تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

شرایط و فرآیند درخواست PEQ

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
شرایط و فرآیند درخواست PEQ

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”48604″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”top-to-bottom”][vc_column_text]

به عنوان فارغ التحصیل کبک یا فارغ التحصیل آینده کبک باید از شرایط لازم برخوردار باشید.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[fac_icon icon=”star” color=”#08a3d3″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] شما برای برنامه PEQ کبک واجد شرایط نیستید اگر:

[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] بورس مشروط یه بازگشت به کشور را دارید؛ مگر اینکه قبلا این کار را انجام داده باشید
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] یک برنامه تحصیل جدید را در کبک شروع کرده باشید
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] بیشتر از ۳۶ ماه بین زمانی که برنامه تحصیلتان در کبک را تکمیل کرده اید و تاریخی که درخواست گواهی گزینش کبک را ارائه داده اید، سپری شده باشد.

[fac_icon icon=”info-circle” color=”#73cbf4″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] اگر شما واجد شرایط برنامه PEQ کبک نیستید، بررسی کنید که آیا می توانید برای برنامه نیروی متخصص درخواست دهید. درخواست هایی که تحت این برنامه به کبک ارائه می شوند، اولویت یافته و شامل تعداد محدودی از درخواست های دریافتی نمی باشند.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[fac_icon icon=”star” color=”#08a3d3″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] در زمان ارائه درخواست برای گواهی گزینش کبک شما باید تمام شرایط برنامه PEQ کبک را داشته باشید:

[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] تصمیم  به اقامت در کبک برای داشتن شغل
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] اقامت موقت در کبک با هدف اصلی تحصیلات و در نظر گرفتن تمام  شرایط اقامتتان
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] زندگی در کبک حداقل به مدت نصف دوره برنامه تحصیلتان
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] داشتن یک دیپلم قانونی کبک  و یا انتظار برای تکمیل برنامه تحصیلتان در طول شش ماه بعد از تاریخ ارائه درخواستتان
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] برخورداری از دانش متوسط یا پیشرفته ای از زبان گفتاری فرانسه
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] تعهد به تامین نیازهای خودتان ، و تا جایی که ممکن است، نیازهای همسرتان و یا نامزد و کودکان وابسته که در در خواست گواهی گزینش کبک نامشان قید شده است برای حداقل سه ماه
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”12px”] داشتنن حداقل سن  ۱۸ و یک پاسپورت معتبر، و اگر شما در خواستتان را از کبک ارائه می دهید، در زمان ارائه درخواست، به طور قانونی مقیم کبک باشید.

[fac_icon icon=”info-circle” color=”#73cbf4″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] اگر شما مجوز کار بعد از تحصیلات دارید، می توانید درخواست خود را تحت برنامه PEQ کبک به عنوان یک نیروی کار متخصص خارجی موقت ارائه دهید )در صورتیکه شرایط گزینش برای شما سودمندتر هستند(.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دسته بندی :کانادا

نظرات