تغییر برند ایران آنکارا به نیلگام

اخذ اقامت خانوادگی در کانادا | آشنایی با شرایط اقامت خانوادگی در کانادا

۲۵ آبان ۱۳۹۴

اخذ اقامت خانوادگی در کانادا

شاید شنیده باشید که کانادا به پیوستگی خانواده و زندگی بهتر اهمیت میدهد. از این رو برای کسانی که مقیم یا شهروند کانادا هستند امکانی وجود دارد که  بتوانند خانواده خود را به کانادا بیاورند.


خانواده ای که مد نظر اداره مهاجرت کانادا میباشد به شرح زیر است:

اخذ اقامت خانوادگی در کانادا  و اعضای فامیل های تان عبارتند از: زن یا شوهر، فرزندان وابسته( زیر ۲۲ سال که ازدواج نکرده باشند، معلول باشد یا دانشجو حتی اگر ازدواج کرده باشد)، نامزد با فرزندان وابسته همراهش، پدر یا مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ، برادر، خواهر، خواهر زاده، برادر زاده یا نوه های مجرد یا یتیم زیر ۱۸ سال که تصمیم دارید آنها را به فرزند خواندگی بپذیرید.

همچنین میتوانید تکفل یکی از بستگان خود را در صورتی که در کانادا کسی را نداشته باشید که مکلف او شوید قبول کنید.

به این دسته از اخذ اقامت، اسپانسرشیپ فامیلی اخذ اقامت از طریق خانواده میگویند. در این برنامه، حتما یکی از افراد خانواده باید در کانادا تبعیت داشته و یا ویزای اقامت در کانادا را داشته باشد. همچنین باید ثابت کند که توانایی مالی برای نگهداری از خانواده خویش را دارد تا بتواند برای آن ها دعوت نامه ارسال کند.

فرم هایی که باید داشته باشید:

  • فرم های کفالت و تعهداتی که باید توسط کفیل امضا شود.
  • توافقنامه  تکفل که باید توسط کفیل امضا شود. در این فرم، کفیل تعهد می کند که فرد تحت تکفل را به مدت ده سال از نظر مالی تامین کند تا وی به کمک های صندوق تامین اجتماعی نیاز نداشته باشد. همچنین فرد تحت تکفل نیز تعهد می کند تا برای خود کفا شدن تلاش کند (این تعهد در مورد افراد سالمند ضروری نیست).

حتما توجه کنید که باید بتوانید خانواده خود را از لحاظ مالی تامین کنید و همچنین به دولت کانادا اطمینان بدهید که خانواده شما از لحاظ مالی به این کشور وابسته نخواهد شد.

در صورتی که برای اسپانسر شدن  خانواده خود، به عنوان یک فرد مقیم کانادا درخواست میکنید:

  • اول همسر و فرزندان و دوم، دیگر اعضای خانواده.
  • برای اسپانسر شدن جهت اقامت همسر و فرزندان باید ابتدا درخواست اسپانسری آن ها را به دولت بدهید، سپس آن ها باید یک آزمایش پزشکی انجام داده و همچنین گواهی سو پیشینه خود را ارائه دهند.
  • اگر همسر و فرزندان شما در کانادا بوده باشند اما حضور قانونی نداشته باشند نیز شما می توانید برای مهاجرت آن ها اقدام کنید.
  • حتما توجه داشته باشید که اسپانسر کردن شخص در کانادا مسئولیت بزرگیست و شما باید از نظر مالی تامین باشید و میزان حقوق مشخصی داشته باشید. حتما باید شما و شخصی که ضامن او هستید قرارداد امضا کنید که  شما را متعهد میسازد در صورت لزوم او را پشتیبانی مالی نمایید.
  • همچنین شخصی که متقاضی اقامت است متعهد میشود که تمام تلاش خود را برای تامین خویش به کار خواهد بست. برای همسر تضمین مالی سه ساله و برای فرزندان تضمین مالی ۱۰ ساله (تا به ۲۵ سالگی برسند) بدهید.
در صورتی که شرایط زیر را دارید نمیتوانید خانواده خود را حمایت کنید:
  • داشتن قرارداد اسپانسرشیپ برای افراد دیگر خانواده
  • غفلت از پرداخت نفقه ای که باید از طرف دادگاه پرداخت می کردید
  • دریافت کمک مالی غیر از معلولیت
  • ارتکاب جرم
  • کوتاهی در پرداخت وام های مهاجرت
  • بودن در زندان
  • اعلام برشکستگی.

اگر از ایالت کبک برای این مقصود اقدام می نمایید باید توجه داشته باشید که شرایط دیگری نیز علاوه بر آنچه در بالا اشاره نمودیم برای ضامن بودن لازم است.

در قوانین کانادا و هر کشور دیگری، زمانی شوهر یک فرد محسوب میشوید که با او ازدواج کرده باشید. اگر در کشور کانادا ازدواج کرده اید، باید مدارکی جهت انجام ازدواجتان در استانی که عقد کرده اید را به اداره مهاجرت ارائه کنید. اگر در سفارت ازدواج کنید باید قوانین آن مانند کشوری باشد که در آن حضور دارید بنابر این قوانین کشور دیگر حتی با حضور در سفارت آن کشور مورد قبول نیست.

شرایط لازم برای فرزندان

زمانی فرزندانتان را می توانید به کانادا ببرید که اثبات کنید آن ها ازدواج نکرده و همچنین زیر سن ۲۲ سال هستند و به دلایلی مانند دانشجو بودن و نیز مالی به خانواده وابسته است.

ما بهترین مسیر را برای گرفتن وقت سفارت کانادا،اخذ ویزای کانادا و در نهایت اقامت در کانادا با تور کانادا پیش روی شما خواهیم گذاشت.

دسته بندی :کانادا