تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

تحصیل در خارج از استرالیا

۱ خرداد ۱۳۹۵
تحصیل در خارج از استرالیا

در صورتی که دانشجویی مقداری از تحصیلات خود را در یک کشور خارجی بگذراند ولی با این وجود حداقل دو سال تحصیلی ۱۶ ماهه را در استرالیا در دوره ثبت شده CRICOS کامل کرده باشد، او می تواند تحت قوانین تحصیلی استرالیا تحصیل کند.

مثال: یک متقاضی که مدرک کارشناسی شش ترمه و سه ساله را گرفته باشد، الگوی تحصیلی ذکر شده در زیر مطالعه تحصیلی دو ساله را در استرالیا کامل خواهد شد.

• ترم ۱ خارج از استرالیا

• ترم ۲ در استرالیا

• ترم ۳ در استرالیا

• ترم ۴ در استرالیا

• ترم ۵ خارج از استرالیا

• ترم ۶ در استرالیا.

 الگوی تحصیل مادامی که شرایط و قوانین تحصیلی استرالیا رعایت شده باشد اهمیت خاصی ندارد.

 تاریخ تکمیل دوره

تقاضای ویزای زیر کلاس ۴۸۵ باید در طی شش ماه از تاریخ تکمیل دوره آموزشی ثبت شود.

تاریخ تکمیل دوره آموزشی، اولین تاریخی است که در آن موسسه آموزشی به طور عمومی به دانشجویان ابلاغ می کند که آن ها شرایط لازم را برای دریافت مدرک خود، دیپلم یا مدارک تجاری دارند. این ابلاغ می تواند به روش های زیر صورت گیرد

• نامه

• انتشار در روزنامه

• انتشار بر روی اینترنت

•پست الکترونیک

• تابلو اعلانات در مؤسسه آموزش عالی.

 این تاریخ نبایستی با تاریخ اعطای مدرک اشتباه شود. تاریخ اعطا، تاریخی است دانشجو به طور واقعی مدرک خود را در مراسم فارغ التحصیلی دریافت می کند

درخواست کار تحت شاخه  فارغ التحصیلی

 در زیر اطلاعات در مورد قوانین تحصیلی استرالیا خاص متقاضیان ویزای زیر کلاس ۴۸۵ تحت شاخه کار فارغ التحصیلی نشان داده شده است.

 مدارک واجد شرایط و معتبر

مطابق با قوانین و مقررات تحصیلی استرالیا، دوره آموزشی/ دوره های آموزشی بایستی منجر به یک مدرک معتبر شوند. مدارک معتبر بسته به نوع شاخه ای که متقاضی زیر کلاس ۴۸۵ انتخاب می کند متفاوت است.

 به منظور درخواست برای ویزای زیر کلاس ۴۸۵ تحت شاخه کار فارغ التحصیلی، تنها تحصیلی که منجر به اعطای یک مدرک سطح واجد شرایط شود، در نظر گرفته خواهد شد. یک مدرک سطح معتبر به صورت زیر است:

• مدرک کارشناسی

• مدرک کارشناسی

• کارشناسی ارشد با درجه درسی

• مدرک کارشناسی ارشد

• کارشناسی ارشد پژوهش محور

• مدرک دکترا.

تحصیل منجر به مدرک سطح دیپلم یا مدرک تجارت در نظر گرفته نخواهد شد.

به عنوان مثال، یک دانشجو می تواند درجه کارشناسی یک ساله تکمیل کرده و پس از آن دوره کارشناسی ارشد یک ساله را تکمیل کرده و ملزومات تحصیل در استرالیا را تحت شاخه کار فارغ التحصیلی به سر انجام برساند مشروط بر این که اجزای دیگر ملزومات براورده شود.

به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات