسپورت جدید متقاضی الصاق خواهد شد.

هزینه انجام خدمات سوپر ویزای کانادا نیز در گروه شرکت‌های نیلگام هم‌چون ویزای توریستی مولتی ۴۲۰ دلار کانادا است.

هزینه سوپر ویزای کانادا ویزای توریستی کانادا

شرایط سوپر ویزای کانادا

برای صدور سوپر ویزای کانادا دارا بودن و رعایت موارد زیر الزامی است و در صورت رعایت شرایط سوپر ویزای کانادا شانس ویزا شدن در خواست بسیار بالا خواهد بود.

  • فرد دعوت کننده فرزند و یا نوه دعوت شونده باشد
  • فرد دعوت کننده حتما citizen یا همان شهروند کانادا بوده و یا اقامت دائم این کشور را دارا باشد
  • مدارک اقامت و اسناد ارزیابی وضعیت مالی و مالیاتی فرد دعوت‌کننده ضمیمه پرونده گردد
  • درآمد سالانه فرد دعوت کننده کمتر از ۲۴ هزار دلار نباشد
  • فرد دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال در کانادا پرداخت کند
  • فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود تا سلامت وی به تایید برسد تا از این طریق این اطمینان حاصل شود که ورود متقاضی به کانادا برای تحمیل هزینه‌های درمانی به دولت این کشور نیست

در این بین هلدینگ نیلگام پیشنهادی ویژه برای آن دسته از متقاضیانی دارد که طی ۱۰ سال گذشته درخواست ویزای کانادا آنها به هر دلیلی ریجکت شده است. در این موارد، هلدینگ نیلگام بدون نیاز به انگشت نگاری یا بیومتریک سفارت کانادا اقدام به درخواست مجدد خواهد کرد و بدین خاطر هزینه ویزای توریستی کانادا برای این افراد ۳۳۰ دلار کانادا خواهد بود.

شرایط ویزای توریستی کانادا

آیا می‌توانم با ویزای توریستی کانادا وابستگانم را به کانادا بیاورم؟

چنانچه منظور از وابستگان همسر و فرزند باشد، امکان همراهی شما از طریق ویزای توریستی کانادا وجود خواهد داشت. اگرچه آنها باید پرونده و درخواست مجزا داشته باشند و به صورت جداگانه هزینه ویزای توریستی کانادا را پرداخت نمایند. اگر بخواهید به صورت خانوادگی به کشور کانادا سفر کنید، باید به صورت حضوری و یا آنلاین درخواست ویزای خود را با یکدیگر توسط یک حساب کاربری به مرکز کارگزاری سفارت کانادا بفرستید تا در قالب یک خانواده پروسه درخواست ویزای توریستی کانادا برای شما ارزیابی شود.

پیکاپ ویزا

یکی دیگر از خدمات مجموعه شرکت‌های نیلگام در زمینه ویزای کانادا که با هدف رفاه حال متقاضیان محترم و همچنین تسهیل روند اخذ ویزای کانادا در دسترس عموم قرار گرفته، خدمات پیکاپ ویزا است. همانگونه که مطلع هستید به دلیل تعطیلی سفارت کانادا در تهران متقاضیان ویزای کانادا می‌بایست برای انگشت نگاری و یا بیومتریک کانادا، به یکی از وَک‌های دفاتر VFS مراجعه نمایند.

در صورت تایید درخواست ویزای کانادا، متقاضی می‌بایست یک بار دیگر به کشوری که انگشت نگاری را در آن انجام داده‌ سفر کند و پاسپورت خود را برای الصاق ویزای کانادا تحویل دهد.
هلدینگ نیلگام با اخذ مجوزهای لازم از پلیس مهاجرت جمهوری اسلامی ایران و بیش از یک دهه فعالیت مستمر در ارائه خدمات پیکاپ پاسپورت این اطمینان را به مشتریان خود می‌دهد تا در کمترین زمان و بالاترین دقت ممکن پاسپورت شما را به سفارت کانادا در کشور محل انگشت نگاری رسانده و پس از الصاق ویزا پاسپورت را در تهران به شما تحویل نماید.

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 5    میانگین: 4.2/5]
دسته بندی :کانادا,ویزا

نظرات