تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مهاجرت به بریتیش کلمبیا با کارآفرینی

۲۷ آبان ۱۳۹۴

مهاجرت به بریتیش کلمبیا از طریق کارآفرینی

با سیستم آنلاینی که در کانادا برای مهاجرت به وجود آمد، بریتیش کلمبیا توانست علاقه تجار را به خود جذب کند. در این مطلب با مهاجرت به بریتیش کلمبیا از طریق کارآفرینی بیشتر آشنا خواهید شد.


آشنایی یا مهاجرت به بریتیش کلمبیا از طریق کارآفرینی

مهاجرت به بریتیش کلمبیا با کارآفرینی :این برنامه مهاجرانی را تحت ویزای موقت به ایالت خود دعوت کرده تا تجارت راه بیندازند. پس از مدتی اگر تجارتشان موفق بود، می توانند خانواده خود را به همراه بیاورند و اقامت دایم بگیرند.

این برنامه هم به مهاجران کمک می کند تا بتوانند ویزای دایم کانادا را بگیرند و هم به ایالت بریتیش کلمبیا کمک می کند تا با انتخاب بهترین گزینه ها به اقتصاد خود رونق ببخشد. این برنامه به این ترتیب است که متقاضیان درخواست خود را از طریق یک سیستم آنلاین به این ایالت میفرستند وایالت بریتیش کلمبیا، خود بهترین گزینه ها را انتخاب می کند. در مجموع ۲۰۰ نفر در این برنامه قبول میشوند. بنابر این ثبت نام مهاجران دلیل بر پذیرفته شدنشان نخواهد بود و پروفایلشان تا ۶ ماه اعتبار خواهد داشت. پس از انتخاب شدن، متقاضی باید تا ۴ ماه پرونده خود را تکمیل کرده و بفرستد. سپس بعد از ۲۰ ماه اگر طرح توجیه ایشان موفق بود، می تواند به این ایالت مهاجرت دایم کند.

پرونده های ارسالی با این شرایط مورد بررسی قرار میگیرند:

  • سابقه شغلی
  • داشتن دارایی شخصی
  • دارایی باید حد اقل ۶۰۰۰۰۰ دلار باشد و باید یا به نام خود فرد یا همسرش باشد. این دارایی ها شامل پول  بانکی، اوراق بهادار و سرمایه گذاری باشد.
  • طرح تجاری که شامل سرمایه گذاری در مشاغل می شوند.
  • فرد متقاضی باید ۳ سال سابقه مدیریتی در یک شغل و یا حد اقل دو سال سابقه کارشناسی داشته باشد. و همچنین باید مدارکی داشته باشد که ثابت کند در ایالت بریتیش کلمبیا توانایی راه اندازی کار دارد.
  • فرد متقاضی باید توضیح کوتاه در مورد راه اندازی تجارتی که می خواهد داشته باشد به این ایالت بفرستد که خود این کار دارای امتیاز میباشد.

 امتیازات بر اساس توانایی زندگی در این ایالت، سود آوری و توانمندی شخص متقاضیست. سپس بعد از قبولی، به متقاضی باید طرح توجیهی خود را ارایه دهد. فرد متقاضی باید ۲۰۰۰۰۰ دلار برای راه اندازی کار خود بدهد و اگر می خواهد شخصی را برای کمک به خود به عنوان شریک بیاورد باید مبلغ ۴۰۰۰۰۰  دلار پرداخت کند. اگر متقاضی کسی را با خود نیاورد می تواند از یک شهروند کانادایی استفاده کند که برایش امتیاز خواهد داشت. فرد متقاضی که قرار است به کانادا مهاجرت کند پس از قبول شدن باید به مدت ۴ ماه روند خود را تکمیل کند. سپس زمانی که به ایالت بریتیش کلمبیا برسد باید برای بدست آوردن ویزای کانادای دایم کار های زیر را انجام دهد:

مدیریت پیوسته و فعالیت زیاد در کانادا، زندگی در بریتیش کلمبیا و شایستگی زندگی در کانادا.

۲۰۰ امتیاز باید برای ثبت نام داشته باشید. این امتیازات عبارتند از:
  • میزان تحصیلات
  •  سن
  • طرح تجاری که بیشترین امتیاز را دارد
  • آشنایی با زبان
  • سازگاری با محیط
  •  سرمایه اولیه
  • و …

ما بهترین مسیر را برای گرفتن وقت سفارت کانادا ،اخذ ویزای کانادا و در نهایت اقامت در کانادا با تور کانادا پیش روی شما خواهیم گذاشت. 

دسته بندی :عمومی