تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مرکز تخصصی وقت سفارت و ویزا

تداخل و هم پوشانی مدارک اخذ شده در استرالیا

۱۴ تیر ۱۳۹۵
تداخل و هم پوشانی مدارک اخذ شده در استرالیا

در صورتی که مدارک هم پوشانی داشتند، شما نمی توانید دوره های تحصیلی را بیش از یک بار محاسبه کنید.

در صورتی که شما بیش از یک مدرک قابل قبول را گرفته باشید ولی تنها از آخرین مدرک برای رعایت قوانین استرالیا استفاده کنید آنگاه هر گونه اعتبار دریافت شده در آن مدرک از مدارک قبلی در ملزومات تحصیل استرالیا لحاظ می شود اگرچه تحصیل واقعی در مدارک قبلی که بر اساس آن ها اعتبار ارایه شده است مطالق با قانون ۱۶ ماهه ۱٫۱۵F(1)(b) خواهد بود.

هم چنین، شما می توانید انتخاب کنید که آیا مطالعه هم پوشانی را از اولین یا دومین مدرک با توجه به رعایت قوانین استرالیا انتخاب کنید اگر:

  • دو مدرک برای رعایت ملزومات قوانین تحصیلی استرالیا استفاده شوند
  • اعتبار در دومین مدرک بر اساس اولین مدرک داده شود یعنی هم پوشانی مدارک.

در صورتی که تحصیل خود را در خارج از استرالیا تکمیل کرده باشید چه اتفاقی می افتد؟

در صورتی که تحصیل را در خارج از استرالیا به پایان رسانده اید، از این شرایط نمی توان برای رعایت ملزومات استرالیا استفاده کرد.

با این حال اگر شما برخی از دوره ها را در خارج از کشور گذرانده باشید ولی با این وجود دو سال تحصیلی بیش از ۱۶ ماه را در استرالیا طی کرده باشید قوانین تحصیلی استرالیا را نقض نکرده اید.

مثال ۱: شما در صورتی که شما مدرک لیسانس شش ترمه یا سه ساله را به شکل زیر کذرانده باشید، شما دو سال تحصیلی را گذرانده اید

• ترم ۱ – خارج از استرالیا

• ترم ۲ – در استرالیا

• ترم ۳ – در استرالیا

• ترم ۴ – در استرالیا

• ترم ۵ – خارج از استرالیا

• ترم ۶ – در استرالیا

الگوی تحصیل مادامی که ملزومات تحصیلی استرالیا رعایت شود، مهم نیست. در مثال فوق، شما می توانید تحصیلات در استرالیا را شروع کرده و آن را در خارج از استرالیا کامل کنید و هنوز دانشجوی استرالیا باشید و قوانین آن را نقض نکرده اید.

 مثال۲: در صورتی که شما تحصیل را در پردیس های خارج از استرالیا گذرانده و یا تحصیل آنلاین داشته و یا وقتی خارجاز استرالیا بوده اید با یک موسسه آموزش عالی استرالیا مکاتبه داشته اید، این تحصیل قابل قبول نیست. دلیل این است که همه تحصیلات بایستی در شرایط حضور فیزیکی شما در استرالیا گذرانده شده باشند.

 مدارکی که بایستی به فرم درخواست شما ضمیمه شوند

 شما باید مدارک و اسناد زیر را به درخواست خود ضمیمه کنید:

• نسخه تایید شده از گواهی موقت تحصیلی از موسسه آموزشی خود:

O تاریخ شروع و پایان دوره آموزشی

O تاریخ رعایت ملزومات آموزشی

O محل دانشگاه که در آن تحصیل صورت گرفته است.

O آیا تحصیل به صورت از راه دور بوده است؟

O آیا تحصیل تمام وقت یا پاره وقت بوده است؟

O زبانی که بر اساس آن تحصیل صورت گرفته است.

O یک نسخه از ریز نمرات

O جایی که اعتبار تخصیص داده شده است، باید تعیین شود که آیا اعتبار تخصیص داده شده بر اساس تخصیل در دوره ای بوده است که مطابق با شرایط تحصیل استرالیا است یا نه.

مثال:دوره آموزشی در CRICOS به زبان انگلیسی ثبت شده و در استرالیا انجام شده است.

ثبت درخواست ویزای دانشجویی استرالیا

در صورتی که شما دانشجوی خارج از کشور هستید، باید درخواست ویزا را طی ۶ ماه از تاریخ تکمیل دوره تحصیلی خود بدهید

تاریخ تکمیل اولین تاریخی است که در آن موسسه آموزشی علنا به شما اطلاع می دهد که شما شرایط دریافت مدرک لیسانس، دیپلم یا مدرک تجارت را دراید.

 این اطلاع رسانی به صورت زیر اتفاق می افتد:

  • از طریق نامه
  • انتشار در روزنامه
  • انتشار در اینترنت
  • ایمیل
  • تابلو اعلانات در دانشگاه

این تاریخ نباید با تاریخ اعطای مدرک اشتباه گرفته شود. تاریخ اعطای مدرک تاریخی است که شما مدرک لیسانس، دیپلم یا تجارت خود را دریافت می کنید.

مثال:مراسم فارغ التحصیلی

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات