تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

شهروندان کدام کشورها به ویزای توریستی اتریش نیاز ندارند؟

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶
شهروندان کدام کشورها به ویزای توریستی اتریش نیاز ندارند؟

وین نه تنها پایتخت اتریش است بلکه بزرگ ترین شهر آن هم هست و جمعیتش از ۱٫۷ میلیون نفر بیشتر است. اگر شهروند یکی از سه گروه زیر هستید برای سفر به اتریش به ویزای توریستی اتریش نیازی ندارید:
  • اگر عضو خانواده اتباع اتحادیه اروپا هستید.
  • اگر کارت اقامت بریتانیا دارید یا عضو خانواده اتباع اتحادیه اروپا هستید که طبق رهنمود اتحادیه اروپا به مدت ۵ سال اعتبار دارد.
همچنین اتباع کشورهای زیر برای سفر به اتریش به ویزای توریستی نیازی ندارند (به شرطی که اقامتتان از ۹۰ روز بیشتر نشود و هدفتان فقط گردشگری باشد).
آلبانی، آنتیگوا، باربودا، استرالیا، آرژانتین، آندورا، باربادوس، باهاما، پاسپورت بیومتریک برای بوسنی و هرزگوین، برونئی، برزیل، شیلی، کاستاریکا، کرواسی، کانادا، ال سالوادور، گواتمالا، هنگ کنگ (فقط منطقه ویژه اداری)، هندوراس، ماکائو، ژآپن، موریس، مالزی، مکزیک، مقدونیه، موناکو، مونته نگرو (نیاز به پاسپورت بیومتریک)، نیکاراگوا، نیوزلند، پاناما، پاراگوئه، تایوان (پاسپورت ها باید شماره شناسایی دارنده را قید کرده باشند)، صربستان (فقط پاسپورت بیومتریک)، سنت کریستوف، سنگاپور، نویس، سی شل، تایوان، ونزوئلا، اوروگوئه، واتیکان و آمریکا.
چند نکته ریز که هنگام ارائه درخواست ویزای توریستی اتریش باید در ذهن داشته باشید
اعتبار پاسپورت: لازم است مسافران پاسپورتی داشته باشند که دست کم تا ۹۰ روز بعد از تاریخ عزیمت از کشور اتریش اعتبار داشته باشد. اما اگر قصد دارید اتریش را بگردید، پیشنهاد می شود دست کم شش ماه اعتبار در پاسپورتتان داشته باشید.
صفحه خالی در پاسپورت: به عقیده ما در بیشتر مقصدهای گردشگری از جمله اتریش، پاسپورت حین سفر به اتریش باید صفحات استفاده نشده داشته باشد. این به ماموران کمک می کند موقع ورود و خروج، مهرهای لازم را الصاق کنند. پیشنهاد می شود افراد قبل از سفرهای بین الملی، دست کم دو صفحه خالی در بخش ویزای پاسپورت خود داشته باشند.
دسته بندی :اتریش

نظرات