تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

تهیه درخواست ویزای کانادا

۳ بهمن ۱۳۹۴
تهیه درخواست ویزای کانادا

همه‌چیز درباره ویزا

هر ساله بیش از ۳۵ میلیون نفر برای بهره‌مندی از فرصت‌های بی‌شماری که کانادا عرضه می‌کند و بازدید از خانواده و دوستان، به کشور کانادا سفر می‌کنند.

اگر به مسافرت به کشور کانادا علاقه‌مندید، باید بدانید که به یک ویزای توریستی (اقامت موقت) نیاز دارید.

اگر برای اهدافی به‌جز کسب‌وکار و تفریح می‌خواهید به کشور کانادا سفر کنید، نیاز به دریافت ویزای مربوطه دارید، مانند ویزای تحصیل یا کار موقت.

  • سفر به عنوان یک گردشگر
  • دید و بازدید با فرزندان یا نوه‌ها
  • بررسی کسب‌وکار
  • تمدید اقامت
  • گردش در کانادا
  • همراه داشتن اوراق شناسایی مناسب

 

سفر به عنوان یک گردشگر

شما می‌توانید به‌عنوان یک گردشگر از کشور کانادا بازدید کنید و از بسیاری از فرصت‌هایی که این کشور ارائه می‌دهد و ملاقات با خانواده و دوستان بهره‌مند شوید.

  • دید و بازدید با فرزندان یا نوه‌ها

اگر شما والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ شهروندی کانادایی یا دارندگان اقامت دائمی هستید، می‌توانید برای سوپر ویزای والدین درخواست بدهید، این ویزا به مدت دو سال اعتبار دارد و به تمدید ویزا نیازی ندارد.

  • بررسی کسب‌وکار

شما می‌توانید برای جستجوی فرصت‌های سرمایه‌گذاری یا پیشروی در روابط تجاری موجود به کشور کانادا سفر کنید.

  • تمدید اقامت

پیش از انقضای ویزا باید درخواست ویزا بدهید، لطفا تمدید اقامت خود در کانادا را مشاهده کنید.

  • گردش در کانادا به عنوان توریست

اگر شما به کشور یا منطقه‌ای تعلق دارید که شهروندان آن برای ورود به کشور کانادا به ویزا نیاز دارند، اگر قصد سفر به کل کانادا بدون توقف یا دیدو بازدید را دارید، به ویزای ترانزیت نیاز خواهید داشت، ویزای ترانزیت هزینه‌ای ندارد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر لطفا با مرکز راهنمای CIC تماس بگیرید.

  • همراه داشتن مدارک شناسایی مناسب

از به‌همراه داشتن مدارک شناسایی مناسب برای خود و هر کودکی که با شما سفر می‌کند اطمینان حاصل کنید. بعضی از افراد برای ورود به کشور کانادا به ویزا نیازی ندارند، اما برای بازگشت به کشور اصلی خود به مدارک خاصی نیاز دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر از و‌سایت آژانس خدمات مرزی کانادا بازدید کنید.

 

دسته بندی :کانادا

نظرات