تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

درخواست ویزای اتریش (مجوز ورود)

۲۷ فروردین ۱۳۹۶
درخواست ویزای اتریش (مجوز ورود)

نکته مهم: لطفا قبل از مراجعه به سفارت اتریش، قرار ملاقات بگیرید.
کل اطلاعات را قبل از ارائه تقاضای ویزای اتریش مطالعه کنید.
اطلاعات کلی در خصوص ویزای توریستی اتریش
همه متقاضیان ویزای اتریش باید در سفارت اتریش یا کنسولگری اتریش، شخصا حضور یابند.
  • همه متقاضیان ویزای اتریش یا ورود به اتریش باید اطلاعات زیستی خود را ارائه کنند (ده اثر انگشت). بنابراین، همه متقاضیان ویزای اتریش باید برای حضور، قرار ملاقات قبلی بگیرند و شخصا حاضر شوند. اطلاعات زیستی و اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزای اتریش در سیستم درخواست ویزا (VIS) ذخیره می شود و به کشورهای شینگن اجازه می دهد اطلاعات آن را با هم تبادل کنند.
  • لطفا توجه داشته باشید: شهروندان غیر اروپایی (از جمله شهروندان آمریکایی) که طبق طرح لغو ویزا وارد اتریش می شوند باید ویزایی با دست کم ۳ ماه اعتبار از تاریخ برنامه ریزی شده برای سفر به مناطق شینگن داشته باشد.
  • علاوه بر این، مستندات سفر ده سال گذشته باید ارائه شده باشد.
  • باید همه مستندات و مجوزهای مورد نیاز دیگر را به سفارت خانه یا کنسولگری ارائه کنید. در غیر این صورت، ویزای اتریش برایتان صادر نخواهد شد.
  • اگر به عنوان توریست به اتریش سفر می کنید، با ترانزیت از اتریش عبور می کنید، در اتریش به دیدن دوستان یا خانواده می روید، یا اگر به سفر کاری می روید و یا اگر شهروند یکی از کشورهای مشمول طرح لغو ویزا هستید، برای ورود به اتریش، برای اقامت تا مدت سه ماه، نیازی به ارائه درخواست ویزای اتریش (و منطقه شینگن) ندارید. اما توجه داشته باشید: پاسپورت شما باید دست کم تا سه ماه بعد از تاریخ حرکتتان به منطقه شینگن اعتبار داشته باشد و در اتریش اجازه استخدام ندارید. اما با این که ویزا، مجوز خودکار اشتغال نیست، شرایط کامل مشخص و خاصی هستند که دارنده آن طبق آن ها می تواند موقت در اتریش کار کند.
  • لطفا توجه داشته باشید که هم ملیت شما (شهروندیتان) و هم پاسپورتی که در اختیار دارید، نشان می دهد باید یا نباید درخواست ویزای اتریش دهید.
  • دارندگان پارسپورت کشورهای دیگر که در آمریکا ویزا می گیرند برای سفر به اتریش به ویزا نیاز دارند.
توافق شینگن
اتریش جزو امضا کنندگان پیمان شینگن است که به معنی لغو کنترل مرزی است. شما با ویزای شینگن می توانید آزادانه در کل منطقه رفت و آمد کنید.
روال ارائه درخواست ویزای اتریش
  • قبل از ارائه درخواست ویزای اتریش، مطمئن شوید که برای سفر به اتریش به مجوز نیاز ندارید. لطفا توجه داشته باشید: سفارت خانه یا کنسولگری اتریش فقط درخواست های کامل شده ویزا را می پذیرد.
  • هزینه کنسولی را باید در زمان ارائه درخواست بدهید و اگر ویزای شما پذیرفته شده باشد قابل بازگشت نیست. هزینه ها را می توانید نقدی (مبلغ دقیق)، حواله پستی، یا چک نقدی بپردازید. کارت اعتباری قبول نمی باشد.
  • طبق ویزاکودکس (Visacodex) فرایند درخواست ممکن است تا ۱۵ روز کاری طول بکشد. به سوالات شما در خصوص وضعیت، نمی توان قبل از آن جواب داد.
  • درخواست ویزای اتریش، باید دست کم ۳ یا ۴ هفته قبل از سفر ارائه شود. اگر درخواست شما کمتر از ۱۵ روز کاری قبل از سفرتان ارائه شود، تضمینی برای صدور ویزای اتریش نیست.
