تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

ویزا تحصیلی کوتاه مدت انگلیسShort-term Study

۲۸ دی ۱۳۹۴
ویزا تحصیلی کوتاه مدت انگلیسShort-term Study

 

یکی از انواع ویزاهای تحصیلی در انگلستان، ویزای دوره های کوتاه مدت می باشد. در صورتی که تمایل به گذراندن دوره های آموزشی کوتاه مدرت در خاک بریتانیا دارید باید در یکی از این دوره ها مانند دوره های آموزش زبان انگلیسی و یا دوره های آموزشی ثبت نام نمایید و شرایط عمومی اخذ ویزا را نیز داشته باشید.

توجه داشته باشید که متقاضیان نمی توانند در مدارس و موسسات دولتی ثبت نام کنند. همچنین اجازه کار کردن و یا انجام هر نوع شغل و کاری نیز برای این افراد ممنوع می باشد. دارندگان این ویزا اجازه همراه بردن اعضلی خانواده خود را نخواهند داشت و در صورتی که تمایل به این کار داشته باشند باید به صورت جداگانه برای ویزای آن ها اقدام نمایند.

مدت زمان اقامت برای دارندگان ویزای دوره های تحصیلی کوتاه مدت برای افراد مختلف به شرح زیر می باشد:

  • ۶ ماه – برای کسانی که قصد گذراندن دوره های کوتاه مدت، دوره های آموزش زبان دارند. همچنین برای افراد بالای ۱۸ سالی که تمایل به انجام یک تحقیقات دارند. هزینه این نوع ویزا برای ۶ ماه ۸۵ پوند می باشد.
  • ۱۱ ماه – برای افراد بالای ۱۸ سالی که قصد گذراندن دوره های آموزش زبان دارند. هزینه این نوع ویزا ۱۶۲ پوند برای ۱۱ ماه می باشد.

برای دریافت این ویزای دوره های کوتاه مدت، ۳ ماه قبل از تاریخ سفر خود به انگلستان اقدام نمایید و نهایت تا ۳ هفته مهلت دارید تا برای ویزای خود تصمیم گیری کنید.

شرایط اخذ ویزا

برای دریافت ویزای دوره های کوتاه مدت متقاضی باید:

  • از طرف یکی از دانشگاه های انگلستان برای تحصیل پذیرفته شود
  • به اندازه کافی سرمایه مالی برای پشتیبانی هزینه های زندگی و تحصیل خود داشته باشد به طوری که نیازی به کار کردن و کمک گرفتن از مراکز دولتی نداشته باشد و یا دوستان و بستگان او بتوانند او را پشتیبانی کنند
  • هزینه های سفر برگشت خود را بتواند فراهم کند

همچنین در صورتی که زیر ۱۸ سال باشد باید:

  • برنامه ریزی های لازم برای سفر و اقامت در انگلستان را انجام دهد
  • برای اقامت در انگلستان از اولیا و یا سرپرست قانونی خود اجازه قانونی داشته باشد

در صورتی که بالای ۱۸ سال هستید و در یکی از موسسات آموزشی خارج از کشور تحصیل می کنید و دوره کوتاهی از تحصیل خود را در بریتانیا باید بگذرانید، می توانید از ویزای دوره های کوتاه مدت استفاده نمایید. در این صورت موسسه شما باید گواهینامه بین المللی داشته باشد و تنها قسمتی از دوره آموزشی شما در انگلستان باشد. همچنین در صورتی که برای انجام تحقیقات نیاز به ماندن در انگلستان دارید و سن شما بالای ۱۸ سال باشد نیز می توانید درخواست این ویزا را داشته باشید.

مدارک مورد نیاز

  • اصل پاسپورت
  • عکس رنگی
  • مدارک لازم مبنی بر این که شما می توانید از لحاظ مالی خود را ساپورت کنید
  • جزییات برنامه سفر و محل اقامت خود
  • جزییات تماس با یکی از والدین یا سرپرست قانونی شما در صورتی که زیر ۱۸ سال باشید.

جهت ارسال درخواست خود باید به صورت آنلاین درخواست خود را ارائه دهید. برای انجام اقدامات لازم می توانید از شرکت ایران آنکارا مشاوره بگیرید.

دسته بندی :انگلیس

نظرات