تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مهاجرت گروه نیروی کار متخصص بین المللی به ساسکاچوان (۲۰۱۷)

۱۷ خرداد ۱۳۹۶

این گروه برنامه نامزدی ایالتی ساسکاچوان برای مهاجران بالقوه ای است که دارای تحصیلات، سابقه کار تخصصی، مهارت زبانی، و یا دیگر توانایی هایی که برای زندگی و کار آن ها در ساسکاچوان مناسب است می باشد. گروه کارمند متخصص بین المللی دارای سه زیر مجموعه می باشد.
زیر مجموعه های نیروی کار متخصص بین المللی در برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان
  • زیر مجموعه پیشنهاد استخدام
  • زیر مجموعه مشاغل مورد تقاضا
  • زیر مجموعه اکسپرس اینتری ساسکاچوان
اگر شما پیشنهاد کاری را از سوی یک شرکت در ساسکاچوان دریافت نموده اید، دارای سابقه کاری در یک شغل مورد تقاضایی می باشید که نیازمند تحصیلات عالی و یا کارآموزی می باشد، و یا به عنوان شهروندی در مجموه شناور اکسپرس اینتری پذیرفته شده اید، این گروه ممکن است برای شما مناسب باشد.
جریان پیشنهاد کار
زیر مجموعه پیشنهاد استخدام گروه نیروی کار متخصص بین المللی برنامه نامزدی ایالتی برای نیروی کار متخصصی است که دارای پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرمای واجدالشرایط در ایالت ساسکاچوان می باشد. به منظور شرایط موردنیاز برای این جریان برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان، متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:
  • شما باید حداقل دارای ۱ سال سابقه کاری در زمینه شغل مورد نظر خود در طول ۱۰ سال گذشته باشید.
  • شما باید نشان دهید که دارای حداقل مهارت های زبانی با امتیاز زبان کانادایی (CLB) حداقل ۴ می باشید.
  • شما باید حداقل امتیاز ۶۰ از ۱۰۰ امتیاز را در شبکه امتیازات برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان در زیر بدست آورید.
  • اگر شما تمایل به اشتغال در مشاغل تنتنظیم شده و یا تجارت کارآموزی اجباری را دارید باید مجوز شرایط موردنیاز خود را تحت بدنه نظارتی ساسکاچوان بدست آورید.
  • شما باید یک تصویب نامه شغلی برنامه نامزدی ساسکاچوان را فراهم آورید که نشان دهنده پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت شما در تجارت تعیین شده و یا پیشه ای که به عنوان گروه شغل ملی (NOC) سطح A,B , O طبقه بندی شده است باشد. لطفاً چارت ما در زمینه مشاغل ساسکاچوان که در زیر فهرست شده است را مشاهده نمایید.
ارزیابی امتیازات برای برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان:
  • ارتباط با ساسکاچوان و سازگاری – حداکثر ۳۰ امتیاز
  • آموزش و تحصیل – حداکثر ۱۵ امتیاز
  • سن – حداکثر ۱۲ امتیاز
  • مهارت زبانی – حداکثر ۲۰ امتیاز
بزرگترین بخش شبکه امتیازات برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان ارتباط با ساسکاچوان می باشد. دارا بودن یک از بستگان نزدیک، مانند خواهر و برادر، عمه، عمو، والدین، برادرزاده، خواهر زاده، که در ساسکاچوان زندگی می کنند و در آن سکونت دائمی داشته و یا شهروند کانادایی می باشند ۲۰ امتیاز خواهد داشت. تحصیلات پیشین در یک موسسه آموزشی معتبر در ساسکاچوان ۵ امتیاز ارزش خواهد داشت. سابقه کاری پیشین در ساسکاچوان برای حداقل یک سال نیز دارای ۵ امتیاز می باشد.
جریان مشاغل مورد تقاضا
گروه نیروی کار متخصص برای افرادی است که  دارای پیشنهاد کاری نبوده در ایالت نبوده اما در زمینه یک شغل مورد تقاضا بسیار ماهر می باشند. به منظور درخواست برای این جریان برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان، شرایط متعددی وجود دارد که متقاضی باید آن ها را دارا باشد.
