تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

ویزای دانشجویی کانادا – سوالات متداول

۵ مهر ۱۳۹۵
ویزای دانشجویی کانادا – سوالات متداول

من می خواهم به مدت کمتر از شش ماه در کانادا تحصیل کنم. آیا نیاز به ویزای تحصیل دارم؟

شما می توانید بدون ویزای تحصیل در کانادا تحصیل کنید اگر:

  • مدت زمان دوره یا برنامه تحصیلی شما شش ماه یا کمتر است؛ و
  • شما دوره یا تحصیلتان را در طول زمانی که مجاز به اقامت در کانادا هستید تکمیل کرده اید.

توجه کنید:

  • ممکن است بخواهید درخواست ویزای تحصیل بدهید حتی اگر به آن نیازی نداشته باشید. اگر تصمیم به ادامه تحصیل در برنامه دیگری بعد از اتمامدوره یا برنامه کوتاه مدت دارید و هنوز هم ویزای تحصیل ندارید نیاز به درخواست این ویزا از طریق دفتر ویزای کانادا خارج از کانادا دارید.
  • اگر علاقه مند به دریافت ویزای تحصیل برای تحصیلات کوتاه مدت هستید، رشته شما باید در موسسه آموزشی تعیین شده موجود باشد.
  • اگر هدف اصلی شما از آمدن به کانادا تحصیل بیش از شش ماه است باید برای ویزای تحصیلی درخواست دهید.
  • ممکن است کانادا را برای یک مصاحبه ترک کنید. اگر چنین است حتما تمام مدارک را برای ورود به کشور و بازگشت به کانادا همراه بیاورید.

چقدر طول می کشد تا درخواست ویزای تحصیل کانادا بررسی شود؟

زمان بررسی متغیر است. این زمان بستگی به نوع درخواستی که ارائه می دهید و جایی که مورد بررسی قرار می گیرد دارد. CIC زمان بررسی درخواستهای ارائه شده داخل و خارج از کانادا را فهرست می کند. CIC این بخش را همیشه آپدیت می کند، بنابراین بیشتر اوقات برای دیدن آخرین تغییرات به این فهرست مراجعه کنید.

من میخواهم دانشکده یا برنامه تحصیل خود در کانادا را تغییر دهم. چطور می توانم ویزای تحصیلی کانادا بگیرم؟

دانش آموز مدرسه ابتدایی

  • وقتی می خواهید به دبیرستان بروید باید برای اصلاح ویزای تحصیل درخواست دهید. درخواست خود را به مرکز بررسی پرونده CIC در وگرویل، آلبرتا، آلبرتا بفرستید.

دانش آموز دبیرستان

  • وقتی می خواهید به مدرسه بعد از متوسطه بروید باید برای اصلاح ویزای تحصیل درخواست دهید. درخواست خود را به مرکز بررسی پرونده CIC در وگرویل، آلبرتا، آلبرتا بفرستید.

دانش آموز دوره بعد از متوسطه

  • شما می توانید بدون درخواست ویزای تحصیلی جدید، مدرسه، برنامه، رشته تحصیلی یا سطح تحصیلات خود را (از سطح کارشناسی تا کارشناسی ارشد) تغییر دهید. همچنین نیازی به تغییر شرایط ویزای تحصیلی ندارید. شما می توانید تا زمان اعتبار ویزای تحصیلی از آن استفاده کنید. از اکانت My CIC استفاده کنید و دستورالعمل های مربوط به چگونگی اطلاع رسانی به CIC درباره تغییر DLI's را مرحله به مرحله اجرا کنید. 
به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات