تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

۱۹ دی ۱۳۹۵
اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا برای دانشجویان بین المللی طراحی شده است تا از کار و تحصیل در استرالیا برخوردار شوند. هر بار، حدود ۴۰۰ هزار دانشجوی بین المللی از سرتاسر دنیا در استرالیا تحصیل می کنند. در واقع، استرالیا یکی از بیشترین نسبت های جمعیت دانشجوی بین المللی در مقایسه با همه کشورهای دیگر را در خود جای داده است و به ازای هر چهار دانشجوی استرالیایی، یک دانشجوی بین المللی در آن کشور تحصیل می کنند.
کشورهای مبدا اصلی مانند چین و هندوستان روی هم رفته ۴۰% همه دانشجویان بین المللی استرالیا را تشکیل می دهند اما دانشجویان بسیاری هم از همه قاره ها حضور دارند که تجربه دانشجویی در استرالیا را منحصر به فرد کرده است. دانشجویان نه تنها از تجربه وسیع و کیفیت آموزش بهره مند می شوند بلکه مردم سرتاسر جهان را نیز می شناسند. و همین تجربه بین المللی واقعی است که استرالیا را به مکانی عالی برای تحصیل تبدیل کرده است.
دانشجویان برخلاف بسیاری از مکان های دیگر ممکن است بخواهند انگلیسی، دوره حرفه ای یا مدرک دانشگاهی فوق لیسانس اخذ کنند. استرالیا به دانشجویان بین المللی اجازه می دهد حین تحصیل، درس هم بخوانند. توان کار کردن ۲۰ ساعت در هفته و برخورداری از بالاترین حداقل دستمزد در جهان (۶۲۲ دلار در هفته بابت کار تمام وقت) باعث شده است استرالیا گزینه برجسته دانشجویانی باشد که می خواهند خودشان درآمدزایی داشته باشند.
ویزای دانشجویی برای طول مدت تحصیل دانشجو به اضافه یک یا دو ماه تعطیلات صادر می شود. پس دوره هر چه طولانی تر باشد، ویزا هم طولانی تر خواهد بود. برای این که بتوانید درخواست ویزای دانشجویی بدهید، دوره و موسسه شما باید دارای کد CRICOS باشد که یعنی دوره مورد تایید ویزای دانشجویی دانشجویان بین المللی می باشد.
این احتمال هست که بعد از تکمیل دوره به دوره بعد منتقل شوید و درخواست ویزای دانشجویی جدید کنید. اما وزارت مهاجرت و شهروندی استرالیا باید رضایت داشته باشد که این دانشجو، دانشجوی واقعی است. در بیشتر موارد (در واقع بیش از ۹۵% موارد) ویزا صادر می شود. ویزا فقط هنگامی رد می شود که وزارت مهاجرت و شهروندی استرالیا به این نتیجه برسد که درخواست کنند، واقعی نیست یا نتواند مدارک لازم برای پشتیبانی از درخواست خود را ارائه کند.
دانشجویانی که می خواهند بعد از پایان تحصیلات خود در استرالیا بمانند و کار کنند با دو راه مواجه هستند: آن ها یا باید شرکتی بیابند که حاضر باشد حامی شان شود یا باید در استرالیا تحصیل کرده باشند و یا بتوانند ویزای کار بعد از تحصیل بگیرند.
به این مقاله امتیاز دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته بندی :سایر

نظرات