تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

مهاجرتی تخصصی به کانادا | آشنایی با شرایط مهاجرت

۲۵ آبان ۱۳۹۴

مهاجرتی تخصصی به کانادا

برنامه مهاجرتی تخصصی به کانادا، فنی و حرفه‌ای ویژه افراد دارای سابقه کار در کانادا (Canadian Experience Class)،CEC یک دسته بندی برای کسانی است که قبلا در این کشور کار کرده و مهاجر موقت بوده اند و حال می خواهند به طور دایم در کانادا بمانند.


آشنایی با مهاجرتی تخصصی به کانادا

مهاجرتی تخصصی به کانادا :درخواست های این کلاس ها در اکسپرس انتری انتخاب می شوند. مهاجران باید فرم درخواست مهاجرت به کانادا (expression of interest ) را پر کنند، یک پروفایل  در اکسپرس انتری بسازند و یک دعوتنامه برای  اقامت دایم خود قبل از فرستادن درخواست بگیرند.

قابلیت های مورد نیاز برای درخواست  CEC:

درخواست کنندگان میبایست موارد زیر را برای این روش داشته باشند:

  • حد اقل یک سال سابقه کاری مدیریتی یا فنی حرفه ای در کانادا
  • حد اقل ۳ سال در کانادا بوده باشید. فقط سابقه کاری که در ۳ سال گذشته در کانادا به دست آمده باشد پذیرفته خواهد شد.
  • به طور قانونی در کانادا درس خوانده یا کار کرده باشید.
  • حد اقل امتیاز های زبان انگلیسی و فرانسه را داشته باشید.
  • بخواهید بیرون از کبک زندگی کنید.

چه شغل هایی در این روش انتخاب می شوند؟

فقط سابقه کار در مشاغل مدیریتی، کارشناسی و فنی یا حرفه‌ای پذیرفته خواهد شد.

حتما توجه داشته باشید که:
  • بعضی از شغل ها در همین دسته ها مورد قبول نخواهد بود..
  • حتما باید به طور کامل و تمام وقت در کانادا کار کرده باشید یا اینکه معادل آن به طور پاره وقت کار کنید.
  • زمان کاری در هفته حد اقل ۳۰ ساعت است که این ساعت ها را باید در کانادا پر کرده باشید.
  • سابقه کاری که حین تحصیل تمام‌وقت در کانادا حاصل شده باشد پذیرفته نخواهد شد.
 مدرک تحصیلی

 داشتن مدرک تحصیلی شرط لازم برای احراز شرایط این رده مهاجرتی نیست. ولی امتیاز مربوط به سطح تحصیلات فقط به  مدرک تحصیلی بدست آمده در کانادا یا مدارک ارزشیابی شده در کانادا اعطا خواهد شد.

 مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه
  • متقاضی باید اصل مدرک زبان انگلیسی و فرانسه را به مهاجرت ارسال کند.
  • حتما باید مدرک زبان در زمان دو سال گذشته باشد. اگر بیش از دو سال از تاریخ مدرک گذشته باشد قبول نخواهد شد.
  • فقط مدارک آیلتس عمومی، سلپیپ، مدرک زبان فرانسه TEF مورد پذیرش کانادا می باشد.
  • حد اقل نمره لازم در آزمون  بستگی به شغل متقاضی دارد.
  • اگر شغل شما مدیریتی است، حداقل نمره زبان شما باید معادل معیار رسمی کانادا که هفت است باشد.
  • اگر سابقه کار شما در مشاغل فنی یا حرفه‌ای باشد حداقل نمره زبان شما باید معادل سطح ۵ از معیار رسمی زبان در کانادا باشد.

 ما بهترین مسیر را برای گرفتن وقت سفارت کانادا،اخذ ویزای کانادا و در نهایت اقامت در کانادا با تور کانادا پیش روی شما خواهیم گذاشت.

دسته بندی :کانادا