تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

شهروندی آمریکا از طریق قبول تابعیت

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵
شهروندی آمریکا از طریق قبول تابعیت

در صورت داشتن شرایط زیر می توانید شهروند آمریکا شوید:

  • یک تبعه خارجی باشید که به مدت ۵ سال در آمریکا اقامت دائم داشته اید و دست کم نیمی از آن مدت را داخل آمریکا حضور فیزیکی داشته اید و مدت غیبت شما از شش ماه بیشتر نبوده است.
  • به مدت دست کم سه سال در نیروهای مسلح آمریکا خدمت کرده اید
  • خدمت سربازی را فعالانه در نیروهای مسلح آمریکا سپری کرده اید طی:
    • جنگ جهانی اول (۱۱ نوامبر ۱۹۱۶ تا ۶ آوریل ۱۹۱۷)
    • جنگ جهانی دوم (اول سپتامبر ۱۹۳۹ تا ۳۱ دسامبر ۱۹۴۶)
    • جنگ کره (۲۵ ژوئن ۱۹۵۰ تا ۱ جولای ۱۹۵۵)
    • جنگ ویتنام (۲۸ فوریه ۱۹۶۱ تا ۱۵ اکتبر ۱۹۷۸) یا
    • جنگ خلیج فارس (۲ آگوست ۱۹۹۰ تا ۱۱ آوریل ۱۹۹۱)
  • همسر یک شهروند آمریکایی بوده اید که طی یک دوره خدمت فعالانه با شرافت در نیروهای مسلح آمریکا جان خود را از دست داده است.
  • در یکی از شناورهای تحت امر آمریکا فعالیت داشته اید و طی ۵ سال اخیر، شهروند مقیم دائمی آمریکا بوده اید.
  • کارمند یا فردی هستید که تحت قرارداد با دولت آمریکا می باشید و در ۵ سال اخیر، مقیم دائم آمریکا بوده اید.
  • فردی هستید که وظایف کشیش برای یک فرقه مذهبی را انجام می دهید یا عضو یک فرقه بین مذاهب بت دلیل موجه جهت حضور در آمریکا هستید و طی پنج سال اخیر، مقیم دائم آمریکا بوده اید.
  • همسر شهروند آمریکایی هستید که یکی از شرایط زیر را دارید:
    • یکی از اعضای نیروهای مسلح آمریکا
    • کارمند یا فردی که طرف قرارداد دولت آمریکا است
    • کارمند نهاد پژوهشی آمریکایی به رسمیت شناخته شده توسط وزیر دادگستری آمریکا
    • کارمند سازمان بین المللی عمومی که آمریکا طبق قانون یا پیمان نامه یکی از اعضای آن است
    • کارمند شرکت یا نهادی با مالکیت آمریکایی مشغول توسعه تجارت و بازرگانی خارجی برای آمریکا
    • فردی که برای یک فرقه مذهبی، کارهای کشیشی انجام می دهد یا سازمان بین مذاهب با دلیل حضور موجه در خاک آمریکا
  • علاوه بر این ها باید در آزمون قبول تابعیت شهروندی آمریکا نیز قبول شوید.
به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات