تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

چه طور شهروند آمریکا شویم؟

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
چه طور شهروند آمریکا شویم؟

قبول تابعبت، فرایند شهروند آمریکا شدن یک شهروند خارجی است. برای این که شهروندی آمریکا را به دست بیاورید به چند شرط نیاز است. از راه قبول تابعبت، ۹ راه برای شهروند آمریکا شدن وجود دارد.

لازم به ذکر است که مهاجرت، یک فرایند کاملا فردی است و تاییدها را مورد به مورد بررسی می کنند. ممکن است شما مورد خاصی داشته باشید که مطابق شرایط کلی قبول تابعبت نیست اما با استثناها یا چشم پوشی های خاصی بررسی شود. یک وکیل مهاجرت خوب اگر شما پرونده خاصی داشته باشید می تواند کمک خوبی باشد.

شرایط سنی

شما باید ۱۸ ساله باشید. متقاضیان کمتر از ۱۸ سال باید طبق روال مشخص شده برای فرزندان شهروندان عادی شده عمل کنند.

گرین کارت

شما باید مقیم دائم باشید (گرین کارتتان را دریافت کرده باشید) تا شهروندیتان پذیرفته شود.

حضور فیزیکی

شما بایستی قبل از ارائه درخواست خود ۵ سال حضور قانونی در آمریکا داشته باشید و بیش از یک سال از آمریکا خارج نشده باشید. شما بایستی دست کم ۳۰ ماه از پنج سال گذشته را بدون وقفه در آمریکا حاضر بوده باشید. اما بیش از شش ماه و کمتر از یک سال از آمریکا دور بوده باشید لازم است ثابت کنید که قصد ترک اقامت آمریکای خود طی آن مدت را نداشته اید.

حسن خلق

شما باید ثابت کنید که فردی دارای حسن خلق هستید. این شامل زمان اقامت شما در آمریکا و قبل از ورود به آمریکا است. با این حال اگر به شما اقامت دائم اعطا شده باشد، منطقی است اطمینان داشته باشید که در مدت پیش از ورود خود به آمریکا، حسن خلق خود را ثابت کرده اید.

شما باید همه اطلاعات مربوطه از جمله سابقه کیفری خود را ارائه کنید؛ حتی اگر جرم شما مسئله منفی بر حسن خلقتان تلقی نشود.

پایبندی به قانون

شما باید ثابت کنید که فردی «مقید» (به قانون) هستید یا با پیروی از اصول قانون اساسی ایالات متحده موافقید.

زبان انگلیسی

شما باید ثابت کنید که می توانید به شکل روان، زبان انگلیسی را بخوانید، بنویسید و صحبت کنید.

دولت آمریکا و دانش تاریخ

شما باید در آزمون قبول تابعبت که دانش و آگاهی شما از اصول و دولت آمریکا را نشان می دهد قبول شوید. ما چندین نمونه آزمون تعلیمات اجتماعی قبول تابعبت رایگان تهیه کرده ایم که می توانید برای ارزیابی دانش خود قبل از شرکت در آزمون مصاحبه شهروندی آمریکا از آن ها استفاده کنید تا مطمئن شوید که در بخش تعلیمات اجتماعی مصاحبه خود قبول خواهید شد. برای دریافت آزمون های رایگان کلیک کنید( Question 1 ، Question 2 ، Question 3 ).

سوگند وفاداری

گام نهایی در شهروند آمریکا شدن، سوگند وفاداری است.

۹ روش برای شهروند آمریکا شدن وجود دارد

  • شهروندی آمریکا از طریق قبول تابعیت
  • شهروندی آمریکا از طریق تولد
  • شهروندی آمریکا از طریق والدین
  • شهروندی آمریکا از طریق فرزندخواندگی
  • اعاده شهروندی لغو شده
  • شهروندی پس از فوت
  • نظریه ابقای سازنده
  • نظریه ابقای سازنده دوبرابر
  • جواز کنسولی گواهی تولد
به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 1    میانگین: 2/5]
دسته بندی :سایر

نظرات

امیر مهدی

سلام میخواستم بدونم که. برای شهروند آمریکایی شدن مدارک تحصیلی مهم هستش. جوابش رو لطفا به ایمیلم بفرستید

ساغر حسین خانی

سلام خدمت شما دوست عزیز
درمورد مسائل مرتبط با امریکا با شماره شرکت : ۷۵۲۳۷-۰۲۱ تماس بگیرید و با خانم جدیدی صحبت کنید راهنماییتون میکنن.