تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مهاجرت به امریکا از طریق ویزای k1

۱۳ آذر ۱۳۹۴
مهاجرت به امریکا از طریق ویزای k1

مهاجرت به امریکا از طریق ویزای k1

کشور آمریکا برای کسانی که با یک شهروند امریکایی آشنا شده اند و هر دو طرف تمایل به ازدواج با هم دارند شرایط مهاجرتی در نظر گرفته است. به این روش اخذ ویزا در اصطلاح K1 گفته می شود که بر طبق آن شهروند امریکایی می تواند نامزد خود را برای ازدواج به کشور خود بیاورد.


آشنایی با مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای k1

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای k1 :این ویزا برای کسانی مناسب است که می خواهند برای ازدواج با نامزد خود به امریکا بروند و از این طریق می توانند گرین کارت دریافت کنند.به این منظور طرف شهروند امریکایی باید فرم ۱۲۹-F را پر کند. این کار حتما باید در یکی از دفاتر USCIS در امریکا انجام شود تا برای بررسی به دفتر ملی ویزا NVC ارسال شود.

پس از بررسی های لازم و صحت شرایط متقاضیان اخذ ویزای نامزدی، وقت مصاحبه تعیین می شود. متقاضی باید مدارک زیر را با خود همراه داشته باشد:

  • تکمیل و ارائه فرم DS-156
  • تکمیل و ارائه فرم DS-156K
  • شناسنامه
  • اصل پاسپورت
  • گواهی طلاق یا فوت همسران قبلی هر دو طرف ازدواج
  • تاییدیه معاینات پزشکی
  • تکمیل و ارائه فرم I-134
  • ارائه دو قطعه عکس
  • پرداخت هزینه های ویزا

برای مهاجرت و در نهایت ازدواج به این روش شرایطی وجود دارد:

  • هر دو طرف به سن قانونی رسیده باشند
  • اگر قبلا ازدواج کرده اند مدارکی مستند مبنی بر طلاق داشته باشند
  • ظرف مدت دو سال از آشنایی خود با هم ملاقات هایی داشته باشند مگر این که ثابت کنند موانع بسیاری برای بازدید ایشان وجود داشته است
  • پس از ارائه مدارک و تاییدیه افسر سفارت متقاضیان ازدواج باید ظرف مدت ۹۰ روز با هم ازدواج کنند در غیر این صورت وضعیت ویزای K1 منقضی خواهد شد.

جهت درخواست ویزای K-1 می توانید از یک وکیل ماهر کمک بگیرید تا به روند اخذ ویزای خود سرعت بخشید. همچنین می توانید پس از تایید ویزای خود برای پیکاپ پاسپورت خود از مشاورین ما در ایران آنکارا بهره گرفته و در وقت و هزینه های خود صرفه جویی نمایید.

ما بهترین مسیر را برای گرفتن وقت سفارت آمریکا ، اخذ ویزای آمریکا و در نهایت اقامت در آمریکا با تور آمریکا پیش روی شما خواهیم گذاشت.

دسته بندی :آمریکا

نظرات

احمد پورمحسنی

با سلام لطفا بفرمایید سن قانونی ازدواج چند سال میباشد من پسرم میخواهد ویزای نامزدی بگیرد و یک ازدواج واقعی میباشد اما اگر اقدام نکند مشمول سربازی و مانع و مشکل خروج از کشور پیدا میکند او متولد ۲۴/۳/۱۳۷۹ میباشد

ساغر حسین خانی