تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

روند سیستم اکسپرس اینتری کانادا

۶ خرداد ۱۳۹۶

اکسپرس اینتری دروازه ورود به کانادا است. متقاضی با ارائه درخواست به اکسپرس اینتری علاقه خود را برای رفتن به کانادا نشان می دهد.
اکسپرس اینتری برای مدیریت درخواستهای اقامت دائم تحت سه برنامه مهاجرت اقتصادی فدرال مورد استفاده است:
  • نیروی کار متخصص فدرال
  • تجارتهای تخصصی فدرال
  • کلاس تجربه کانادایی.
هر استان یا ایالت کانادا می تواند متقاضی را برای درخواست مخصوص به خود از طریق اکسپرس اینتری انتخاب کند.
سیستم اکسپرس اینتری از دو مرحله تشکیل شده است:
  1. پس از تکمیل ارزیابی مدارک تحصیلی و تسلط بر زبان، متقاضی باید به دولت فدرال کانادا نشان دهد که برای ورود به کانادا برحسب نیازهای لیست درخواست کانادا علاقه مند است.
هر متقاضی در این مرحله ابتدایی امتیازاتی بر حسب مشخصات خود کسب می کند. عوامل اساسی موارد زیر هستند:
  • سن
  • مدارک تحصیلی
  • تجربه کاری
  • تسلط بر زبان
  • قابلیت توافق و انطباق
فرد در این مرحله نیاز به کسب ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز دارد.
۲- در مرحله دوم رتبه دهی با عنوان سیستم رتبه دهی جامع انجام می شود. کانادا نمی تواند به امور همه متقاضیان در یک زمان رسیدگی کند. بنابراین برای انجام بدون مشکل روند بررسی از این سیستم رتبه دهی استفاده می کند.
رتبه دهی بر اساس عوامل ذکرشده در پایین است:
  • عوامل اصلی سرمایه انسانی – سن، سطح تحصیلات، تسلط بر زبان، تجربه کار کانادا
  • عوامل انتقال تخصص – سطح تحصیلات و تسلط بر زبان، تجربه کاری و تسلط بر زبان، گواهی صلاحیت در شغلی تجاری.
  • عوامل بیشتر – داوطلبی استانی، پیشنهاد شغلی تاییدشده LMIA، شرط تحصیل کانادا
رتبه دهی از ۱۲۰۰ امتیاز انجام می شود. متقاضی دارای پیشنهاد شغلی می تواند ۲۰۰ امتیاز بیشتر کسب کند. و اگر فردی هرگونه داوطلبی PNP دریافت کند ۶۰۰ امتیاز بیشتر به او تعلق می گیرد. هرکس رتبه بالایی داشته باشد دعوتنامه ای برای درخواست (ITA) از دفتر مهاجرت کانادا دریافت می کند. هر ماه دو Draw به منظور اعلام دارندگان برترین رتبه ها انجام می شود. گاهی به افرادی که قدیمی تر هستند اولویت داده می شود. اگر برای مدت طولانی تری مشخصات خود را وارد لیست کرده اید، بین شما و متقاضی جدید اکسپرس اینتری، اولویت دریافت ITA به شما داده می شود.
دعوتنامه برای ۹۰ روز معتبر است. بنابراین باید همه مدارک و هزینه های مهاجرت را در طول این زمان ارائه دهید.
متقاضیان می توانند تا ۳۶۵ روز در لیست نام خود را داشته باشند. اگر یک متقاضی در طول ۱۲ ماه موفق به کسب ITA نشود می تواند دوباره برای لیست درخواستی ارائه دهد و منتظر نوبت باشد. این کار موجب می شود کارهای عقب افتاده سیستم رفع شود.
دسته بندی :کانادا