  • نمی توانید زودتر از ۳ ماه مانده به سفر، درخواست خود را ارائه کنید.
  • همه متقاضیان ویزا باید شخصا در سفارت خانه یا کنسولگری اتریش حاضر شوند. سفارت خانه ها یا سرکنسولگری های اتریش، با پست درخواستی نمی پذیرند.
  • اگر می خواهید مدارکتان با پست برگردانده شود، حتما نشانی شخصیتان را روی پاکت تمبر دار (با اضافه رسید پستی معتبر) در پاکت درخواست قرار دهید. سفارت خانه یا کنسولگری اتریش، مسوولیتی بابت نامه شما پس از پست کردن آن ندارد.
  • لطفا توجه داشته باشید که بابت ویزای درخواستیتان نمی توانید شکایت حقوقی کنید. اگر بعد از ارسال مدارکتان، تغییری در اطلاعات انجام شد، هزینه جداگانه به آن تعلق می گیرد.
  • اگر ساکن آمریکا نیستید (در آن جا گردشگر نیستید) نمی توانید در سفارت خانه یا کنسولگری آمریکا درخواست ویزای اتریش دهید. باید در سفارت خانه یا کنسولگری اتریش در کشور محل اقامت خودتان درخواست دهید.
مدارک زیر باید همراه تقاضانامه ارائه شود:
  • پاسپورت معتبر و امضادار یا مدرک سفر معتبر دیگر (باید بعد از تاریخ عزیمت از اتریش یا منطقه شینگن، دست کم سه ماه اعتبار داشته باشد. به علاوه، تاریخ اولین صدور پاسپورت شما نباید بیش از ۱۰ سال قبل باشد و باید دست کم دو صفحه خالی داشته باشد. اگر خردسال همراه خود دارید، امضای محضری والدین یا قیم قانونیشان الزامی است).
  • فرم ویزای A و C تکمیل و امضا شده یا
  • فرم ویزای D تکمیل و امضا شده
  • دو عکس پاسپورتی جدید و اخیرتان که باید طبق شرایط زیر باشند: حداکثر اندازه سر باید ۳۶ میلیمتر باشد، فاصله دو چشم باید ۸ میلیمتر باشد، فرمت عکس آمریکایی قابل قبول است.
  • رزرو هواپیما یا وسیله مسافرتی دیگر (با نمایش تاریخ حرکت) کل سفر
  • رزرو هتل
  • نامه اشتغال به کار در آمریکا
  • مدرک بیمه سفر یا بیمه درمانی/حوادث پوشش دهنده کشورهای شینگن: با نام شرکت، نوع پوشش بیمه ای ۰فوریت های پزشکی و غرامتی) و مبلغ پوشش (حداقل ۵۰۰۰۰ دلار آمریکا)
  • اگر شهروند آمریکا نیستید، گرین کارت آمریکا (کپی محضری مورد قبول نیست) یا ویزای آمریکا که دست کم تا سه ماه بعد از آخرین روز اقامت در کشور شینگن اعتبار داشته باشد.
  • مدرک توان مالی (مثل بورسیه، نامه اعطایی، وضعیت بانکی دو ماه اخیر، مدارک درآمدی دیگر)
  • ویزای کشورهایی که بعد از اقامت در اتریش می خواهید از آن ها دیدن کنید
  • کپی پاسپورت و کپی گرین کارت یا ویزای آمریکا
  • هزینه های کنسولی: پرداخت باید به دلار آمریکا با حواله سفارشی، چک (قابل پرداخت در سفارت اتریش) یا وجه نقد (دقیقا همان مبلغ) انجام شود.
علاوه بر مدارک فوق الذکر، آیتم های زیر نیز باید ارائه شود:
اگر بدون توان مالی خودتان به دیدن دوستان یا اعضای خانواده می روید:
  • تعهدنامه الکترونیکی (*Elektronische Verpflichtungserklaerung*) که میزبانتان باید نزد شعبه اتباع خارجی پلیس (Fremdenpolizei) پر کند و به صورت الکترونیکی به سفارت اتریش ارسال می شود (یا مدارک دیگر لازم از میزبان)
اگر با هزینه ی خود  به دیدن دوستان یا اعضای خانواده می روید، مدارک زیر هم باید ارائه شود:
  • کپی پاسپورت میزبان (اگر اتریشی نیست، اجازه اقامت اتریش هم لازم است)
  • مدارک اقامتی: اجاره (اجاره نامه) یا مدرک مالکیت منزل و دعوت نامه از شخص میزبان
دسته بندی :اتریش

نظرات