شرایط موردنیاز:
  • شما باید دارای یک و یا چند سال سابقه کاری در مدت زمان ۱۰ سال گذشته در زمینه تحصیل و یا آموزش خود و طبقه بندی شده در سطح ماتریس NOC O, A , B باشید. این شغل همچنین باید توسط اداره مهاجرت ساسکاچوان مورد تقاضا در نظر گرفته شده باشد.
  • شما باید دارای امتیاز مهارت زبانی CLB 4 باشید.
  • شما باید امتیاز برنامه نامزدی ساسکاچوانی برابر با ۶۰ و یا بیشتر که تحت جزئیات شبکه بالا می باشد را داشته باشید.
  • شما باید حداقل ۱۲ ماه از آموزش، کارآموزی، و یا آموزش عالی را به اتمام رسانیده باشید که منجر به گواهی، دیپلم و یا مدرکی قابل مقایسه با آموزش کانادا گردیده باشد.
  • شما باید دارای برنامه سکونت مناسب و همچنین بودجه کافی برای آن باشید.
  • اگر پیشه شما در ساسکاچوان تنظیم شده است و نیازمند مجوز اجباری می باشد، شما باید شرایط موردنیاز آن تحت بدنه نظارتی محلی را به اثبات برسانید.
جریان اکسپرس اینتری ساسکاچوان
زیر گروه اکسپرس اینتری گروه نیروی کار متخصص بین المللی برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان برای متخصصانی است که در مجموعه شناور شهروندی و سیستم اکسپرس اینتری مهاجرت کانادا قرار گرفته اند. چندین شرط در زمینه واجدالشرایط شدن یک مهاجر بالقوه  برای جریان برنامه نامزدی ایالتی ساسکاچوان مورد نیاز می باشد.
شرایط موردنیاز:
  • شما باید در مجموعه شناور اکسپرس اینتری CIC پذیرفته شده و علاوه بر کد اعتبار سنجی کارجو دارای شماره پروفایل باشید. پروفایل اکسپرس اینتری کانادایی شما همچنین باید دقیق و به روز باشد.
  • شما باید آموزش و یا تحصیل در سطح عالی را که به دریافت مدرک؛ گواهی، دیپلم و یا معادل های معتبر منجر گردیده است را برای حداقل یک سال داشته باشید.
  • باید دارای حداقل امتیاز ۶۰ از ۱۰۰ را در شبکه ارزیابی برنامه نامزدی ایالتی ساسکاچوان دریافت کرده باشید.
  • شما باید سطح قابل قبولی از تجربه کاری را در زمینه خود داشته باشید. برای مشاغل تخصصی غیر تجارتی، برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان نیازمند حدقال ۱۲ ماه تجربه کاری در طول ۱۰ سال گذشته می باشد. برای تجارت های تخصصی، شما باید دو سال سابقه کاری در زمینه تجارت تخصصی طراحی شده خود در طی ۵ سال گذشته داشته باشید. پیش نیاز تجربه کاری می تواند برای افراد تجاری و غیر تجاری قابل قبول باشد در صورتی که آن ها دارای ۱۲ ماه سابقه کاری در کانادا در سطح طبقه بندی مشاغل NOC O, A, B، که مورد نیاز ایالت ساسکاچوان است باشند. اگر شغل شما نیازمند است که دارای مدرکی از یک سازمان نظارتی ویژه باشید، شما باید شرایط موردنیاز مدرک خود را برای برنامه نامزدی مهاجر ساسکاچوان اثبات نمایید.
  • شما باید سطح مهارت زبانی که در پروفایل اکسپرس اینتری ساسکاچوان شما اعلام گردیده است را از طریق یک آزمون زبان معتبر اثبات نمایید.
  • شما باید دارای بودجه کافی برای سکونت بوده و همچنین برنامه ای برای سکونت و مهاجرت به ساسکاچوان داشته باشید.
دسته بندی :کانادا