تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

گرین کارت آمریکا-مبتنی بر اشتغال

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
گرین کارت آمریکا-مبتنی بر اشتغال

در بیشتر موارد که شما به دنبال پر کردن جای خالی شغلی هستید، امکان درخواست اقامت قانونی، مقدور نمی باشد.

لازمه ی بیشتر درخواست های اقامت قانونی مبتنی بر اشتغال این است که شما ثابت کنید برای پر کردن آن جای خالی با کمبود نیروی کار آمریکایی مواجه هستند. فرایند اثبات چنین کمبودی را مجوز کار پِرم «PERM Labor Certification» می نامند که «مجوز کار» هم نامیده می شود.

هرجا که پای مجوز کار در میان باشد، کل زمان بررسی ممکن است دو تا شش ماه طول بکشد. وقتی به مجوز کار نیازی نیست، معمولا راحت تر است با استفاده از ویزای غیرمهاجرتی، داوطلبی را به آمریکا بیاورید و سپس وقتی آن پست ها پر شدند درخواست گرین کارت بدهید.

مجوز کار PERM

قبل از آن که بتوانید برای نیروی کار خارجی که واجد شرایط معافیت از مجوز کار نیست گرین کارت تهیه کنید، شرکت شما باید به اداره نظارت بر اشتغال و آموزش وزارت کار آمریکا ثابت کند شغل مورد نظر شغلی است که نیروی کار کافی مشتاق، واجد شرایط و موجود برای آن شغل در زمان ارائه درخواست ویزا وجود ندارند.

همچنین کارفرما باید ثابت کند که اشتغال نیروی کار خارجی باعث تاثیر قابل ملاحظه در دستمزد و شرایط کار نیروی کاری که در آمریکا با شرایط مشابهی مشغول کار هستند نخواهد شد.

مجوز کار به فرد خارجی اجازه نمی دهد در آمریکا شروع به کار کند. این فقط یکی از شرایط چندگانه لازم قبل از اعطای ویزای مهاجرتی است. درخواست مجوز کار با استفاده از فرم رسمی ETA 9089 انجام می شود. با این که فرم ETA 9089 به مستندات نیازی ندارد اما کارفرما هنگام ارائه درخواست خود شاید مجبور شود مستندات پشتیبان را ارائه کند.

مشمولان زیر می توانند بدون مجوز کار، گرین کارت دریافت کنند:

  • افراد دارای توانایی استثنایی در تجارت، علوم، هنر، آموزش یا قهرمانی ورزشی
  • استاد یا پژوهشگر برجسته
  • مدیر یا مدیر اجرایی بین المللی
  • توانایی استثنایی در علوم، هنر، تجارت با «چشم پوشی بابت منافع ملی»
  • فیزیوتراپیست مجاز
  • پرستاران حرفه ای مجاز

افراد خارجی دارای توانایی استثنایی در تجارت، علوم، هنر یا آموزش

درخواست های گرین کارت برای افراد خارجی دارای توانایی استثنایی باید همراه مستندات زیر باشد:

  • مجوز کار-مگر این که مشمول چشم پوشی باشند (به قبل تر مراجعه کنید)،

و: دست کم سه مورد از موارد زیر:

  • سوابق رسمی تحصیلی که شنان دهد داوطلب دارای مدرک، پایان دوره یا گواهی است،

یا: مدرک مشابه صادر شده از یک نهاد آموزشی مربوط به زمینه توانایی استثنایی؛

  • نامه از طرف کارفرمای قبلی یا کنونی که نشان دهد داوطلب دست کم ده سال تجربه تمام وقت در زمینه مورد تصدی می باشد؛
  • مجوز فعالیت در حرفه و یا گواهی پایان دوره حرفه یا شغل خاص؛
  • شواهدی که نشان دهد فرد خارجی بابت خدماتی که حاکی از توانایی استثنایی وی است حقوق یا مزایایی دریافت کرده است؛
  • شواهد عضویت در انجمن حرفه ای؛
  • شواهد سرشناس بودن بابت دستاوردها و انجام کاری شگرف در صنعت یا زمینه خود در نزد همکاران، نهادهای دولتی، یا سازمان های حرفه ای و تجاری.

