تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

تمدید ویزای توریستی کانادا

۱۶ فروردین ۱۳۹۶
تمدید ویزای توریستی کانادا

می توانید ویزای توریستی کانادا را قبل از تاریخ انقضاء و یا در صورت امکان بعد از انقضاء تمدید کنید.
تمدید ویزا قبل از تاریخ انقضاء
اگر می خواهید ویزای کانادا خود را تمدید کنید، تهیه درخواست تمدید قبل از تاریخ انقضای ویزا مهم می باشد.
باید در درخواست تمدید همان مدارک درخواست اولیه را ارائه دهید.
همچنین باید در نامه ای علت های تمدید اقامت و برنامه بازگشت خود را شرح دهید. اگر برای تمدید اقامت خود دلیلی قانونی داشته باشید شانس موفقیت شما بیشتر خواهد بود.
همچنی اگر بتوانید از کارفرمای خود در کشور زادگاه نامه ای مبنی بر تمدید مرخصی خود بگیرید در موفقیت درخواست شما تاثیرگذار خواهد بود.
علاوه بر این اگر در کشور خود تعهداتی دارید که مجبور به بازگشت در آینده می باشید، آنها را در درخواست خود لحاظ کنید.
به یاد داشته باشید برای CIC همیشه این سوال مطرح است:”این فرد بعد از انقضای ویزای توریستی به کشور خود بازخواهد گشت؟”.
اگر هماهنگی هایی برای بازگشت به کشور خود در آینده انجام داده اید باید کپی آنها را در درخواست خود قرار دهید.
درخواست های تمدید به مرکز بررسی پرونده وگرویل در آلبرتا فرستاده می شوند.
درخواست تمدید بعد از انقضای ویزا
اگر ویزای توریستی خود را قبل از تاریخ انقضاء تمدید نکردید بازهم جای امیدواری هست.
باید برای “تجدید ویزا” درخواست دهید. تجدید ویزا پروسه ای متفاوت با هزینه بیشتر می باشد.
باید در طول نود روز از تاریخ انقضای ویزا برای تجدید آن درخواست دهید.
به این معنی که CIC باید درخواست شما را در طول ۹۰ روز بعد از انقضای ویزای توریستی دریافت کند (و نه به این معنی که شما باید درخواست خود را در طول این ۹۰ روز بفرستید).
همانند اغلب موارد دیگر CIC می تواند درخواست تجدید وضعیت شما را رد کند.
پس چگونه یک درخواست تجدید ویزای موفقیت آمیز ارائه دهید؟
علاوه بر مدارک تمدید باید نامه ای در درخواست خود لحاظ کنید که شرح دهد چرا در زمان اعتبار ویزا درخواستی برای تمدید آن ارائه نداده اید.
بهترین شانس برای موفقیت شما در صورتی است که در صورت امکان توضیح دهید شرایط خارج از کنترل شما بوده است. مثلا اگر اضطرار پزشکی یا تصادف برایتان پیش آمده است و آخرین مهلت تمدید را ازدست داده اید، تا حد زیادی مورد قبول CIC می باشد.
اگر تنها بهانه شما برای عدم تمدید ویزای توریستی فراموش کردن باشد برای افزایش شانس خود بهترین کار ارائه هرچه بیشتر مدارکی دال بر بازگشت شما به کشور خود پس از مسافرت می باشد، که این کار را به نحوی که در قسمت قبل شرح داده شد می توانید انجام دهید.
آیا امکان درخواست تجدید نظر برای ویزای پذیرفته نشده وجود دارد؟
راه ساده یا اتوماتیکی برای درخواست تجدید نظر درباره ویزای توریستی ردشده وجود ندارد.
برای مثال حق ارائه درخواست تجدید نظر ویزای توریستی ردشده به بخش درخواست تجدید نظر مهاجرت را ندارید اما برای درخواست حمایت پذیرفته نشده اجازه این درخواست را دارید.
دادگاه فدرال
درخواست تجدید نظر برای ویزای توریستی کانادا می تواند به دادگاه فدرال کانادا فرستاده شود.
این روش درخواست تجدید نظر هزینه زیادی دارد، استخدام وکیل برای این پرودنده هزینه گزافی خواهد داشت.
باید توجه داشته باشید که دادگاه فدرال به هیچ وجه برای تصمیم گیری به سادگی پرونده شما را بررسی نخواهد کرد.
در درخواست تجدید نظر باید نشان دهید CIC اشتباهی در قوانین انجام داده نه اینکه تصمیم نادرستی گرفته است. باید نشان دهید آنها قوانین را به درستی اجرا نکرده یا آنها را به طور نادرست اعمال کرده اند.
دادگاه فدرال به منزله فرصتی دیگر برای ارائه دوباره مدارک و امید به نتیجه ای متفاوت نمی باشد. باید نشان دهید CIC اشتباهات اساسی در ارزیابی پرونده شما انجام داده است.
کمیسیون حقوق بشر کانادا
در صورتیکه فکر می کنید در مورد شما با تبعیض تصمیم گیری شده می توانید درخواست تجدید نظر ویزای توریستی رد شده را به کمیسیون حقوق بشر کانادا ارائه دهید.
اما برای اینکه ثابت کنید کارمند دفتر ویزا با تبعیض با شما رفتار کرده است نیاز به مدارک مستند دارید.
درخواست تجدید نظر کاری ساده یا ارزان نمی باشد پس بهترین کار درخواست دوباره ویزای توریستی با مدارک مستندتری می باشد. هرساله افراد بی شماری به دلیل محکومیت یا اتهام جزایی در کانادا پذیرفته نمی شوند. حتی جرائم جزئی هم موجب عدم پذیرش به دلیل مسائل جزایی از طرف سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا (یا CIC) می شود.
خوشبختانه با طی مراحلی می توانید مسئله محکومیت یا اتهام جزایی خود را برطرف سازید.
در این بخش روشهایی برای ارزیابی وضعیت شما، تنظیم یک استراتژی و تکمیل درست مدارک مورد نیاز توضیح داده می شود.
دسته بندی :کانادا

نظرات