تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

ویزا کانادا برای بازدید فرزندان

۵ آذر ۱۳۹۴
ویزا کانادا برای بازدید فرزندان

ویزا کانادا برای بازدید فرزندان

شما میتوانید با مطالعه این مطلب اطلاعات خود را در خصوص ویزا کانادا برای بازدید فرزندان افزایش دهید.


ویزا کانادا برای بازدید فرزندان

ویزا کانادا برای بازدید فرزندان : شما برای ملاقات فرزندان و یا نوه های خود که در کانادا زندگی می کنند اگر ویزای توریستی ندارید، می توانید درخواست ویزای ویژه کنید. اگر سفارت کانادا درخواست شما را پذیرفت افسر سفارت کانادا می تواند برای شما تا دو سال مجوز اقامت دهد. شما باید تمامی اسناد و مدارک خود را به صورت آنلاین و یا کتبی ارسال کنید.

برای درخواست این ویزا شما باید:

  • اولیای یک شهروند کانادایی یا فردی که اقامت دائم در کانادا دارد باشید،
  • شرایط ورود به کانادا را داشته باشید و
  • داشتن یک سری شرایط خاص دیگر.

افسر سفارت شرایط زیادی را برای این که تصمیم بگیرد که به شما ویزا بدهد یا نه در نظر می گیرد. شما باید افسر را طوری قانع کنید که واقعا مطمئن شود که شما به عنوان یک توریستی به کانادا می روید که پس از اتمام زمان مشخص شده آن جا را ترک می کنید. افسر سفارت موارد زیر را برای دادن ویزای توریستی کانادا به شما در نظر می گیرد:

  • وابستگی شما به کشور خودتان
  • قصد و نیت شما از سفر به کانادا
  • موقعیت خانوادگی و مالی شما
  • ثبات کلی اقتصادی و سیاسی کشور شما
  • داشتن یک دعوت نامه از میزبان کانادایی شما که شامل اطلاعات تعداد افرادی که در خانه ایشان زندگی می کنند هم باشد
  • ثابت کردن این که میزبان شما در کانادا حداقل میزان درآمد را دارد
  • تهیه کردن یک تاییدیه از طرف فرزندان یا نوه هایتان مبنی بر این که آن ها توانایی پشتیبانی مالی از شما را در کانادا در مدت سفر دارند
  • داشتن تست پزشکی برای ورود به کانادا که افسر سفارت به شما دستورالعمل انجام آن را می دهد
  • داشتن حداقل بیمه درمانی یک ساله

برای درخواست آنلاین شما باید مدارک خود را اسکن و ارسال کنید و پرداخت هزینه ها هم از طریق کارت اعتباری قابل انجام است.

ما بهترین مسیر را برای گرفتن وقت سفارت کانادا ،اخذ ویزای کانادا و در نهایت اقامت در کانادا با تور کانادا پیش روی شما خواهیم گذاشت.

دسته بندی :کانادا

نظرات