مدیران و مدیران اجرایی بین المللی:

سازمان های بین المللی دارای شعبه ثبت شده در آمریکا (یعنی شعبه ای که دست کم یک سال فعال بوده باشد) می توانند برای مدیران اجرایی که در پست مدیریت اجرایی یا مدیریتی به مدت دست کم یک سال از سه سال اخیر در یکی از شعبه های غیر آمریکایی سازمان فعالیت کرده اند، گرین کارت دریافت کنند.

درخواست های هم راستا با این دسته بندی باید معمولا حاوی مستندات زیر باشد:

  • نامه از سوی کارفرما که تایید کند اشتغال در خارج از آمریکا بوده است، ماهیت اشتغال قبلی چه بوده و تاریخ استخدام چه موقع بوده است.
  • اگر به جا است، نامه از سوی کارفرمای آمریکایی که ماهیت اشتغال قبلی و تاریخ استخدام را نشان دهد.
  • مشروح وظایف شغلی کارمند آینده.
  • مدارک مالیاتی که نشان دهد اشتغال داوطلب توسط همان کارفرما و خارج از آمریکا به مدت دست کم یک سال از سه سال اخیر بوده است.
  • حساب های کارفرما در داخل خاک آمریکا.

حرفه ای های دارای مدرک عالی

اعضای حرفه هایی که دارای مدرک عالی می باشند و مجاز به دریافت مجوز کار هستند می توانند در آمریکا مشغول به کار شوند.

سازمان چندملیتی که در آمریکا دفتر یا شعبه رسمی دارد (که دست کم به مدت یک سال فعال بوده است) می تواند برای مدیران اجرایی بین المللی گرین کارت دریافت کند که دست کم یک سال از سه سال اخیر را با سمت مدیر اجرایی یا مدیر در یکی از دفاتر یا شعبه های غیر آمریکایی سازمان فعالیت داشته است.

  • مجوز کار؛ و
  • سوابق رسمی تحصیلی که نشان دهد داوطلب دارای مدرک عالی از آمریکا یا معادل آن از خارج آمریکا می باشد؛ یا
  • سوابق رسمی تحصیلی که نشان دهد داوطلب دارای مدرک کارشناسی از آمریکا یا مدرک خارجی معادل آن با تاییدیه پنج سال تجربه پس از تحصیل می باشد.

حرفه ای ها

هر یک از اعضای صلاحیت دار حرفه ها که مشمول مجوز کار است می تواند در آمریکا مشغول به کار شود؛ بررسی درخواست های آن ها نسبت به درخواست های کسانی که می خواهند با مدرک عالی وارد آمریکا شوند بیشتر طول خواهد کشید.

درخواست گرین کارت برای حرفه ای ها باید مستندات زیر را همراه داشته باشد:

  • مجوز کار؛ و
  • شواهدی که ثابت کند فرد خارجی دارای مدرک کارشناسی یا مدرک خارجی معادل آن است؛
  • شواهدی که نشان دهد برای اشتغال در آن پست به مدرک کارشناسی نیاز است. این مدارک می تواند نامه ای از طرف یک سازمان فنی و حرفه ای باشد که تایید می کند برای پذیرش در آن پست به مدرک کارشناسی نیاز است.

نیروی کار ماهر

در خصوص مهاجرت به آمریکا، «کارگر ماهر» به کسی اطلاق می شود که در شغل نیازمند دست کم دو سال آموزش یا تجربه وارد می شود؛ کارگر باید دارای تجربه مرتبط باشد و کمبود چنین مهارت های خاصی باید ثابت شود. بررسی درخواست به کار گیری کارگر ماهر از بررسی درخواست افراد حرفه ای بیشتر طول می کشد.

درخواست گرین کارت برای کارگر ماهر باید با مستندات زیر همراه باشد:

  • مجوز کار؛ و
  • شواهدی که نشان دهد فرد خارجی دارای شرایط مجوز کار می باشد از جمله شرایط تحصیلی، و نامه هایی که تایید کننده اشتغال یا آموزش وی باشند. شرط حداقلی نیز دست کم دو سال آموزش یا تجربه مرتبط است.

نیروی کار متفرقه:

وقتی مجوز کار ثابت کند که در خصوص نوع خاصی از مهارت در آمریکا با کمبود مواجه هستند، آن ها که دارای آن مهارت ها هستند می توانند گرین کارت دریافت کنند.

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات