تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

زمان مورد نیاز برای صدور ویزای اتریش

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
زمان مورد نیاز برای صدور ویزای اتریش

[vc_row][vc_column][just_icon icon_type=”custom” icon_img=”47923|https://nilgam.com/wp-content/uploads/2017/04/Austria.svg” img_width=”1366″][vc_empty_space][vc_text_separator title=”مدت زمان صدور ویزای اتریش” border_width=”3″][vc_column_text]

اتباع کشورهای زیر بابت فرایند درخواست ویزا، از هنگام ارائه درخواست یا قرار ملاقات خود، باید چند هفته منتظر بمانند:

افغانستان، بنگلادش، بلاروس، برونئی، کلمبیا، جمهوری دموکراتیک کنگو، مصر، گینه استوایی، غنا، اندونزی، ایران، عراق، اردن، قزاقستان (فقط پاسپورت های خدماتی)، لبنان، لیبی، لیبریا، مولدووا، نیجریه، کره شمالی، فلسطین، پاکستان، فیلیپین، قطر، رواندا، عربستان سعودی، سومالی، سودان، سوریه، توگو، امارات متحده عربی، ویتنام (به جز پاسپورت های خدماتی و دیپلماتیک)، یمن، همه دارندگان مدارک سفر که فاقد کشور می باشند یا پناهنده هستند، در خصوص بقیه اتباع، زمان فرایند، حدود ۵ روز کاری طول می کشد.
[fac_icon icon=”info-circle” color=”#73cbf4″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] لطفا توجه داشته باشید که ویزا همان روز قابل صدور نمی باشد.

ویزای اتریش چه مدت اعتبار دارد؟
شما می توانید از ویزایتان برای سفر به منطقه شینگن تا روز انقضای آن که در گوشه سمت راست پایین ویزا درج شده است، استفاده کنید. لطفا قبل از سفر به اتریش، ویزایتان را با دقت بررسی کنید.

اطلاعات دیگر:
دارندگان ویزای شینگن باز هم مشمول قوانین کنترل مهاجرت قرار دارند و تضمین ورودشان به همه کشورهای حوزه شینگن نیست.

زمان بررسی ویزای اتریش چه قدر طول می کشد؟
زمان کلی بررسی، دو هفته است به استثنای متقاضیان کشورهای بالا، که زمان بررسی برای آن ها سه هفته طول می کشد. لطفا درخواست خود را به موقع ارائه کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”ویزای اتریش” border_width=”3″][vc_column_text]متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در شرکت ایران-آنکارا استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا (تور اتریش) باشد.

[fac_icon icon=”info-circle” color=”#73cbf4″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] نکات مهم:

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت ایران آنکارا می باشد.

حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اتریش بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.

در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”تور تضمینی اتریش” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.iranankara.com%2F%25d8%25aa%25d9%2588%25d8%25b1-%25d8%25a7%25d8%25aa%25d8%25b1%25db%258c%25d8%25b4%2F||target:%20_blank” button_block=”true”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”مصاحبه با سفارت اتریش” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.iranankara.com%2F%25d9%2585%25d8%25b5%25d8%25a7%25d8%25ad%25d8%25a8%25d9%2587-%25d8%25a8%25d8%25a7-%25d8%25b3%25d9%2581%25d8%25a7%25d8%25b1%25d8%25aa-%25d8%25a7%25d8%25aa%25d8%25b1%25db%258c%25d8%25b4%2F||target:%20_blank” button_block=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”مدارک لازم برای صدور ویزای اتریش” border_width=”3″][vc_column_text][fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] فرم درخواست ویزای اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین!) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر)
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد)
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت) مانند بیمه هایی که به همراه تور اتریش ارائه می شود.
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد.
[fac_icon icon=”check” color=”#3bbf46″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره(. ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.)
[fac_icon icon=”info-circle” color=”#73cbf4″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود (تور اتریش)، ارائه دعوتنامه (تعهد نامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.
[fac_icon icon=”info-circle” color=”#73cbf4″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.
[fac_icon icon=”info-circle” color=”#73cbf4″ color_hover=”#ff9800″ font_size=”20px”] هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال: ۵۳ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگان) هزینه رسیدگی به درخواست ویزای اتریش می بایست به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دسته بندی :اتریش

نظرات